- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.273
-
- Konu Sahibi karanfilla
Hanımefendi saygısızlığı ben yapmıyorum, tesettüre girip her haltı yedikten sonra ben abdestimde namazimdayim diyen ben değilim onlara sorun hesabınıSizden bir ricam var.
Lütfen şu tarz olayları şöyle yorumlamayın. Burada yaptığınız tesettüre haksızlık. Ensest ilişkiler sadece köylerden çıkmıyor veya bu tarz ailelerden. Kapalı açık bunları tartışmak bile ne büyük kötülük..
Ne demek ne alakası var?Ne alakası var yahu
Medyada gördüklerimizin yüzde doksanı bunlar ama. Komşusundan çocuk yapanlar, eniştesiyle kaçanlar vs hep bunlar değil mi? Yalansa yalan deyin.Sizden bir ricam var.
Lütfen şu tarz olayları şöyle yorumlamayın. Burada yaptığınız tesettüre haksızlık. Ensest ilişkiler sadece köylerden çıkmıyor veya bu tarz ailelerden. Kapalı açık bunları tartışmak bile ne büyük kötülük..
iste konu sahibi gibi zihniyetleri bozuk tarlada olsa kocamin onunde domaldi diye konu acar halbuki kadin çapa yapıyorBikiniyle tarlada çalışan köylü görmedim ben hiç ama müge anlida görüyoruz hepsi kapalı hatta sağına soluna namus satan tipler bunlar.
Öyle ama. Genelde oralardan çıkıyor. Kapalilikla açıklıkla alakası yok yani.Ne demek ne alakası var?
Köylerden çıkıyor,kapalı kadınlar yapıyor demek çok mu normal? Neyi genelliyorsunuz anlamadım ki
kadin memeye takmis yaKeşke herkes sizin gibi düşünebilse bende rahat edemem eniştelerimin yanında memelerim ortada kim olursa olsun rahat edemem.
Memelerinin ucu görünmüyordu sadece diyor konu sahibi. Poposu meydanda diyor şort var şort var . Mesele şort de göğüs dekoltesi de değil ayrıca . Tavırları kadına tuhaf gelmiş his bu yani. Siz eşlerinizle ilgili nasil düşünürseniz düşünün. Kk üyesi olarak benim fikrim bu yönde sizin düşünceniz de kendinize.Ablacım şort giymiş kadın laşortu eşimize süslenmek için mi giydiğimizi sanıyorsunuz cidden? Az önce bakkal emmiye süslendim ben o zaman hay allah
Sizden bir ricam var.
O azin miktarını kim belirliyor, kapalılari da beğenmeyip çarşaf giyse daha edepli olunur denildigine şahit oldum . Sınırlar siz ve ailenizden ibaret değil . Bazılarına göre enişte ile denize girilmez, edepsizliktirBen benim ailemden eminim de duyuyoruz ve görüyoruz değil mi? Azıcık dikkat etmenin faydası var bence.
ya soru sahibi @ K karanfilla sürekli kocan kadınların kıyafetinden rahatsız oluyor sorun kocanda değil mi sence de? hayır burada hepmizin ilişkisi var. böyle çok dekolteli birini görsek nişanlımla bakıyoruz hmm güzelmiş ya da yakışmamış diyip geçiyoruz. ya da kendi aramızda esprisini dedikodusunu yapıyoruz vs. ben mesela asla bu kadın neden böyle giymiş eyvah sevdiceğimin ç.kü kalkacak diye korkmadım panik yapmadım.Siz daha önce de kocanızın kuzeninizin eşinden ve iş arkadasinizdan kiskanmissiniz galibahamileyken sizi boşamaya kalkan adamı bu kadar şişirmeseniz mi acaba? Yazık size böyle hayat geçmez yani...
Konu sahibi utanmasa çıplak geziyor da diyecekMemelerinin ucu görünmüyordu sadece diyor konu sahibi. Poposu meydanda diyor şort var şort var . Mesele şort de göğüs dekoltesi de değil ayrıca . Tavırları kadına tuhaf gelmiş his bu yani. Siz eşlerinizle ilgili nasil düşünürseniz düşünün. Kk üyesi olarak benim fikrim bu yönde sizin düşünceniz de kendinize.
abartiyor ya eminim bikini ve short giymistir ne bu ya utanmasa striptiz yapti kocama diyecek .Konu sahibi utanmasa çıplak geziyor da diyecekevet konu sahibinin psikopat kırklık kocasına yanlıyor fıstık gibi gelin
ben de tesetturluyum ilahiyat mezunuyum ama bu sosyolojik bir gercekNe demek ne alakası var?
Köylerden çıkıyor,kapalı kadınlar yapıyor demek çok mu normal? Neyi genelliyorsunuz anlamadım ki
Kimse kardeşinin karısıyla ilgili böyle şeyler düşünmek istemez buna iten bi kadın var maalesefabartiyor ya eminim bikini ve short giymistir ne bu ya utanmasa striptiz yapti kocama diyecek .
Her savunmada kadın biraz daha soyunmuş oldu. Gıyabında striptiz yaptırıldı kendisine.Konu sahibi utanmasa çıplak geziyor da diyecekevet konu sahibinin psikopat kırklık kocasına yanlıyor fıstık gibi gelin
Tam olarak ne diyeceksiniz yaaa? Karına söylü dötünü başını örtsün, karına söyle içmesin, karına söyle kur yapmasın mı? Evime gelen misafir benim kıyafetime karışırsa hele bu görümce ise ağzını yırtarım. Hem ezik gibi sırf havuzlu ev diye gidiyorsunuz -ki otele para vermemek için gittiğinize yemin ederim ama ispatlayamam- hem de ev sahibine karışıyorsunuz. Allah ım bu gözler neler okudu.. siz onların arasında aşk görmemişsiniz. Ben de sizde kıskançlık ve aileye karşı güvensizlik görüyorum. Kocanıza bile güvenmiyorsunuz ama manken gibi yengenizin yanına kocanızı mı götürüyorsunuz ajajajsjhshsMerhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Zihniyeti bozuk olan düşünüyor işte napacan. Toplumdan soyutlayamıyoruz ki bağzı insanları.Kimse kardeşinin karısıyla ilgili böyle şeyler düşünmek istemez buna iten bi kadın var maalesef