- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradaki aileci kocaların yaptığını siz yapmışsınız, kıskardeşiniz üzülmesin diye eşinizi ezip geçmişsiniz ve ne kadar rahatsınız. Eşiniz gerçekten sabırlı ve anlayışlı biriymiş size iyi dayanmış.Arkadaşlar merhaba. Şu an eşim benimle konuşmuyor. Kendimi haklı görüyorum ama kendimi hep haklı görürüm o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.
Öncelikle kardeşimin kocası normalde isimle hitaplaşırız ama kolay olması için eniştem dicem. Eniştemin eşime karşı bir kıskançlığı var, eşime de baya patavatsızca laflar söylediği oldu, eşim yeni evliyiz diye alttan aldı hep. Hiç çemkirmedi, söylenmedi baya baya artınca ve birikince (hatalarım oldu biraz) artık eşim patladı. Kardeşimin çoğu şeyden haberi yok kardeşimi üzmek istemiyorum anlatmadım hiç. Ailem biliyor ama onlar da kardeşim ve eniştemci, isteyerek değildir kötü niyetli değildir vsvs. Babamla eşim bir ara bu tarz bir kırgınlığı konuşurken babam eşime terslenip bir tanecik damadım falan demişti eniştem için eşim o zaman bitti dedi hani bağları koparıyorum ailenle dedi. Bana sürekli saygısızlık yapılıyor ve sen susuyorsun dedi. Ben ailem kardeşim üzülmesin istiyorum sadece.
Zaten hiç iletişimleri yok. Deprem oldu deprem bölgesindeyiz onda bile hiç aramadılar. Kardeşim bile aramadı ben aradım salak gibi iyiyiz falan dedim. Sonrasında ikinci deprem oldu onda da aramadılar. Bunlar sorun değil açıklayıcı olsun diye genel yazıyorum. Depremden sonra babamla eşim barıştı ama, eşim adım attı baya hatta.
Son 2 hafta önce eniştem yine çok büyük terniyesizlik yaptı, özür dilemedi. Eşim de tamam artık dedi ben de gurursuz değilim bu ne gelen geçen üstümden geçiyor. Ben konuşmuyorum sen kardeşinle konuş ama benim için bitti dedi. Ve rica etti bizim grubumuz var ailemle eniştem de var eşim girmek istemedi eşim yok. Eniştem sürekli fotoğraf atıyor yeğenimi kendisini kardeşimi falan ben de emoji koyuyorum ya da çok güzelsiniz falan yazıyorum. Eşim eniştemin attığı fotoğraflara yorum yapmamı istemedi, gör geç sen atınca kimse sallamıyor , bana terbiyesizlik yapıldı lütfen arkamda dur böyle böyle beni kaybediyorsun dedi. Ben de tamam dedim ama dün yine emojiler falan attım eniştemin attığı fotoğrafa. Eşim gördü (fotoğrafları ben gösterdim salwk gibi) sabahtan beri benimle konuşmuyor, sözümün senin için hiç önemi yok, birbirimizden uzaklaşıyoruz yapma dedim bile bile attın diyor, ama kardeşim yani onun kocası kardeşimi üzemem ailemi üzemem ki.
Haksız mıyım sizce? Ben de tartışma çıkarıp üste çıktım. Şimdi ben de konuşmuyorum üste çıkmaya devam edeyim mi yoksa eşim haklı mı?
Esinize bosver canim diyebilirsiniz ama onun haberi olmadan da karsi tarafi uyarabilirsiniz.Haklısınız. Ben genelde boşver canım falan diyorum. Annem üzülmesin kardeşim kavga etmesin modundayım. Kardeşimde zaten asla aramaz işi düşmedikçe asla bir talebi varsa anca arar
Şu ek bilgiyi de vereyim. Geçen aylarda memlekete gittim eniştemde yeğenimle gelmişti, eniştemin annesinin evine gittim yeğenimi görmeye hem eniştemi hem de ailesini gördüm haliyle (depremde sormamıslardı yazmıştım yukarda) eşim ona da tepki gösterdi arayıp sormuyorlar nasıl evlerine gidersin diye. Bunda da mı haksızım sizceHaksızsınız.
Başkası olsa çok fena olay çıkarırdı, yine sabırlı davranmış eşiniz.
Sizden istediği ufacık birşeyi bile kardeşim üzülmesin diye yapmamışsınız.
Depremde bile merak edip aramayan kardeşiniz kocasının mesajına emoji atmadınız diye üzülüp gücenecekse bir zahmet gücensin yani.
Bir de üste çıkmaya çalışıp kendinizi haklı görüyorsunuz.
Burada anneci aileci erkekler yerden yere vurulur ama sizin de onlardan kalır yanınız yok yani.
Şaka mısınız? Bu konularda verilen tepkileri bildiğiniz için eğlence amaçlı fake konu mu açtınız?Haklısınız. Ben genelde boşver canım falan diyorum. Annem üzülmesin kardeşim kavga etmesin modundayım. Kardeşimde zaten asla aramaz işi düşmedikçe asla bir talebi varsa anca arar
Evet haksizsiniz dalga mi geciyorsunuz?Şu ek bilgiyi de vereyim. Geçen aylarda memlekete gittim eniştemde yeğenimle gelmişti, eniştemin annesinin evine gittim yeğenimi görmeye hem eniştemi hem de ailesini gördüm haliyle (depremde sormamıslardı yazmıştım yukarda) eşim ona da tepki gösterdi arayıp sormuyorlar nasıl evlerine gidersin diye. Bunda da mı haksızım sizce
Yok özür dilerim yemin ediyorum gerçek. Ben kendimi genel olarak haklı görüyorum. Haksızmışım. Eşimin gönlünü almam gerekecek. Teşekkür ederimŞaka mısınız? Bu konularda verilen tepkileri bildiğiniz için eğlence amaçlı fake konu mu açtınız?
Gerçek olamayacak kadar manasız yazdıklarınız.
Annem gitmemi söylemişti. Tamam haklısınız aileci yaklaşıyorum sanırım.Evet haksizsiniz dalga mi geciyorsunuz?
Ne alaka ? Kardeşinize bi şey demiyorsanız bile eşinizi ezdirmeminiz lazım. Zaten sizin lafınızla kardeşiniz neden boşansın ??? Kavga cıkarip üste çıktım yazmışsınız yazık eşinize üzüldüm nasıl bu kadar fesat olabiliyorsunuz yaKardeşim boşanırsa araları kötü olursa falan diye korkuyorum. Ailem çok bariz kayırıyor zaten de bilemedim haklısız
Arkadaşlar merhaba. Şu an eşim benimle konuşmuyor. Kendimi haklı görüyorum ama kendimi hep haklı görürüm o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.
Öncelikle kardeşimin kocası normalde isimle hitaplaşırız ama kolay olması için eniştem dicem. Eniştemin eşime karşı bir kıskançlığı var, eşime de baya patavatsızca laflar söylediği oldu, eşim yeni evliyiz diye alttan aldı hep. Hiç çemkirmedi, söylenmedi baya baya artınca ve birikince (hatalarım oldu biraz) artık eşim patladı. Kardeşimin çoğu şeyden haberi yok kardeşimi üzmek istemiyorum anlatmadım hiç. Ailem biliyor ama onlar da kardeşim ve eniştemci, isteyerek değildir kötü niyetli değildir vsvs. Babamla eşim bir ara bu tarz bir kırgınlığı konuşurken babam eşime terslenip bir tanecik damadım falan demişti eniştem için eşim o zaman bitti dedi hani bağları koparıyorum ailenle dedi. Bana sürekli saygısızlık yapılıyor ve sen susuyorsun dedi. Ben ailem kardeşim üzülmesin istiyorum sadece.
Zaten hiç iletişimleri yok. Deprem oldu deprem bölgesindeyiz onda bile hiç aramadılar. Kardeşim bile aramadı ben aradım salak gibi iyiyiz falan dedim. Sonrasında ikinci deprem oldu onda da aramadılar. Bunlar sorun değil açıklayıcı olsun diye genel yazıyorum. Depremden sonra babamla eşim barıştı ama, eşim adım attı baya hatta.
Son 2 hafta önce eniştem yine çok büyük terniyesizlik yaptı, özür dilemedi. Eşim de tamam artık dedi ben de gurursuz değilim bu ne gelen geçen üstümden geçiyor. Ben konuşmuyorum sen kardeşinle konuş ama benim için bitti dedi. Ve rica etti bizim grubumuz var ailemle eniştem de var eşim girmek istemedi eşim yok. Eniştem sürekli fotoğraf atıyor yeğenimi kendisini kardeşimi falan ben de emoji koyuyorum ya da çok güzelsiniz falan yazıyorum. Eşim eniştemin attığı fotoğraflara yorum yapmamı istemedi, gör geç sen atınca kimse sallamıyor , bana terbiyesizlik yapıldı lütfen arkamda dur böyle böyle beni kaybediyorsun dedi. Ben de tamam dedim ama dün yine emojiler falan attım eniştemin attığı fotoğrafa. Eşim gördü (fotoğrafları ben gösterdim salwk gibi) sabahtan beri benimle konuşmuyor, sözümün senin için hiç önemi yok, birbirimizden uzaklaşıyoruz yapma dedim bile bile attın diyor, ama kardeşim yani onun kocası kardeşimi üzemem ailemi üzemem ki.
Haksız mıyım sizce? Ben de tartışma çıkarıp üste çıktım. Şimdi ben de konuşmuyorum üste çıkmaya devam edeyim mi yoksa eşim haklı mı?
Şu ek bilgiyi de vereyim. Geçen aylarda memlekete gittim eniştemde yeğenimle gelmişti, eniştemin annesinin evine gittim yeğenimi görmeye hem eniştemi hem de ailesini gördüm haliyle (depremde sormamıslardı yazmıştım yukarda) eşim ona da tepki gösterdi arayıp sormuyorlar nasıl evlerine gidersin diye. Bunda da mı haksızım sizce
Bana mesaj atabilir misiniz rica etsemŞaka mısınız? Bu konularda verilen tepkileri bildiğiniz için eğlence amaçlı fake konu mu açtınız?
Gerçek olamayacak kadar manasız yazdıklarınız.
Yok yani sorun olduğu düşünülmesin diye bilmşyorum haklısınızEsiniz hakli. Siz hic esinizin duygularini dusunmuyorsunuz. Enistenizden size ne. Enisteye emoji atmayinca kardes uzulup bosaniyor mu? Ne sacma mantik. Bir de ben gosterdim resimleri diyorsunuz. Esim gozume soka soka boyle davransa ben daha buyuk tepki verirdim. Onceliginize karar verin, eniste mi es mi?
Neyinizi haklı görüyorsunuz?Yok özür dilerim yemin ediyorum gerçek. Ben kendimi genel olarak haklı görüyorum. Haksızmışım. Eşimin gönlünü almam gerekecek. Teşekkür ederim
Bence burda salağa yatıyorsunuz ... İyi devam edin bozmayın...Şu ek bilgiyi de vereyim. Geçen aylarda memlekete gittim eniştemde yeğenimle gelmişti, eniştemin annesinin evine gittim yeğenimi görmeye hem eniştemi hem de ailesini gördüm haliyle (depremde sormamıslardı yazmıştım yukarda) eşim ona da tepki gösterdi arayıp sormuyorlar nasıl evlerine gidersin diye. Bunda da mı haksızım sizce