- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
-
- Konu Sahibi karanfilla
kafanizi degistirseniz eminim boyle dusunmeyeceksiniz hic plaja gitmedinizmi yada havuza. Orda ne yapiyorsunuz bellki sizin aile yapiniza uymuyor ama oda oyle iste oyle kabul etseniz olmazmi.Kimse kardeşinin karısıyla ilgili böyle şeyler düşünmek istemez buna iten bi kadın var maalesef
Karısını denizde bile uyaran bi kardeşim var sizce o rahat mı etti sanıyorsunuz ..Sırf o kasar ısrar ettiler ayıp olmasın diye gittik..Bebek seven kadın içmekten soyunmaktan bebek sevmedi ne diyorsunuz iş allah aşkına!Tam olarak ne diyeceksiniz yaaa? Karına söylü dötünü başını örtsün, karına söyle içmesin, karına söyle kur yapmasın mı? Evime gelen misafir benim kıyafetime karışırsa hele bu görümce ise ağzını yırtarım. Hem ezik gibi sırf havuzlu ev diye gidiyorsunuz -ki otele para vermemek için gittiğinize yemin ederim ama ispatlayamam- hem de ev sahibine karışıyorsunuz. Allah ım bu gözler neler okudu.. siz onların arasında aşk görmemişsiniz. Ben de sizde kıskançlık ve aileye karşı güvensizlik görüyorum. Kocanıza bile güvenmiyorsunuz ama manken gibi yengenizin yanına kocanızı mı götürüyorsunuz ajajajsjhshs
Kardeşin eniştesine yan gözle bakacak biriyle evli olmayı yakistiramadigindan kiskanmiyordur. Bunun düşüncesi bile iğrenç , insanlar bu cümleyi kurmaya çekinir.kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım
siz kadina takmissiniz kardesinizi bosatmak icin iftira atiyorsunuz bence amaciniz buKimse kardeşinin karısıyla ilgili böyle şeyler düşünmek istemez buna iten bi kadın var maalesef
Eşinize ev ve iş dahil bütün imkanları sağlayan biri olarak sizin evliliğiniz saf aşk üzere kurulu evet.Para girince işin içine...Bazı evlilikler çıkar menfaat üzerine kurulu
Aile yapımız kıçımızda şortu kabul edecek türden değil..
Ben de tesettürlü değilim. Fakat bu düşünce yapısına karşıyım. Bir ortamda bir büyüğüm benim yaşıtım birisine tesettürü anlatırken hemen cevap olarak “tesettürlüleri de görüyoruz” olduğu için bu tepkim. Genellemeye gerek yok. Edepsiz her haliyle edepsizdir.ben de tesetturluyum ilahiyat mezunuyum ama bu sosyolojik bir gercek
zaten sorunumuz bu dindar yapmaz deyip gozumuzle gorsek bile kapali ,acik, inancli , inancsiz diye insanlari fislemek
din boyle birsey degil kimsenin ahlaksizligini ortecek bir malzeme olamaz islama en buyuk saygisizlik bu.
Tabi ki. Ben konu sahibinin aile yapısının o tarz giyime çok uygun olmadığını düşünerek yorumladım. Benim aile yapım da belli ve ben sanırım biraz daha buradaki konuları okuyup daha da dikkat etmek istiyorumdur bilemedim.O azin miktarını kim belirliyor, kapalılari da beğenmeyip çarşaf giyse daha edepli olunur denildigine şahit oldum . Sınırlar siz ve ailenizden ibaret değil . Bazılarına göre enişte ile denize girilmez, edepsizliktir
Bunlar sizi hiç ilgilendirmeyen şeyler.Ailesi kapalı olup açılıp saçılan kadınları görünce gerçekten anlamıyorum nasıl yetiştiriliyorlar acaba ??
Bi kadına kaşar demediğin kalmıştı onuda dedin sanane bacım sanane kadın istediğini giyer içer kendi hayatı isterse çıplak gezer kimse senin kocan için ölmüyor ya SANANE.Karısını denizde bile uyaran bi kardeşim var sizce o rahat mı etti sanıyorsunuz ..Sırf o kasar ısrar ettiler ayıp olmasın diye gittik..Bebek seven kadın içmekten soyunmaktan bebek sevmedi ne diyorsunuz iş allah aşkına!
Geçiremezdiniz orası sadece kardeşinizin evi değilBedava havuz muo kadar meraklı olsaydım tüm yazı orda geçirirdim ısrarlara dayanamadım yoksa karşılaşacağımız manzarayı az çok tahmin ediyorduk da bu kadar değildi..herkesin edep haya anlayışı farklı
Hakaret etmeyin istersenizKarısını denizde bile uyaran bi kardeşim var sizce o rahat mı etti sanıyorsunuz ..Sırf o kasar ısrar ettiler ayıp olmasın diye gittik..Bebek seven kadın içmekten soyunmaktan bebek sevmedi ne diyorsunuz iş allah aşkına!
Hani önceden rahatsız olmamıştınız? Madem Şubat ortasında da böyle neden şimdi sizi rahatsız etti. Demek ki kadın hep böyle aöa siz neden yeni rahatsız oldunuz? Çünkü zihniniz bozukŞubat ortasında da aynı farkı yok
Ne kadar terbiyesizsiniz. Edep ahlak diye dolaşan kadının lafları bunlar olmalı tabi... Ahlak sadece dilinizde sizin başka bir yere sirayet etmemiş.Karısını denizde bile uyaran bi kardeşim var sizce o rahat mı etti sanıyorsunuz ..Sırf o kasar ısrar ettiler ayıp olmasın diye gittik..Bebek seven kadın içmekten soyunmaktan bebek sevmedi ne diyorsunuz iş allah aşkına!
valla onu da ulkeyi bu hale getirenler dusunsun , insanlari dinden soguttularBen de tesettürlü değilim. Fakat bu düşünce yapısına karşıyım. Bir ortamda bir büyüğüm benim yaşıtım birisine tesettürü anlatırken hemen cevap olarak “tesettürlüleri de görüyoruz” olduğu için bu tepkim. Genellemeye gerek yok. Edepsiz her haliyle edepsizdir.
Ahahah bu mesaj halis mi? Gerçekten karılarını aldatan erkeklerin böyle görülmekten çekinmeden , hele sizin gibi bir karısı varken kafasına inecek tavadan korkmadan aşk böceği gibi ortalıkta dolanıyor mu sanıyorsunuz siz? Siz geline fokuslanmışken bir de bakmışsınız hiç ummadığınız yerden çıkmış sizin Brad Pitt. Hep öyle oluyor.Ağzının suyu aksaydı kadınla saatlerce oturur muhabbet eder havuza girerdi ..Adam utandı kadın utanmadı
Şimdi çok haklısınız.valla onu da ulkeyi bu hale getirenler dusunsun , insanlari dinden soguttular
bu konuda kadin kapali da olsa bira yerine kola da icse konu sahibinin zihniyeti malum, gozleri yine kadinin kalcalarinda ve memelerinde olacakti .
bozuk iliskiler de ne yazik ki kapali yasayan toplumlarda daha fazla arastirip bakabilirsiniz, mesela pakistan denildi ulkede erkek cocuklarina tecavuz yaygin. orasi da musluman ulke degil mi hepsinin sosyolojik aciklamalari var. tesetturle aciklikla bir ilgisi yok yani zihniyet meselesi.
Sırf siz laf yaparsınız diye siz varken uyarıyodur. Kardeşinizin hiç umrunda değil. Artık kardeşinizi mağdurella gibi göstermeyi bırakın. Kardeşiniz kadının giyim tarzını evlenmeden önce biliyordu. Kabullenip evlenmiş. Rahatsız olsa evlenmezdi. Sanki kadın tarafından tuzağa düşürülen zavallı bir adam gibi yorumlar yapıyosunuz komik oluyorKarısını denizde bile uyaran bi kardeşim var sizce o rahat mı etti sanıyorsunuz ..Sırf o kasar ısrar ettiler ayıp olmasın diye gittik..Bebek seven kadın içmekten soyunmaktan bebek sevmedi ne diyorsunuz iş allah aşkına!