Kardeşimin eşinin tavırları?

Hoşuna gider gelin dayak yerse.

aile ici iliskiler boyle basliyorsa ensestler neden hep köylerden cikiyor onlar da mi bikiniyle geziyor
kapali toplumlarda herkesin gozu birbirinin gotunde memesinde malesef

bence sizin kocalarinizin tahrik olasi var da ondan size oyle geliyor
Öyle bir anlattı ki bacak aç kapar temel içgüdü birazdan konu daha da erotik hal alacak :) hepimiz tahrik olacağız ahahha . Fantezileri siteleri olurdu ona döndü olay

aile ici iliskiler boyle basliyorsa ensestler neden hep köylerden cikiyor onlar da mi bikiniyle geziyor
Çünkü onlar meme popo görmüyor, onlar için bu gizem cazip hale getiriyor olayı. Pakistanlılar mesela yolda gördükleri her kadın onlar için tahrik edici.

Maalesef zaten dikkat etmiş olsa insanın aklına böyle düşünceler gelmez ben de kimseye güvenemiyorum öyle bir devir olmuş
Eşiniz de bu durumdan rahatsız olması ayrı bir boyut olmuş. Sadece sizde değil anneniz de . Bazi kadınlar kendilerini öne koyup aile ilişkilerini yok sayıyorlar. Bazıları o kadından için kendine bakıyor ne giyinirse giyinsin demiş ama biz hangi devire düştük böyle. Edep ahlak nereye gitti. Herşeyin bir yeri olduğunu ne zaman hatırlayacağız. Siz farkında değilsiniz ama aile içi ilişkiler böyle başlıyor. Kadın normal bir tişört ve pantolon ile çıksa sorun yok ama eşine süslenir gibi giyinmesi ve laubali tavırları insanlari rahatsız etmiş neyini anlamiyorsunuz hayret

Eşeğin ( eşinizin) aklına karpuz kabuğu kaçırmak yerine eşli görüşmeler yapmayın. Yani görümce olarak siz tek gidin çocuğunuzla o dayısından mahrum kalmaz siz de kardeşinizden. Hâlâ çok rahatsız iseniz konuşun kardeşinizle ama kimsenin giydiği sizi ilgilendirmez diğer konu ile ilgilide somut bi şey yok ortada o yuzden konuşmak doğru bir tavır olmaz bence. Koca kadını kocasına şikayet etmek hoş değil

Yok siz tahrik etmekten kendi sınırlarınızı dayatmaktan girince mevzuya sıkıştırmak istedim biraz
Anladım. Yanlış anlaşılma olmasın benim ailede enişte dediklerim abim gibidir hiçbir yanlışları olmamıştır fakat bugüne kadar böyle büyüdük. Babamın yanında az göğüs dekoltesi olduğu zaman kapatmak zorunda kaldık. İstet istemez şuan biraz dikkat etmek gerektiğini söylüyorum.

Konu sahibinin anlttığı giyim tarzı ise bana inanılmaz aşırı geldi. O yüzden tahrik dedim.

Bikiniyle tarlada çalışan köylü görmedim ben hiç ama müge anlida görüyoruz hepsi kapalı hatta sağına soluna namus satan tipler bunlar.

Kadın açık ve ev havuzlu rahatsız oluyorsanız gitmezsiniz . Katdesinize söyleyeceğiniz bir şey yok bunda. Ben de sahilde yaşıyorum evine misafirlerim geliyo ama kusura bakmasinlar onlar evine gelip rahat edecek diye ev sahibi mi rahatını bozsun. Madem rahat edemiyorsunuz gitmeyin herkes rahatına baksın

Ablacım şort giymiş kadın la şortu eşimize süslenmek için mi giydiğimizi sanıyorsunuz cidden? Az önce bakkal emmiye süslendim ben o zaman hay allah

Bikiniyle tarlada çalışan köylü görmedim ben hiç ama müge anlida görüyoruz hepsi kapalı hatta sağına soluna namus satan tipler bunlar.
Sizden bir ricam var.

Lütfen şu tarz olayları şöyle yorumlamayın. Burada yaptığınız tesettüre haksızlık. Ensest ilişkiler sadece köylerden çıkmıyor veya bu tarz ailelerden. Kapalı açık bunları tartışmak bile ne büyük kötülük..

Size göre aşırı işte. Bazı insanlara göre de normal.

Ziyaretleri azaltmaktan başka yapacak birşey yok ya da umursamayacaksınız. Kardeşinizle bence hiç bu konuyu konuşmayın, kadının alıştığı bir giyim tarz şekli bu demek ki. Benim ablamda böyle ama bize batmaz nasıl rahat ediyorsa öyle olsun.
Kardeş ziyaretine gitmeden önce kocanıza sizdekileri gösterip iyicene burda benimkilere bak oraya gidince görmemiş gibi olma diye şaka yollu takılın, hatta ki sorun olmaktan çıksın kocanızın aklına sizin bu hareketiniz gelsin tabi böyle bir endişeniz varsa :) gerçi ben bekarım evli gibi düşünüp anlayamam sizi ama ne bileyim.

Çünkü onlar meme popo görmüyor, onlar için bu gizem cazip hale getiriyor olayı. Pakistanlılar mesela yolda gördükleri her kadın onlar için tahrik edici.
birkac pakistan videosu izledim merak edip gercekten yolda kadin yok , birak kadini kiz cocugu yok sokaklarda oyun oynayan erkek cocuklar var sadece.
kadini insan degil sadece cinsel obje gibi goruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…