Bende sizi anladım ama ben sen beni yanlış anlamissin ben değiştirdi diye asla tepki vermedim bende bir gelinim :) konu su ki kendisi benim durumum yok ben pazardan alrm size ama siz bana lüksünü alin diyo kardeşimde abla param bu ama kredimi çeksem istediği hep yukarda diyo benmde dogal olarak içim aciyo :) yoksa istediği olsun yeterki gönlü kalmasinkisizin yuzunuzden bole oldu demesin ki ortada istemede yok daha aile desteği de yok istemeden sonra annemler destek olurz diyo kizin kendi secimi bu yani o kendine saygi bekledi ama bize saygi duymadi boyle gelisti yoksa bende gelinim onu en iyi ben anlarm gorumce degil abla olmak istedin 1 senedir bana geliyolar haftanın 3 günü ben kapımı açıyorum sevmeseler gelmezdi ama smdi niye boyle anlamadmMerhaba ,dediğiniz gibi iyi niyetli olduğunuza inanıyorum.Ama bence de gereksiz alinmissiniz.Bende içime birşey tam olarak sinmezse ,gider 100 defa da olsa değiştiririm .Bir de anladığım kadarıyla su iç çamaşır takımı vs gibi sanırım ,biraz pahalı oluyorlar birdaha alma imkanı yoksa almışken kullanayim demiştir .
Yüzünüze o an bişey diyenemis olabilir veya sonradan ayrıntılı bakınca hoşuna gitmemiştir .üstünüze alınmayın ve lütfen direk bir saygısızlık yapmıyorsa böyle küçük şeyler için tartışmayın sonra o soğukluk kapanmıyir maalesef ..
Not:bir gelin :)
Sizide görürüz bugün açmazsanız insallah buraya boyle konular:) guzel okuyun anlatmak istedigimi tek bi kelimeyle ozetlemeyin ole anlatacak olsaydım bitek onu yazardimThe görümce.
Yil olmuş 2019 ve kadinlar halen kv'desinden don, makjaj bekliyor. Millet biber alamiyor, kendi maddi durumu kötu ama doğru düzgün tanimadiği kadinin kredi kartini kullanmakta beis görmüyor. Hemde pahali ürünleri almak için. Sebeb? Ilerde kadinin oğlu ile seks yapacak.
Mutsuz evlilik loading 3..2....
Niye dedim .Bunu niye dediniz ki? Cok gereksiz bir konusma olmus. Kasitli Sorun yaratmak istemissiniz gibi ...
Kızımız oyle istiyo :)))15 dklık mesafede anneniz aileniz önce kızın ailesiyle neden tanışmaya gitmiyo
Bence o mesaji yazmamaliydin ... insanlik hali :) senin hosuna gitti diye almis :) sonra pisman olmus :) olur böyle seyler... resmen durduk yere kiza cemkirdin.Niye dedim .
Ogun ürünü alırken guzel tamam alalım dedi bende beğenmediysen baska yere bakalım dedim alalım dedi ertesi gün kardeşime ablan dedi diye aldım ben 40tl fazla olanı beğendim demis :)
Tabii sevmese gelmez .Olabilir ben direk o değiştirme kısmına takıldım :) o şekilde yapıyorsa ayıp etmiş ,uyanıklık olmuş .İki tarafında uyanikliginj hiç sevmiyorum .Bende sizi anladım ama ben sen beni yanlış anlamissin ben değiştirdi diye asla tepki vermedim bende bir gelinim :) konu su ki kendisi benim durumum yok ben pazardan alrm size ama siz bana lüksünü alin diyo kardeşimde abla param bu ama kredimi çeksem istediği hep yukarda diyo benmde dogal olarak içim aciyo :) yoksa istediği olsun yeterki gönlü kalmasinkisizin yuzunuzden bole oldu demesin ki ortada istemede yok daha aile desteği de yok istemeden sonra annemler destek olurz diyo kizin kendi secimi bu yani o kendine saygi bekledi ama bize saygi duymadi boyle gelisti yoksa bende gelinim onu en iyi ben anlarm gorumce degil abla olmak istedin 1 senedir bana geliyolar haftanın 3 günü ben kapımı açıyorum sevmeseler gelmezdi ama smdi niye boyle anlamadm
Erkek ailesi yani babamlar diyorki oğulum cebindekini bil ona gore davran ucuzuna gidip kendini rezil etme luksunede kaçıp kendini sıkma... ama kiz boyle istiyor diye koştura koştura gidiliyo hala onun dediği olurken kiz üstüne diyoki hep sizin dedignz olmaz bizim dedignmzin oldugunu daha görmedik annem direk istemeye gitmeyi kabul etmiyor zaten tanışma olması şart nisani nasil isterse saygı duyarız zatenHadi kiz o kafada erkegin ailesi boyle birseyi nasil nabul ediyo da nisan alisverisine cikiyorlar.. hic demiyorlar mi ya kizin ailesinin hicbirseyden haberi yoksa.. onlar buyuk olarak demeleri lazim ailenle tanismadan hicbirsey yapmicaz kizim.. buyukler de mantikli davranmiyor bence... ya kizin ailesinin haberi yoksa olanlardan ya kiz hic ailesine bahsetmediyse ya da bahsetti ama istemediler cocugu kiz da yalan soyluyorsa bunlara maddiyattan boyle istiyoruz diye bu da olabilir bence... yine de erkegin ailesinin kizin aklina uymasi mantikli degil.. bende maddiyatin el verdigi kadari yapilsin dusuncesindeyim zaten... bazi erkek aileleri maddiyati iyi oldugu halde bedavaya getirme kafasindalar sonra da evlilikelrine karisirlar surekli hizmet beklerler yonetmeye calisiar.. bu benim kzidigim.. yoksa cebindekinin fazlasini yapsinlar zor duruma dussunler taraftari degilim.. konu sahibinin ailesi mantikli davranmiyor kizin dedigini yaparak belki de kiz ailesine soyledi ama istemediler kiz da boyle yalan uydurdu yada kiz ailesine hic soylemedi bile tanismak istiyorlar diye
Yanıi:)) zaten öyle olur annemler bu kadar yakınken tanışmadan nisan gotrmem bi tanisalm adetlerini soralım diyoTabii sevmese gelmez .Olabilir ben direk o değiştirme kısmına takıldım :) o şekilde yapıyorsa ayıp etmiş ,uyanıklık olmuş .İki tarafında uyanikliginj hiç sevmiyorum .
Bizde de tanışma Nisan arası iki gün oldu ama farklı sehirlerdeydik konuşuldu.Tabi 15 dk olsa mutlaka önce tanisilsin konusulsun isterdim .Yani bı kek bı çay alabilecek durumları vardır herhalde .
Konu değiştirmesi degil işin orasına takilmadim:)Valla eltim de her aldığı şeyi mutlaka sonra en az bir kere değiştirir. (Kendisini de çok severim) Yani o an almış ama sonra içine sinmemeiş olabilir. Ben bunda mesaj atılacak büyütülecek bir şey göremedim.
Kizin boyle istemesinin sebebi onden dediğini yaptırmak erkek tarafı derse eger bizim adet boyle diye e biz hallettik xle demesi yani acik acik soyluyo kiz ben kendi aileme masraf yaptrmam diye bende isin orasindayim erkeğin ailesi ozaman patlicanmi niye karşı tarafa saygı duymuyo o durumum yok diyo biz saygı duyuyorz ayrıca en ucuzuna gidip ne kendimizi rezil ederiz nede lükse gidip kendimizi sikarz bu ortasına razı değil yani erkeğin maddi durumuna saygı duyan yok:) biz salkmisz galiba zamanında karşıdan beklemedik yaptırmadıkO da olabilir.. bu ihtimali de dusunup erkegin ailesinin boyle birseyi kabul etmemesi lazim di... nisan alisverisine ciktiklarina gore farkli seyler dusunduler demek ki.. istemeye gideriz de bissuru sey isterler bizden gibi.. ben kabul etmem boyle seyi.. benim ilk aklima gelen kizin ailesi cocugu istemedi kiz da boyle bir yalana basvurdu.. yani isteme olmadan kizimi nisan alisverisine gondermem ben haberim varsa tabi
Ayy allah korusunNe bileyim artık, benim de aklıma geldi birçok şey ama çokta kötüye yormak istemiyorum.
Babamın kuzenine isteme, nişan bir arada yaptılar. Öncesinde kız ailesi ile tanışılmış, takı vs istenmişti. Nişanda beş bilezik takıldı. Ayrıca takılan takılar. Yapılan bohçalar... 1 ay sonra nişan atıldı, kız altınları falan geri vermedi. Sonra öğrenildi ki aile dolandırıcıymış.
Sizin yanınız da dediğiniz yapılmadı gibi olmasın diye diğerini almışlardır ama sonra içine sinmemiştir. Büyütmeyin derim. Daha bu zamanlardan gereksiz gerilmelere gerek yok. Kardeşinizi düşünerek alttan alabilirsinşz. Onlarında stresli dönemleri. Hepimiz yaşadık evlilik yokunda.Konu değiştirmesi degil işin orasına takilmadim:)
Direk istemeye gitmiyor ama nisan alisverisine ses etmiyo.. hic dusunmuyor musunuz ya kizin ailesinin haberi yoksa hicbirseyden kiz yalan soyluyorsa... bu sacma gelmiyor mu size de... kiz oyle dedi diye niye hemen kabul edip nisan alisverisine gonderiyorlar... gitsinler direk istemeye en azindan aileyle tanisir tepkilerini rizalari varmi yokmu ogrenirsiniz... aileniz mantiksiz davraniyor.. kizin bu dedigini yapiyorsunuz ama pahali birsey almasini kabul etmiyorsunuz... bunu da kabul etmeyin isteme tanisma olmadan nisan alisverisi olmaz deyin kiza.. hep isinize geldigi gibi... daha yuzlerini gormedigim aile benim kizimi hangi hakla nisan alisverisine goturuyorlar... buyuge saygi dediginiz hurmet dediginiz sey kendinize gelince mi var.. kizin ailesi buyuk degil mi nasil saygisizlik buErkek ailesi yani babamlar diyorki oğulum cebindekini bil ona gore davran ucuzuna gidip kendini rezil etme luksunede kaçıp kendini sıkma... ama kiz boyle istiyor diye koştura koştura gidiliyo hala onun dediği olurken kiz üstüne diyoki hep sizin dedignz olmaz bizim dedignmzin oldugunu daha görmedik annem direk istemeye gitmeyi kabul etmiyor zaten tanışma olması şart nisani nasil isterse saygı duyarız zaten
Aynen bende geri çekiliyorum buyukler muhatap olup halletmeye çalışsınlar evet mesafe 10dkİyi ki görümce değilim ya. Görümce olunca hep kötü olan sen alıyorsun.
Ayrıca kizin akli da bir tuhaf. Aranızda 10 saatlik mesafe yok anladığım kadarıyla niye tek seferde tanışma söz nişan oluyor. Madem öyle Nisan alışverişi şu bu derdine düşecek ilk bir gidip gelme olsaydı, bir konuşulsaydi. Yani bir yemeğe alacak kadar da mi durumu yokmuş.bence siz bu çiftin hicbir şeyine karismayin. Size patlarlar
Yani hala isin maddiyat kismindasin yaKizin boyle istemesinin sebebi onden dediğini yaptırmak erkek tarafı derse eger bizim adet boyle diye e biz hallettik xle demesi yani acik acik soyluyo kiz ben kendi aileme masraf yaptrmam diye bende isin orasindayim erkeğin ailesi ozaman patlicanmi niye karşı tarafa saygı duymuyo o durumum yok diyo biz saygı duyuyorz ayrıca en ucuzuna gidip ne kendimizi rezil ederiz nede lükse gidip kendimizi sikarz bu ortasına razı değil yani erkeğin maddi durumuna saygı duyan yok:) biz salkmisz galiba zamanında karşıdan beklemedik yaptırmadık
Aynen öyle diretenmi art niyetlidir alacaksın diyeobenim durumum bu diyen miBeni istemeye geldiklerinde bir iki makyaj malzemesi, parfum ve bluz-etek getirmislerdi, bir de yuzuklerimizi.. yeter de artar zaten, icten gelerek begenilerek alinan bi kac parca bisey kavga gurultuyle alinandan iyidir. Mecburi bisey olmamali bu alisverisler.
Neresinde olacaktım sen de al pazardan ben senin dediğin olsun diye kredi cektiririm mi dicemYani hala isin maddiyat kismindasin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?