Kardeşimin eşinin tavırları?

Sizden bir ricam var.

Lütfen şu tarz olayları şöyle yorumlamayın. Burada yaptığınız tesettüre haksızlık. Ensest ilişkiler sadece köylerden çıkmıyor veya bu tarz ailelerden. Kapalı açık bunları tartışmak bile ne büyük kötülük..
Hanımefendi saygısızlığı ben yapmıyorum, tesettüre girip her haltı yedikten sonra ben abdestimde namazimdayim diyen ben değilim onlara sorun hesabını

Sizden bir ricam var.

Lütfen şu tarz olayları şöyle yorumlamayın. Burada yaptığınız tesettüre haksızlık. Ensest ilişkiler sadece köylerden çıkmıyor veya bu tarz ailelerden. Kapalı açık bunları tartışmak bile ne büyük kötülük..
Medyada gördüklerimizin yüzde doksanı bunlar ama. Komşusundan çocuk yapanlar, eniştesiyle kaçanlar vs hep bunlar değil mi? Yalansa yalan deyin.

Ben tesettürlüyüm ancak kimse kimsenin giydiğine karışamaz. Onun hayat tarzı oysa içkisini de içer, şortunu da giyer beni ilgilendirmez. Kimseyi ilgilendirmez laf söyleyen olursa ben savunurum önce.
Rahatsız oluyorsanız aynı ortamda bulunmamak bi tercih. Ben anne tarafıyla çok bi arada bulunmuyorum mesela dayım her akşam içer falan. Bana uymuyor ama ona bişey diyemem. Kuzenler açıktır, açık giyinir, rahattırlar. Severim onları ama mecburi ziyaretler dışında gidip de aynı evde bulunmam. Çünkü rahatsız olurum.

Ablacım şort giymiş kadın la 😂 şortu eşimize süslenmek için mi giydiğimizi sanıyorsunuz cidden? Az önce bakkal emmiye süslendim ben o zaman hay allah 😂😂😂
Memelerinin ucu görünmüyordu sadece diyor konu sahibi. Poposu meydanda diyor şort var şort var . Mesele şort de göğüs dekoltesi de değil ayrıca . Tavırları kadına tuhaf gelmiş his bu yani. Siz eşlerinizle ilgili nasil düşünürseniz düşünün. Kk üyesi olarak benim fikrim bu yönde sizin düşünceniz de kendinize.

Sizden bir ricam var.

Ne büyük mü kötülük? Ayol iki saattir kısa şort giyeni gömen kimdi babam mıydı? Yemin ederim sizden büyük mağdur yok he.

Ben benim ailemden eminim de duyuyoruz ve görüyoruz değil mi? Azıcık dikkat etmenin faydası var bence.
O azin miktarını kim belirliyor, kapalılari da beğenmeyip çarşaf giyse daha edepli olunur denildigine şahit oldum . Sınırlar siz ve ailenizden ibaret değil . Bazılarına göre enişte ile denize girilmez, edepsizliktir

Siz daha önce de kocanızın kuzeninizin eşinden ve iş arkadasinizdan kiskanmissiniz galiba :eek:hamileyken sizi boşamaya kalkan adamı bu kadar şişirmeseniz mi acaba? Yazık size böyle hayat geçmez yani...
ya soru sahibi @ K karanfilla sürekli kocan kadınların kıyafetinden rahatsız oluyor sorun kocanda değil mi sence de? hayır burada hepmizin ilişkisi var. böyle çok dekolteli birini görsek nişanlımla bakıyoruz hmm güzelmiş ya da yakışmamış diyip geçiyoruz. ya da kendi aramızda esprisini dedikodusunu yapıyoruz vs. ben mesela asla bu kadın neden böyle giymiş eyvah sevdiceğimin ç.kü kalkacak diye korkmadım panik yapmadım.

dediğim gibi önünüzden adriana lima geçse dahi adam sizi beğenip seviyorsa hmm g.t diyip bakıp geçer şu karikatürdeki gibi. erkekler güzel kadın görünce hemen uçuşa geçmiyorlar merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memelerinin ucu görünmüyordu sadece diyor konu sahibi. Poposu meydanda diyor şort var şort var . Mesele şort de göğüs dekoltesi de değil ayrıca . Tavırları kadına tuhaf gelmiş his bu yani. Siz eşlerinizle ilgili nasil düşünürseniz düşünün. Kk üyesi olarak benim fikrim bu yönde sizin düşünceniz de kendinize.
Konu sahibi utanmasa çıplak geziyor da diyecek 😂😂😂 evet konu sahibinin psikopat kırklık kocasına yanlıyor fıstık gibi gelin 😂😂😂

Esimin cocukluk arkadaslari da hanimlarini ayak bilegine kapatiyor. Toplum icinde herkesi kınıyorlar. Peki sonra ne yapiyorlar biliyor musunuz? Iş bahanesiyle izmire geliyorlar, kordonda çimlere oturup bira icmek istiyorlar. En son mutlu sonla biten masaj salonu ariyorlardi, ustelik onlari esim goturecekmis. Esim ben p.... miyim, internetten bakin bulun, arabaniz var kendiniz gidin deyip araya mesafe koydu. Ipini biraz salinca saga sola saldiriyor esiniz gibileri

Ne demek ne alakası var?

Köylerden çıkıyor,kapalı kadınlar yapıyor demek çok mu normal? Neyi genelliyorsunuz anlamadım ki
ben de tesetturluyum ilahiyat mezunuyum ama bu sosyolojik bir gercek
zaten sorunumuz bu dindar yapmaz deyip gozumuzle gorsek bile kapali ,acik, inancli , inancsiz diye insanlari fislemek
din boyle birsey degil kimsenin ahlaksizligini ortecek bir malzeme olamaz islama en buyuk saygisizlik bu.

Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Tam olarak ne diyeceksiniz yaaa? Karına söylü dötünü başını örtsün, karına söyle içmesin, karına söyle kur yapmasın mı? Evime gelen misafir benim kıyafetime karışırsa hele bu görümce ise ağzını yırtarım. Hem ezik gibi sırf havuzlu ev diye gidiyorsunuz -ki otele para vermemek için gittiğinize yemin ederim ama ispatlayamam- hem de ev sahibine karışıyorsunuz. Allah ım bu gözler neler okudu.. siz onların arasında aşk görmemişsiniz. Ben de sizde kıskançlık ve aileye karşı güvensizlik görüyorum. Kocanıza bile güvenmiyorsunuz ama manken gibi yengenizin yanına kocanızı mı götürüyorsunuz ajajajsjhshs

X