sizin bu evlilik meselesindeki olaylarınızın %90'ı benim için saçma sapan şeyler, önce onu bi diyeyim de
anneniz varmış, Allah uzun ömür versin, bohça illa hazırlanacaksa o hazırlasın -ki bu bohça da önce erkek tarafından gelip sonra ona denk şekilde gitmiyor muydu?
damada öğüt verilecekse (her aile verir filan laflarını aşırı cringe buluyorum) babanız versin madem
ablanız gereksiz şekilde işin fazla içinde...ne gerek var? öksüz yetim değilsiniz. siz evleniyorsunuz diye niye kamera parasını enişte veriyor neden abla koşturuyor. ha erkek tarafı da bir o kadar koşturur. anne-babanız yetişemez, abla da olaya el atar..e sizde öyle birşey de yok ki. erkek tarafı zaten tınnn modunda.
düğününüz olur ablanız hediyesini yapar, düğünde şehir dışından gelen olur yatılı almak gerekir, alır yani sizin taraf için yapması gereken şeyleri tamam yapsın da karşı tarafa bu kadar yağdırmaya gerek yok.
işte böyle olaylar abartıya kaçınca şey oluyor nişanlınız sizin ablanızı ailede baskın figür olarak görmüş -belki de öyledir?
şu anda sizi ezmek için ablayı saf dışı bırakmaya çalışıyor
ha nişanlınız ablamı ara diyecek, siz ona ablamı ara diyeceksiniz filan zaten acaip acaip işler de bu işin bi iyi yanı olduysa o da sizi nereden nasıl vuracaklarını nişanlıyken anlamanız olmuş, iyi yandan bakarsak budur yani.
bir de bu nasıl Türkçe gözünüzü seveyim, bir de rumuz edebiyat. İnşallah edebiyat filan okumamışsınızdır, oturur ağlarım.