Kardeşimin eşinin tavırları?

Allah aşkına kessin. Konu sahibinin görüşmeyi kesmesi her insan için ödül olur.

Konu sahibi yokken yapmamış ki. Gittikleri yer erkek kardeşinin havuzlu evi, kadın evinde rahat davranmış, kalanlar da safi abartı. Gül gibi kocası dururken görümcesinin kocasına mı kalmış bu gelin, 40lık çulsuz içi geçmiş herif için mis gibi kocayı mis gibi rahatı mı tepecek bu gelin, manyak mı ki bu gelin?

Sizin hayata bakış açınızla kardeşinizin ve eşinin bakış açısı uymuyor demek ki. Bu noktada görüşmeleri en aza indirmek gerekiyor. Çünkü gidip kardeşinize "eşinin kıyafetleri çok rahatsız edici, bizim istediğimiz gibi şeyler giysin" demek hadsizliğin son noktası olur. Bana birisi bunu dese davalık bile oluruz büyük ihtimalle ve benim hafsalam bu cümleleri almaz zaten. Yalnız enteresan gelen bir şey var bana, kardeşinizle pek kardeşlik bağı oluşturamamışsınız sanırım, çünkü insan kardeşinin karısına bu cümleleri edip, bu bakış açısıyla bakıp samimi olamaz, saygı da duyamaz. Yani insan kardeşinin karısına benim kocama yürüyor demez, kendine bile bunu demeye çekinir. Benim geldiğim kültürde de mahremiyet çizgileri çok kalındır, ben de özellikle tanıdık çevre yanında kendime mahsus ölçüleri aşmam, kimsenin beni tanımadığı bir yerde rahatlıkla bikinimi giyebilirken, tanıdık bir çevrede bunu yapamam, ama gelininizin geldiği kültürel çevre farklı demek ki. Eğer size uymuyorsa görüşmeleri aza indirin ama bu etik dışı konuşmaları yapmayın bence.

Üstsüz mu takiliyordu?

Aklıma Yiğit Özgür’ün seks hikayesi karikatürü geldi Aman Tanrım sütyen giymemişti

Ahahahaha KK’de varmış hikaye.

Gorumce kini degil. Yasam tarzina karisma ve iftira. Sort ve bikini giymenin tahrik etme amaciyla yapilan bir eylem olmadigini savunduk. Konu sahibi tum yorumlarinda dışlandığını degil gelinin popo ve memesini anlatti. Problem tamamen giyim tarzı. Kismen yorumunuza katılıyorum, begenmiyorsa gorusmeyi kesmeli.

Şu an aslan ve zebrayı kovalamasını izliyorum.. adamların hiç kıyafet derdi yok.. bazı şeyleri çok kafaya takıyorsunuz.. kıyafet nedir yani eskiden millet iki yaprak takardı tamam. Nedir bu insanoğlunun dişileriyle derdi acaba.. ayrıca yiğit malı meydanda olur..

Belirtmeden geçemeyeceğim “çilek” bence fazla tahrik edici bir nick seçimi. Bağzı insanları tahrik edebilirsiniz bu tercihinizle. Düzeltmenizi talep ediyorum. Ben rahatsız oldum şahsen.

bikini ve pareoyla dolaşmalar
Havuz kenarında ne giyecekti ki başka paçalı donla mi girseydi havuza.
Madem rahatsız oldunuz gitmeseydiniz keşke
Aile ile gidilen tatillerde gelinden ekstra çaba beklenmesi büyük haksızlık.
Tatilde geline de tatil.
Eşinizle hiç konusmasaydi bu sefer bilerek eşimi yok saydı iskillendim diyebilirdiniz.Hormon kaynaklı bir kıskançlık olduğunu düşünüyorum

Kimin ne giyeceği kimseyi ilgilendirmez, o kişiden hosalanmiyorsaniz görüşmeyin.
İnsanlar göre kiligimizi mi değiştireceğiz?
Hakaret etmeyin isterseniz
En evrensel ilkelerle siz de çoğu üye de yorumlar yazmışsınız. Valla inanamıyorum, konu sahibi gelinlerinin memeleri ve poposu üzerinden kocasını ayartmaya, geline kaşar demeye kadar vardırmış konuyu.
Gelin hanım konu sahibine mi soracak havuza neyle gireceğini?
Ne yazacağımı şaşırıyorum.
Linki gönderdiğiniz için teşekkürler. Buradan teşekkür ediyorum çünkü müstakbel eltisine dertlenen kişinin konusuna yazmaktan engellendim.

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
Kardeşin öyle görmemiş demek ki yoksa evli kalmaz gördügüne uygun birini alırdı..ayrıca sizin öyle görmeniz dogrunun bu oldugu anlamına gelmiyor..

Belirtmeden geçemeyeceğim “çilek” bence fazla tahrik edici bir nick seçimi. Bağzı insanları tahrik edebilirsiniz bu tercihinizle. Düzeltmenizi talep ediyorum. Ben rahatsız oldum şahsen.
Nickiniz parfüm dansını çağrıştırırken daha erotik halbuki, kendinizden bilmenizi mazur görüyorum. Tahrik olabilmemize sevindim.

Çoğu yorum kinden kastım kızın kıyafeti değil. Bu konu eğer ki bir kız tarafından açılsaydı ve eşimin erkek kardeşi benimle konuşuyor eşimle konuşmuyor, karşımda bacaklarını ayırıp oturuyor diye açılsaydı yorumlar farklı olurdu diyorum. Giyim tarzı için tek yorumum bize uymuyor dersin oldu. Ne giymiş demedim.

Nickiniz parfüm dansını çağrıştırırken daha erotik halbuki, kendinizden bilmenizi mazur görüyorum. Tahrik olabilmemize sevindim.
Nickim parfümün dansını çağrıştırmıyor, o kitaptan alıntı zaten. kitaplardan mı tahrik oluyorsunuz?
Tahrik olabilmemize derken? Birlikte mi tahrik olduk? Töbest..

Eşimin erkek kardeşi benimle konuşuyor eşimle konuşmuyor diyene “niye ki, aralarında bir problem mi var, küsler mi?” derim ben şahsen. Evet yorumum farklı olurmuş, haklısınız.

Konuş tabi kardeşinle.ne diyeceksin? Karın memesini poposunu kapasin kocamı tahrik etmesin? Saçmalamayın lütfen rahatsız olursanız kocanızi pesinize suruklemeyin

Birlac yoruma denk geldim konu sahibininde yani cok cok cahil birisi canlandi gozumde. Havuz basinda pareoyla oturmak abartili geliyorsa bu sizin gun gormemisliginizdendir kadin kendi evinde havuz basinda istedigini giyer bikiniylede oturur ickide icer ya ozaman gitmeyin ne yapsin sizin kocanizi rahat biridir rahat buyumustur karsisindakileride normal insan sanip oyle rahat davranmıştır ne bilsin fesat düşüncelere sahip oldugunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…