Kardeşimin eşinin tavırları?

Mesele açık kapalı meselesi değil ki. Bakın ben örtülüyüm görümcem açık. Geçen bana neden ferace pardesü giymiyorsun diye sorduya kadının kapalı olması ile açık olması ile alakası yok bunun.. her şeyi eleştirme,her halta yorum yapma, her şeye karışma hakkını görüyor bu insanlar kendilerinde

Sana alalım bir kaç çeşit sen giyin deseydiniz . Kadınlar bile kadinlarin her şeyine karışma hakkını buluyor ya . Şimdi o errrrkek ablası o yüzden sizin üzerinizde söz hakkı var mantığı bu . Kendilerini erkekler üzerinden tanımladıkları için bazı geri kafalılar..
Konu beni çok gerdi . Nerde kadın görseler eleştirecek birşey buluyorlar

görümceye neden örümcek görmeyeyim ömrümce denildiğinin kanlı canlı kanıtı sizsiniz gerçekten siz haberlerde gördüğümüz kahrolduğumuz tecavüze uğrayıp öldürülen kadınlara da kesin o saatte orda ne işi var giymeseydi mini eteği diyen tayfadansın hatta o tayfanın başı sensin sanane ya sanane kızın evine gidip birde giyimine laf ediyorsun sanane sen kimsin ? sana b.k yemek düşer. birde abime söylesem mi diyor nolur söyle söyle de o kız eve bir daha almasın seni yakınından yöresinden bile geçirmesin isteyen istediğini giyer isterse çıplak gezer kimseyi ilgilendirmez isterse kapalı olur kimsenin bikinisi de baş örtüsü de kimseyi alakadar etmez kişinin kendi hür iradesi vardır . evlenmiş olması bir erkek ne derse onu yapacağı anlamına gelmiyor . saygı saygı saygııııı

Ay aklıma geldi yıllar önce yeni evliyken annemin komşusu tayt giydim diye oğlunun rahatsız olduğunu artık giymemem gerektiğini söylemişti anneme konu sahibiyle aynı kafa

bekarken giydiğinde rahatsız olmuyormuymuş?
sahipli olunca sahibine mi saygısızlık olmuş bakıp iç çekmek.
yoksa senlik birşey yok yani.

mesela annenin komşu, konu sahibesi oğullarını kocalarını evde yetiştirseler keşke insan içine salmasalar

Hayır ya kendini muhafazar gören adamın ben anlamıyorum ne işi var o zaman bikini göreceği bir yere gitmesinin
Katılıyorum. Benim dayım muhafazakar bir insandır tatil yapmayı da çok sever gider havuzlu bir villa kiralar orda yapar ailesiyle, ben denize kalabalığa girmem der geçer bu adama ne diyeceksin, bunlar istiyor ki hem oralara gitsinler hem de herkes bunlara göre giyinsin hareket etsin.

Gayet deniz kenarında da yerler var biliyor musunuz isteyen çokta güzel tatilini yapıyor çok tanıdığım muhafazakar insanlar var kimseye ne karışırlar ne de kendileri giderler. Böyle yaşamak isteyene saygım sonsuz . Ama ben hem denize gideyim hem niyeyse sadece "kadınlar " benim istediğim gibi giyinsin . Kadını da erkeği de takmış kadınlara. Bu erkeklerin ne giydiğine ne yaptığına yorum yapan yok . Kadın giyerse yollu ,kur yapan ,kötü .. bu mantıkta olanlarin karşında çuvalla dur yine tahrik olurlar. Bunlara göre kadın evde oturacak hiç çıkmayacak o zaman rahatlarlar. Gerçi kadını özel mülkünde bile rahat bırakmıyor

Şu an halk plajında her kültürden kadın var, özel hayatın gizliliği olmasa foto çekip atardım, haşemalı kadınlar, bikinili kadınlar, zihniyet çok önemli.

Başkalarının giydikleri sizi rahatsız ediyorsa o ortama girmeyeceksiniz, giriyorsanız saygı göstereceksiniz.

Geçen hafta tatildeydik. Seçtiğimiz otel adult oteldi, turist de çoktu doğal olarak geneli genç çiftler, minnoş sevgililer, tangalı turist aplalardan falan oluşuyordu. Marmarisi de bilirsiniz kendine özel plajı olan otel çok az, her otel sahilde bir alanı kendine ayırmış, yan otellerle yan yana plajları. Yandaki otelden bir abi bizim turistlere kurulmuş “ayle var burdaaağğğ” diye daldı plaja kendi milletlerinden kadınları geçtiler turiste de ayar vermeye çalışıyorlar artık

Keşke konu sahibinin bahsettiği kişi bu konuyu görebilseydi. Evinden apar topar atsaydı bunları.

Ne biçim zihniyet bu arkadaş! Ne iğrençsiniz. İnsanlar sizin kocanız tahrik olmasın diye istediğini de mi giyemeyecek. Kusura bakmayın da hatta bence kusura bakın, sorun sizde ve eşinizde. Eşinizin hemen tahrik olup kaynının eşine bile bakacak durumda olabilmesini eleştirin.

Yok şunu anlamıyorum abicim gelmişsin kaç yaşına bilmiyor musun denize giren insanların nasıl giydiğini sanırsın ilk defa kadın gördü . E aile varsa ben senin kocaman göbekli kıllı vücudunu da görmek istemiyorum o zaman ?? Ama ona gelince haram değil o istediği gibi giyinir. Arayana çok sakin plajlar var Marmaris'e gitmesin Akdeniz bölgesine gitsin mesela ama olur mu hiç

Magduriyet icinde olan asil bu hastalikli zihniyet. En alakasiz yerlerde bile bir sekilde konu buralara cekiliyor. Konu biz degilsek o zaman ona gore konusulsun.
Cıks olmadı. Cidden ne hakaret vardı ne başka bişi. Gereksiz üstünüze alınıyorsunuz. Her zaman her olayda olduğu gibi yine mağdursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…