Kardeşimin eşinin tavırları?

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
Siz böyle görmüşsünüz işte, gelin başka türlü görmüş 😂 Doğduğunuz evi dünya sanarsanız herkes size uzaylıdır.

Karısını denizde bile uyaran bi kardeşim var sizce o rahat mı etti sanıyorsunuz ..Sırf o kasar ısrar ettiler ayıp olmasın diye gittik..Bebek seven kadın içmekten soyunmaktan bebek sevmedi ne diyorsunuz iş allah aşkına!
Allah sizin gibi zihniyetlilerden hepimizi korusun. Bence de kardeşiniz ve eşiyle aranıza acil mesafe koyun! İyilik etmiş olursunuz.

Ben sana cok katiliyorum malesef bazi kadinlar asiri mutsuz ve surekli baska kadinlarin kilik kiyafeti ile ilgileniyor. Yine bazilarinin evliligini para ayakta tutuyor buna da cok katiliyorum cunku bazi kadinlar surekli es ailesinden altin falan bekliyor. Kimseye guven yok bu devirde valla bir bakiyorsun kocan cam cerceve indiriyor dimi.
Aaa o cam çerçeve yoğun aşktan, enerjiden iniyor. Yoksa konu sahibinin eşi neden öyle yapsın? Çok seviyor konu sahibini. Onlar çok mutlu. Ama açık giyinen kadınlar, maddi durumu iyi olan kadınlar mutsuz ve hepsi de konu sahibin kocasının Peşinde. Bence müzeye kaldıralım, herkes görsün o Haşin, cam çerçeve indiren taşşşşş adamı.

Şu yazdıgıma hiç cevap vermedi.
Kocası cam çerçeve indirirken çok mu edepliydi ?
Annesine karısının tüm eylemlerini anlatırken çok mu edepliydi ?
Edebi kıyafete göre kafasına kodlamış ama kocasından bi haber
Ha konunun basımda da aramız çok düzeldi güzellemesi yapması da kk kadınları ola ki eski konularındaki senin kocan aynı b... laciverti demesin diye.

Ha konunun basımda da aramız çok düzeldi güzellemesi yapması da kk kadınları ola ki eski konularındaki senin kocan aynı b... laciverti demesin diye.
O yorumlara cevap vermiyor çünkü leşliğin gelinde değil kendi eşinde olduğunu kabullenmiş olacak o zaman. Görmezden geliyor.

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük

Akşam da şort giydi demek hımm çok ilginç 🤔 şimdi taşlar yerine oturdfgjjk

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ki büyürken görüp doğru bellediğiniz şeyleri bütün evrenden bekliyorsunuz?
Görümcemin ne görerek büyüdüğü kıyafet seçerken düşüneceğim en son şey bile değil.

Bu kafadaysanız havuz deniz sizin neyinize allah aşkına? Oturun evinizin havasız salonunda, karı-koca birbirinizi yiyip durun.

Ya bu kadar uzatmaya ne gerek var . Madem görmek istemiyorsun bikinili şortlu birini evine gitmeyeceksin gideceğin tatil beldesinde de özel olarak seçeceksin . Burda edepten bahsediyorsun da hakkında yorum yaptığın kişi kendi kardeşinin eşi . Bu kadar kadına rezil etmeye çalışıyorsun . Gitme kardeşim rahatsız oldun kalk git . Orası onun evi kardeşinin evi olması bir şeyi değiştirmez . Senin değil o kadının tercihleri de sana ait değil . Kıskanmışsin işte yok kardeşime kötü davraniyor yok yemek yapmadı sevmiyorsan begenmediysen kalma çok basit niye burda dedikodusunu yapıyorsun . Birde kardeşime söyleyim mi demişsin amacın ne senin ?

Eski konusunu ekran görüntüsü aldım tık yok ona ama gelinin şortunu yazdı sayfalarca.

Akşam da şort giydi demek hımm çok ilginç 🤔 şimdi taşlar yerine oturdfgjjk

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ki büyürken görüp doğru bellediğiniz şeyleri bütün evrenden bekliyorsunuz?
Görümcemin ne görerek büyüdüğü kıyafet seçerken düşüneceğim en son şey bile değil.

Bu kafadaysanız havuz deniz sizin neyinize allah aşkına? Oturun evinizin havasız salonunda, karı-koca birbirinizi yiyip durun.

Adam arada iki cam çerçeve indirir havadar olur aksskskakslsldkxldl

Kaynımı ve eltimi hiç tanımıyorum görmedim eltim kocqmı kötüledi bana telefonda ilk tanıştığımızda olay bitti ilk ve son konuşma😂çocuğum olacak görmeyecekler 😅eşimin ailesinden sadece anne babasını tanıyorum onları tanımakta fazla gerçi mesafe mesafe 👍👍👍

Eltide mi kısa şort giydi yoksa kız? :KK53:

Hayır ya kendini muhafazar gören adamın ben anlamıyorum ne işi var o zaman bikini göreceği bir yere gitmesinin . Orasını gördüm burasını gördüm görmek istemeyen için çok güzel yerler var . Sanki kocalariniz hiç görmüyor . O kadın böyle giymesin şu kadın bunu yapmasın ne güzel dünya valla ya senin kocan elalemin her yerini suzebilir kadınlar istediğini yapamaz. Şort giymiş bilmem ne .. kocan abazaysa çıkarma insan içine eve koy. Hayat tarzı insanın kendini ilgilendirir gerçekten muhafazakar insan zaten böyle yerlerde bulunmaz . Senin niyetin kötü kardeşime karın benim kocama asıldı demek nedir ya ?

Kimse kardeşinin karısıyla ilgili böyle şeyler düşünmek istemez buna iten bi kadın var maalesef
Aynen senin g*tü b*klu kocanı görünce kadın öyle böyle tahrik olmadı karısı da yeni doğum yapmış ben bu adamı ayartirim dedi . Bu nasıl bir fantezi dünyası ?

Üniversite yillarimda buraya bir konu acilmisti aradan 8 9 sene gecti. Eski uyeler muhakkak hatirlar. Bir konu vardi, basligi "seytanin yamagi kaynanam ile yılanın basi gorumcem" gibi birseydi. O kadar zaman gecmesine unutmadim ve bu tip konularda hala o konu basligi aklima gelir. O uye 8 9 sene once yüzyılın tespitini yapmis

X