Bende sizi anladım ama ben sen beni yanlış anlamissin ben değiştirdi diye asla tepki vermedim bende bir gelinim :) konu su ki kendisi benim durumum yok ben pazardan alrm size ama siz bana lüksünü alin diyo kardeşimde abla param bu ama kredimi çeksem istediği hep yukarda diyo benmde dogal olarak içim aciyo :) yoksa istediği olsun yeterki gönlü kalmasinkisizin yuzunuzden bole oldu demesin ki ortada istemede yok daha aile desteği de yok istemeden sonra annemler destek olurz diyo kizin kendi secimi bu yani o kendine saygi bekledi ama bize saygi duymadi boyle gelisti yoksa bende gelinim onu en iyi ben anlarm gorumce degil abla olmak istedin 1 senedir bana geliyolar haftanın 3 günü ben kapımı açıyorum sevmeseler gelmezdi ama smdi niye boyle anlamadmMerhaba ,dediğiniz gibi iyi niyetli olduğunuza inanıyorum.Ama bence de gereksiz alinmissiniz.Bende içime birşey tam olarak sinmezse ,gider 100 defa da olsa değiştiririm .Bir de anladığım kadarıyla su iç çamaşır takımı vs gibi sanırım ,biraz pahalı oluyorlar birdaha alma imkanı yoksa almışken kullanayim demiştir .
Yüzünüze o an bişey diyenemis olabilir veya sonradan ayrıntılı bakınca hoşuna gitmemiştir .üstünüze alınmayın ve lütfen direk bir saygısızlık yapmıyorsa böyle küçük şeyler için tartışmayın sonra o soğukluk kapanmıyir maalesef ..
Not:bir gelin :)