- 11 Aralık 2018
- 39.777
- 246.565
-
- Konu Sahibi karanfilla
Hoşuna gider gelin dayak yerse.Elalem aya gidiyor da biz sizin gibi örümcek kafalılar yüzünden bir yere varamıyoruz hanımefendi. Anca meme, g*t, bacak derdindesiniz yemin ederim kardeşiniz ya da başka birisi yanınızda karısını dövse bu kadar dert etmezsiniz.
Çünkü böyle büyüdüm hanımefendi. Benim için doğrusu bu. Sizin için de bu? Ne bu karşı çıkma merakı? İlla siz mi doğru olmalısınız anlamadım ki?Ailenizden eminseniz niye dikkat etme gereği duyuyorsunuz?
aile ici iliskiler boyle basliyorsa ensestler neden hep köylerden cikiyor onlar da mi bikiniyle geziyorCanım Allah kolaylıklar versin zor bir durumun içinde kalmışsınız. Bazı kadınlar nedense hicbirseye dikkat etmez oldu. Aile içi ilişkiler hep böyle böyle başlıyor maalesef ..bende evliyim ve eşimi kesinlikle böyle bir yere götürmek istemem. İşimiz var deyip erteleyin. Dünyanın sonu değil ya . Baktiniz çok ısrarcı abinizin hanımı hiç gitmeyin derim. Ben bu devirde hiç iyi düşünemez oldum kimse kusura bakmasın.
Öyle bir anlattı ki bacak aç kapar temel içgüdü birazdan konu daha da erotik hal alacak :) hepimiz tahrik olacağız ahahha . Fantezileri siteleri olurdu ona döndü olaybence sizin kocalarinizin tahrik olasi var da ondan size oyle geliyor
buna verilen cevap efsaneydi keşke o da olsaydı.Eki Görüntüle 3118877
Misal bu ablaya anlatın askılı normal ama dekolte çok fazla diye
Yok siz tahrik etmekten kendi sınırlarınızı dayatmaktan girince mevzuya sıkıştırmak istedim birazÇünkü böyle büyüdüm hanımefendi. Benim için doğrusu bu. Sizin için de bu? Ne bu karşı çıkma merakı? İlla siz mi doğru olmalısınız anlamadım ki?
Çünkü onlar meme popo görmüyor, onlar için bu gizem cazip hale getiriyor olayı. Pakistanlılar mesela yolda gördükleri her kadın onlar için tahrik edici.aile ici iliskiler boyle basliyorsa ensestler neden hep köylerden cikiyor onlar da mi bikiniyle geziyor
kapali toplumlarda herkesin gozu birbirinin gotunde memesinde malesef
Eşiniz de bu durumdan rahatsız olması ayrı bir boyut olmuş. Sadece sizde değil anneniz de . Bazi kadınlar kendilerini öne koyup aile ilişkilerini yok sayıyorlar. Bazıları o kadından için kendine bakıyor ne giyinirse giyinsin demiş ama biz hangi devire düştük böyle. Edep ahlak nereye gitti. Herşeyin bir yeri olduğunu ne zaman hatırlayacağız. Siz farkında değilsiniz ama aile içi ilişkiler böyle başlıyor. Kadın normal bir tişört ve pantolon ile çıksa sorun yok ama eşine süslenir gibi giyinmesi ve laubali tavırları insanlari rahatsız etmiş neyini anlamiyorsunuz hayretMaalesef zaten dikkat etmiş olsa insanın aklına böyle düşünceler gelmez ben de kimseye güvenemiyorum öyle bir devir olmuş
Anladım. Yanlış anlaşılma olmasın benim ailede enişte dediklerim abim gibidir hiçbir yanlışları olmamıştır fakat bugüne kadar böyle büyüdük. Babamın yanında az göğüs dekoltesi olduğu zaman kapatmak zorunda kaldık. İstet istemez şuan biraz dikkat etmek gerektiğini söylüyorum.Yok siz tahrik etmekten kendi sınırlarınızı dayatmaktan girince mevzuya sıkıştırmak istedim biraz
Bikiniyle tarlada çalışan köylü görmedim ben hiç ama müge anlida görüyoruz hepsi kapalı hatta sağına soluna namus satan tipler bunlar.aile ici iliskiler boyle basliyorsa ensestler neden hep köylerden cikiyor onlar da mi bikiniyle geziyor
kapali toplumlarda herkesin gozu birbirinin gotunde memesinde malesef
Kadın açık ve ev havuzlu rahatsız oluyorsanız gitmezsiniz . Katdesinize söyleyeceğiniz bir şey yok bunda. Ben de sahilde yaşıyorum evine misafirlerim geliyo ama kusura bakmasinlar onlar evine gelip rahat edecek diye ev sahibi mi rahatını bozsun. Madem rahat edemiyorsunuz gitmeyin herkes rahatına baksınMerhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Ablacım şort giymiş kadın laEşiniz de bu durumdan rahatsız olması ayrı bir boyut olmuş. Sadece sizde değil anneniz de . Bazi kadınlar kendilerini öne koyup aile ilişkilerini yok sayıyorlar. Bazıları o kadından için kendine bakıyor ne giyinirse giyinsin demiş ama biz hangi devire düştük böyle. Edep ahlak nereye gitti. Herşeyin bir yeri olduğunu ne zaman hatırlayacağız. Siz farkında değilsiniz ama aile içi ilişkiler böyle başlıyor. Kadın normal bir tişört ve pantolon ile çıksa sorun yok ama eşine süslenir gibi giyinmesi ve laubali tavırları insanlari rahatsız etmiş neyini anlamiyorsunuz hayret
Sizden bir ricam var.Bikiniyle tarlada çalışan köylü görmedim ben hiç ama müge anlida görüyoruz hepsi kapalı hatta sağına soluna namus satan tipler bunlar.
Biz herşeyi milletin sakallı ve ter kokan kocası için yapıyoruzAblacım şort giymiş kadın laşortu eşimize süslenmek için mi giydiğimizi sanıyorsunuz cidden? Az önce bakkal emmiye süslendim ben o zaman hay allah
Size göre aşırı işte. Bazı insanlara göre de normal.Anladım. Yanlış anlaşılma olmasın benim ailede enişte dediklerim abim gibidir hiçbir yanlışları olmamıştır fakat bugüne kadar böyle büyüdük. Babamın yanında az göğüs dekoltesi olduğu zaman kapatmak zorunda kaldık. İstet istemez şuan biraz dikkat etmek gerektiğini söylüyorum.
Konu sahibinin anlttığı giyim tarzı ise bana inanılmaz aşırı geldi. O yüzden tahrik dedim.
Ziyaretleri azaltmaktan başka yapacak birşey yok ya da umursamayacaksınız. Kardeşinizle bence hiç bu konuyu konuşmayın, kadının alıştığı bir giyim tarz şekli bu demek ki. Benim ablamda böyle ama bize batmaz nasıl rahat ediyorsa öyle olsun.Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
birkac pakistan videosu izledim merak edip gercekten yolda kadin yok , birak kadini kiz cocugu yok sokaklarda oyun oynayan erkek cocuklar var sadece.Çünkü onlar meme popo görmüyor, onlar için bu gizem cazip hale getiriyor olayı. Pakistanlılar mesela yolda gördükleri her kadın onlar için tahrik edici.
Ne alakası var yahuSizden bir ricam var.
Lütfen şu tarz olayları şöyle yorumlamayın. Burada yaptığınız tesettüre haksızlık. Ensest ilişkiler sadece köylerden çıkmıyor veya bu tarz ailelerden. Kapalı açık bunları tartışmak bile ne büyük kötülük..