Kardeşimin eşinin tavırları?

Mune abla benim ailem tatil beldesinde yaşıyor annem kapalı ben açığım . Ben kimsenin kimseyi rahatsız ettiğini görmedim herkes istediği gibi giyiniyor istediği şekilde güneşleniyor . Benim akrabaların yarısi açık yarısi kapalı tatilde herkes kafasına göre giyiniyor yani ben hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım görmedim . Bu kafa normal değil herkesin kendi tercihi kendi inancı

E aile varsa ben senin kocaman göbekli kıllı vücudunu da görmek istemiyorum o zaman ??
Keşke konu sadece göbek olsa, haber çok eski ama bazı bey abiler hala donlu.

Caddebostan'da Don Denetimi!​

Havuzlu evi var, siz de gitmeyi kabul etmişsiniz. Bu durumda sizin de rahat giyineceğinizi, evdeki gibi olmayacağınızı sanmış olabilir.

Ayyy adam atletini çıkarmamış ya ne denilebilir ki . Yani çok yolumuz var gibi geliyor bazı şeyler için

Her şeyin yeri işte, havuzbaşında kadın havuza uygun giyinmiş. Konu sahibi öyle bir yazıyor ki kadın sabah yataktan kalkıp iç çamaşırıyla geziyor, sonra memesi poposu ortada bikini giyiyor ve akşama kadar kocasının önünde tahrik edici kıyafetlerle geziyor. Kocası, çocuğu,kayınvalidesi görümcesinin önünde tek derdi konu sahibinin kocasını baştan çıkartmak. Aile içi ilişkilerde dedikodu fesatlık da olmaz yalnız. Anne kız bir köşeye çekilip kadını göz hapsine almışlar resmen. Kimse kimseye yanmış yanık azgın demez normal ailede.

Havuzbaşında takılınan bir evde kim niye pantolon giysin? Pantolon giyse bu sefer dar olmasın denecek. Bol pantolon giyse kalın kumaştan olsun denecek. Kalın kumaş olsa bu sefer koyu renk giysin denecek. Pantolon tamamlanınca tişörte laf söylenecek, yok kalçasını örtsün yok bol olsun hatları belli olmasın...
Tecavüze tacize uğrayan kapalı kadınlar da var. Televizyon programlarında kimin eli kimin cebinde belli olmayan mutaasıp insanlar aileler var. Edep ahlak dediğiniz şey kıyafetle ölçülmüyor. Güven dediğiniz şey eşini bir ordunun içine rahatça gönderebilmektir. Çocuklar da mı edepsiz ahlaksız giyiniyorlar, yazık elim bile yazmaya gitmedi onlara yapılanları.

Konu sahibi gittikçe dozu arttırıyor. Kattıkça katıyor maşallah. Eşi de çok rahatsız olmuşmuş. Ama kalmışlar yine de 3 gün boyunca. Rahatsız olan o akşam çıkar evine gider. Hem kadının evinde 3-4 kişi 3 gün boyunca kalmış yemiş içmişler hem de arkasında edepsiz ahlaksız kocama göz koydu deniyor. Eşinin yaptığı terbiyesizlikler soruluyor ama o konulara hiç cevap bile vermiyor. Adam konu sahibi hamileyken itmiş camı çerçeveyi indirmiş boşanmak istemiş, hem de bir çeyrek altın yüzünden. Bu mu edep ahlak?

Hayır kendi bebeleri beynimizi eritti orda zaten çığlıklarıyla. Sen elin güzel totolu turistine saracağına çocuklarınla ilgilen bi terbiye et. Marmarisin göbeğinde ne işin var zaten o ayrı muamma.

Hayır kendi bebeleri beynimizi eritti orda zaten çığlıklarıyla. Sen elin güzel totolu turistine saracağına çocuklarınla ilgilen bi terbiye et. Marmarisin göbeğinde ne işin var zaten o ayrı muamma.
Ya olur mu millet oraya onun çocuklarının çığlıklarını çekmeye geliyor zaten kafa dinlemeye değil ..

Ablacım zaten kimse kimseyi rahatsız etmemeli, ben de açığım ama akrabalarımda da arkadaş çevremde de örtülü kadınlar var, örtülü arkadaşlarımla ailece plaja gidiyorduk, ben aman eşi ne der diye kendimi sıkamam, ki zaten arkadaşlarımda böyle bir şeyi aklından bile geçirmez.

Herkesin yaşam tarzı kendini ilgilendirir, size uymuyorsa mesafe koyar görüşmezsiniz ama insanları örtülü diye veya bikini/şort giyiyor diye yaftalamak ayıptır.

Şu an şortluyum, eve kim gelirse gelsin şortu çıkarıp pantolon giymem çünkü benim giyim tarzım bu, kıyafetimi çıkarıp pantolon giyececeksem o zaman şort giymek ayıp diye düşünüyorum demektir, ayıpsa niye giyiyorum, değilse neden başkası için kıyafetimden taviz vereyim?

Ben en çok kardeşe üzüldüm. Ablasının zihniyetine bak. Gelinleri hakkında neler neler konuşuyor. Madem siz çok edepli!!!!! bir ailesiniz o zaman kardeşiniz bu kızla neden evlendi? Niye kızın başını yaktı sizin gibi çok edepli bir ablayla?

Gerçekten bende bunu anlayamıyorum . Belki ailemden görmediğim içindir . Geçen bir konuda da vardı eniştesinin karşında eğilerek makineyi yerleştirmiş bu ayipmis . Iyi de bu düşünce tarzıyla kadın ve erkeğin hiçbir zaman bir araya gelmemesi gerekir . Kadınların evden çıkmaması gerekir . Sonuçta kahkaha atmaktan tahrik olan da olabilir . Sen şunu giyinme bunu yapmanin sonu bence buna varıyor ki bazı ülkelerde artık kadınlar haber sunarken tüm yüzünü kapatıyor . E o zaman sesinden de tahrik olabilirler . Demek istediğim şu ki bunun sonu yok . O ayıp bu yasak niyeyse tüm bunlar kadınlar için geçerli . Biz kadınlar niyeyse kendimize hakim olabiliyoruz ama erkekler gariplerim eşinin abisinin hanımına bile yan bakabiliyor (!) kadın yüzünden ..

Aynen öyle çünkü sınırın sınırı yok herkes kendisine göre bence dikkat diyor ama o bencenin çizgisi yok . Dert mi sana deseydiniz

Yazmayacaktım ama dayanamadım. Ben sizin neye ihtiyacınızın olduğunu buldum. Tüm yorumlarınıza bakınca açıkça görünüyor ki tam olarak şuna ihtiyacınız var

Bir an önce alın da bu çekememezlik sona ersin artık. Yazık gelin hanıma, gözüne kıskançlık kaçacak sizin yüzünüzden.

O kadar güzel ve karizmatiksiniz ki özgüven patlaması yaşıyorsunuz

şort ve dekolte , mayo giydirmemek için toplumumuzun yeni yöntemi bu sanırım.
Çok okuyorum burda böyle şeyler
Böyle böyle toplumdaki kadınları kendi istedikleri gibi giydirecekler Akılları sıra .
Ben burdan söylüyorum dekolte, şort , bikiniyle güneşlenme , yanımda çocuğunuzu emzirme nasıl istiyorsanız öyle davranın . Hiç rahatsız olmam
Kimse kıyafetlerini bana göre ayarlamak zorunda değil.
Eğer bir eşim olursa , onun özel bölgesine ..( afedersiniz ) göre de ayarlamak zorunda değil .

Ahahahhahhhahhhahahahhha

Arkadaşlar ben birşeyi daha anlamadım; konu sahibi kirada oturan, bir çeyrek altın için kayınvalidesiyle, kocasıyla saç başa kavgaya girip, hamileyken şiddet görüp boşanma noktasına gelebilen, buna rağmen hala etrafındaki bütün kadınların kocasinda gözü olduğunu iddia eden yani çok da modern, özgüvenli diyemeyecegimiz değişik bir kafa yapısına sahip bir kadın bildiğim kadarıyla... Kardeşi ise baya havuzlu evlerde oturup, görgülü modern üstelik de galiba acayip güzel bir kadınla evlenebilecek kadar varlıklı bir adam...Konu sahibinin iddiasına göre gelin, parası için kardeşiyle evlenmiş yani gelinden gelen bir varlık da yok ortada ama ne hikmetse evlendiği kişi eşine ve ailesine karşı her konuda dik durabilen, kendine güvenen bir kadın...Bu formülde eksik ya da yanlış birşeyler yok mu? Anlayan biri bana da anlatsın babasının hayrına....

Çoğu yorum görümce kini. Ters senaryo olsa değişirdi.
Ben yokken eşimle daha samimi olmak isteyen biri net art niyetlidir.
Kardeşinize de karın beni sevmiyor olabilir ama benle değil kocamla daha fazla muhabbet etmesi beni sıkıyor. Giyim rahatlığı da bizim çizgimiz dışı deyip görüşmeyi kesebilirsiniz.
Yalnız dikkat illa ki kadın bunu anlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…