- 13 Mayıs 2017
- 1.630
- 7.271
Bence bibi tekme tokat doverdi adamı hızını alamayıp ev tipi lazeriyle de adamı sakallarindan falan ederdi :d sonra boşardı :dBibim bile bosuyorsa bu iş bitmistir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bibi tekme tokat doverdi adamı hızını alamayıp ev tipi lazeriyle de adamı sakallarindan falan ederdi :d sonra boşardı :dBibim bile bosuyorsa bu iş bitmistir.
Sen resme emoji atmadin diye kardeşin bosanmaz,evliliği bozulmazKardeşim boşanırsa araları kötü olursa falan diye korkuyorum. Ailem çok bariz kayırıyor zaten de bilemedim haklısız
Bayıltıp tecavüz etmişlerdi zorla enişteyeTuncer enişte de enisteydi ha erik gibi kütür kütür sbbsbsvsw oy midem bulandı la
Dişlerinin güzelliğinden kendimi alamadığım canım eniştemiz Tuncer seksi erkek olmanın bedelini bu şekilde ödedi maalesef bibim (Bayıltım tecavüz etmişlerdi zorla enişteye
Kardeşin bir kere olsun eşinin ailesini ziyaret etti mi? Bugün o şehre gelse 'biz de buradayız buraya gel' desen gelir mi?Şu ek bilgiyi de vereyim. Geçen aylarda memlekete gittim eniştemde yeğenimle gelmişti, eniştemin annesinin evine gittim yeğenimi görmeye hem eniştemi hem de ailesini gördüm haliyle (depremde sormamıslardı yazmıştım yukarda) eşim ona da tepki gösterdi arayıp sormuyorlar nasıl evlerine gidersin diye. Bunda da mı haksızım sizce
Bence bibi tekme tokat doverdi adamı hızını alamayıp ev tipi lazeriyle de adamı sakallarindan falan ederdi :d sonra boşardı :d
Erikten soğudum senin yüzündenTuncer enişte de enisteydi ha erik gibi kütür kütür sbbsbsvsw oy midem bulandı la
İşte o konu sahibinin kardeşi asmdlfşfşKonu sahibesi Emine'den çok şey öğrenmeli bence.
Kocasını ölümüne savunan bir Emine her eve lazim
Seviliyorum sanmıştın de mi, böyle eşini eze eze onlara koşunca ödüllendirileceksin sandın. Çok çok başını okşarlar, ki zaten öyle yapıyorlar sen de bişey sanıyorsun. Bak enişte denen el adamına, üstüne para veriyorlar, sırf varlığı bile sevilme sebebi herifin. Sen? Kırk tane takla atıyorsun beni görün, sevin, kabul edin, bırakmayın diye. Sence seviliyor musun?Çok üzgünüm. Ben daha farklı bakmıstım.
Her atılan fotoğrafa emoji atmayın. Saygısız enişte atıyormuş resimleriYani fotoğraflarda eniştem kardeşim babam vardı. Bence eşim büyük tepki gösterdi.
Anlatmama gerek yok görüyorsunuz
Bir insanın kardeşi depremde nasıl aramaz ya? Enişteyi emojiyi falan da geçtim de bu nasıl bir şeydir? Düşmanım olsa ararım.Depremde bile aramayan kardeşe ve kocasına bir de saygı duymak mı? Hatta eşini ezdirmek mi? Adam sizi boşasa haklı yemin ederim. Peygamber sabrı varmış adamda. Öp başına koy.
Gülerken yumruk atmışlığım vardır ama artık yapmıyorum kendimi geliştirdim ama kafa da atsaymışım keşke diziyi izlerken aynı anda aynı cümleleri kuruyorum bununla adeta benBen de ben deliyim sanıyordum. Kapı çarparak asi olduğumu düşünüyordum. Kadın kafa attı ya.
Kardeşim boşanırsa araları kötü olursa falan diye korkuyorum. Ailem çok bariz kayırıyor zaten de bilemedim haklısız
Görümcem koş burcu. Kavga ettiklerinde niaşnlısının parmağını kırmıştı adkflgşgşgşGülerken yumruk atmışlığım vardır ama artık yapmıyorum kendimi geliştirdim ama kafa da atsaymışım keşke diziyi izlerken aynı anda aynı cümleleri kuruyorum bununla adeta ben
Şakamısın? Tabiki haksızsın. Yazık kocana üzüldümhaksız mıyım
Ben 160lık bir kadınım Bibi. Erkeklerin çoğu için bir sıkımlık canım var. minik psiko Arkadaşlarım şöyle göründüğümü söylüyorlar tam olarak.Gülerken yumruk atmışlığım vardır ama artık yapmıyorum kendimi geliştirdim ama kafa da atsaymışım keşke diziyi izlerken aynı anda aynı cümleleri kuruyorum bununla adeta ben