- 25 Ağustos 2014
- 20.403
- 48.344
- 798
- Konu Sahibi severedebiyat
Bu zihniyetteki insanlara hiçbir şey anlatamazsın, boşuna uğraşma. Aşağılık komplekli, ezik, verilen değeri görmeyecek olan bir nankör, o kadar belli ki. Hayt huyt ederek, böyle boş inatlarla, kendince aklınca dik durduğunu zannederek kendini saydırma çabalarına girecek sürekli. Düzelir sanma, katlanırım dersen evlen.Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim ablam ile aramda 11 sene var.. Ablam annem gibi büyüttü ve üzerime titrer..
Nişanlanmadan öncr ablam nişanlım için deste deste bohça hazırladı.. Kendi eşine ve babama alırken nişanlıma da aldı özenle seçti.halini hatrını skrdu yıllarda doğum günlerinde özel günlerde nişanlıma hediyeler aldı ksrdeş edasıyla beni değerli bulduğu gibi onuda buldu.. .nişan günğ yüzük hediye etti..hatta söylenmez belkş ama nişan günü eniltem kameramanın parasını nbile kendi vermiş nişanlıma bırakmamış.. Ablam nişan günü nişan bitmeden önce nişanöımı kenara çekip ona Öğüt vermiş.. Bençm bir tane kardeşim var ona sahip çıkmalısın tarzı vs.. Nişanlım bumu duyunca gard almış ablama ablan benim için bitti diyor..saatlerdşr yazmıyorum ona bi kaç defa aradı ama çok kırıldım..ablamı sevmese de olur ama benin hatırıma onla arasını iyş tutmalk ablam ne güzel duygular besliyor kardeşi gibi görüyor nişanlımı ama nilanlım bilğin kin besliyor her aike kardeşini emanet ederken öğüt verir bu nişanökm anlamıyor.. Verilen kıymeti de tepiyor görmüyor ççen başta iyi davranmasaydı ablam nişanlım belki de ablamların tepesine binmezdi ne olacak? Nasıl derdimi anlatacağım???
Haa, ek olarak, onun ablası sana dünyanın en saygısız hareketlerini de yapsa seni alttan almaya, muhatap olmaya, saygı göstermeye zorlar, buna da emin ol.
Toysun, belli, düzelir zannederek de evleneceksin bence ama kendine, ailene, ömrüne yazık edersin sadece.