• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin kiz arkadaşı ile gerildik

Oncelikle bu alisveris sizi ilgilendirmiyor. Annen konusabilir ancak fiyatlari hususunda. Birbirlerini yeselerde uzak durmalisiniz ayrica degistirebilir esyalari, kizin belli durumu yok.
Erkeğin erkek diye durumu oluyomu yani hoşmu görülsün her istediği.. bu alışverişe beni götürmek icin 3 aksam kapıma geldiler çekilin bende gidicem demedim kimseye konu eşya değiştirmesi degil erkeğin maddi durumuna saygı duymaması herseyi bana daha kolay söyledikleri icin büyükleri muhatap alan yok diyorum istemeye bile gidilmedi daha nisan alisveri yapıldı diyorum istediğiniz yeri çekip yaziyosunuz lütfen brz anlayın oyle yorum yapin

Benim takıldığım yer kız durumum yok hepsi bi arada olsun demiş gayet makul biz de uzak şehirdeydik öyle yaptık. Annenizin ben tanımadığım kıza takı yapmam vs demesi garip geldi.. Ayıp yani ne bileyim ben böyle dediğim bi kızın yüzüne bakamazdım.. Ha kız da benm durumum yok yapamam deyip sizden her şeyi dört dörtlük istiyosa o da ayrı sorun tabi

Benim takıldığım yer kız durumum yok hepsi bi arada olsun demiş gayet makul biz de uzak şehirdeydik öyle yaptık. Annenizin ben tanımadığım kıza takı yapmam vs demesi garip geldi.. Ayıp yani ne bileyim ben böyle dediğim bi kızın yüzüne bakamazdım.. Ha kız da benm durumum yok yapamam deyip sizden her şeyi dört dörtlük istiyosa o da ayrı sorun tabi
Evlerin arası uzak degl 15dk :) ve evet kendisi pazardan alıp bizden lüks markalar istiyo kardeşim abla kredi cekeyimmi diyo karşı tarafın maddi durumuna saygı duymaması tamamen konu bu yoksa alsin istediğini niye karisayim

Evlerin arası uzak degl 15dk :) ve evet kendisi pazardan alıp bizden lüks markalar istiyo kardeşim abla kredi cekeyimmi diyo karşı tarafın maddi durumuna saygı duymaması tamamen konu bu yoksa alsin istediğini niye karisayim
15 dklık mesafede anneniz aileniz önce kızın ailesiyle neden tanışmaya gitmiyo :KK57::KK57::KK57:

Belki akli onda kaldi alirken farkina varmadi değiştirdi, ilk mesaji atan ya da arayıp söyleyen sizsiniz madem beğenmedin neden demedin değiştirdin gibi, olabilir yani yani o an diyememistir sonra hic içine sinmemistir bunu olay yapip söylemenize gerek yoktu. Ayrica kiz surda haklı maddi olanak sağlandi demiş eğer biri alıyorsa genelde uygun olani seçiyor insan ister istemez siz fikir belirtincede ezilmiş onu seçmiş bu kadr cellalenilecek birşey yok. Siz farkında değilsiniz ama hem bana sordu hem aldi hem degsitirdi diyorsunuz bunda büyütülecek birsey yok ama siz yazdığınız şeylerle kizi kışkırtıyorsunuz. Arkadanizdan konuşmuş vs gibi valla üzüldüm kiza bunun lafini bile ermemeliydiniz.
Ben onun ürünü değiştirmesine takilmadim konu su benim durumum yok ben pazardan alırım diyo biz saygı duyuyoruz ama kardeşimde cebindekiyle benim istediğim alınmıyo kredi çek demesi niye karşı tarafa saygı duymuyo üstelik kardeşim onu tutup pazarada goturmuyo yani

Bundan sonra uzak durun .Anneniz haklı yol var yordam var .
Tanısmaya bi 6-7 kişi giderdiniz .Sonrasında nişan söz vs........
Topu topu 10 kişiyi ağirlayamayacaklar mı.Altı üstü bi çay bi kek .
Bizde öyle düşünüyoruz ama nedense bizim isteklerimiz hic olmasin istiyo niye anlamadm

Size fikir sordugunda sen hangisini begendiysen icine siniyorsa onu al deseydin gelin hanim istedigini alacakti evet bir psikolojik baski olmus mecburen uygun olanini almis daha cok siz de hata buldum siz şimdiden boyle fevri olursaniz sogukluk olur gelin hanim da bir sorun gormedim.
Kendisi maddiyata göre ilerledi ben pazardan alırım dedi öylede yaptı bizde mağazaya gittik tutupta en lüksünü almaya güç yok diye ben kötü oldum sorun bu erkeğin maddi gücü e saygı duyan yok ama kendisine saygı bekliyo

Kaç yaşında kardeşiniz ve müstakbel nişanlısı?

Yahu kardeş kavgasımi var ortada gorumceyi koymuşsunuz belli bi kefeye okuduğunuzu bile anlamamissiniz ne diğimde acikliyim bilemedim konu oyle sen gelinsin ben gorumceyim meselesi değil bu konuyu neresinden anladnzda konuyu kardeş kavgasına getirdiniz ben anlamadım kardeşim benimle aynı düşüncede siz merak etmeyin bozulmayz
İlerde görürsünüz kardeşiniz aynı düşüncede mi...Bu tavrınız dan dolayi kardeşiniz den olursunuz ...kız şimdilik iyi olur yine de içinden çıkmaz ister değiştirir ister alır kalır sizi bağlamaz ...siz yetkili mercii misiniz sizin arkanızdan değişim yapamıyor ...insan fikir değiştirebilir nihayetinde. .sizin rahatsizliginiz epeyi çok da buraya azıni yansitmissiniz...evet kardes kavgasına dönüşür maalesef çünkü tercih etme zorunda bırakılır. ..maalesef de tek secenek vardır ;eşi ...

Oouu sen haklısın bacım bizim konularımız cok baska bizde daha isteme olmadi annemin kaynana olarak esirgediği bisey yok :)
Esirgedigi birsey yoksa beklentisi de olabilir tabi... ama bizimkiler gibi hem esirgeyip el kizi gibi gorup evlatlik adi altinda hizmet bekleyecekse evlligin icine karisip yonetmeye calisacaksa gelini kendi ailesinden koparacaksa kisaca evlatlik bekleyen annelik yapacak once kaynanalik yapan gelin lik gorur ne yazik ki

Ya benmi anlatamıyorum gerçekten evet baska dediginiz gibi zaten aile büyükleride bende herşeyi eksiksiz olsun diye uğraşıyoruz onu bunu almayiz gereksiz demedik konu oda degil bak siz ne guzel diyosunuz fiyat marka belirtmeden liste verdik diye biz onun aldığı yere karışmazdık o orda negatif olmasaydı bize dediki maddi durumum yok pazardan alırım bizde hic farketmez insanlık olsun dedik oda ben alamam ama sizdende lux isterim yaptı bizde dedik luxe yetecek ailelerde para yok he pazardanda olmasin sonucta erkek tarafı bunumu almış dedirtmeyiz orta hallisine yönelttim diye bütün o tartsma anlatabildimmi bilmiyorum samimiyet kurdgma bin pismanim mesafe olsaydi bukadar kimse konusamazdi

Hayır aslında tartışma değişim olduktan sonra sizin mesaj atıp tabiri caizse ayar vermenizden çıkıyor geri kalan kısımlarda da kredi de çekse babanızda ödese siz karışamazsınız siz ayrı evsiniz onlar ayrı ev buna göre hareket ederseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum

Konu brz baska maddiyata dayalı yani üstü ürün değiştirme gibi gözüksede altta yatan maddiyat
Keske ilk mesajiniza yazsaydiniz. Anladigim kadariyla ucuzunu aldi sonra geri verdi pahaliyi aldi ... ama bu kardesiniz icin daha iyi degil mi? :)

Esirgedigi birsey yoksa beklentisi de olabilir tabi... ama bizimkiler gibi hem esirgeyip el kizi gibi gorup evlatlik adi altinda hizmet bekleyecekse evlligin icine karisip yonetmeye calisacaksa gelini kendi ailesinden koparacaksa kisaca evlatlik bekleyen annelik yapacak once kaynanalik yapan gelin lik gorur ne yazik ki
İyi de daha ne kız çocuğun ailesi ile tanışmış, ne çocuk kızın ailesi ile tanıştırılmış. 15 dakikalık mesafe aileler tanışmamış, kızın ailesi tanışmak istemiş ama kız maddi imkânımız yok ben isteme, söz, nişan bir arada olsun istiyorum demiş. Daha ortada bir şey yok ama nişan alışverişi var.

Back