Kardeşim beni kıskanıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınıza göre sizin tavrınız normal gelmedi, ablam bekar vs. dediğinize göre kocam köylüyüm tavırlarınız vardır belki ona göre o da karşılıklı saçmalıyor olabilir. Dil öğren, çık dolaş nesi kötü bu önerilerin? Biraz kendinizi eleştirin bence.

Siz Kasım ayından bu yana nikah yapacaktınız. Nikah işlemleri neden bu kadar uzadı ?

Kardesiniz kiskanir belki olmayacak sey degil ama anneniz cok iyi super ve zengin damat adayini neden kardesinize uyup kiskansin daha da ileri goturup nisaniniza dahi gelmesin?
Nasil tanistiniz acaba yurtdisindaki bu beyle ve nereli mesela?
Avrupada filansaniz orda zenginlik sandiginiz 4 katli bahceli mustakil evler ve BMW Turkiyedeki gibi ulasilmaz biseyler degil.
Bilmiyorum bana garip geldi konunuzda bazi seyler

Ablanın üslup sorunu var. Onun haricinde genelde doğru konuşmuş. Daha dilini bilmediğin yerde, oturum izninin olmadığı yerde, ailesiyle kafile halinde yaşayan birinden bir de nikahınız bile olmamış 6 ay sonra çocuk düşünmek dünyanın en mantıksız fikri. Yaşın da toy beladan belaya gidiyormuşsun gibi bir his belirdi ben de

Yuh Ben olaya çok Fransız kalmışım. Eski konulara bakmadan yorum yapmayacağım bir daha

Özel durumlar oldu.
9 Kasım 2024 konunuzdan alıntıdır:

Önceki konunuzda eş adayınız nikah kıyarak aile birleşimiyle sizi yurtdışına, yanına alacaktı. Nikah işlemleri olmadan yurtdışına nasıl gittiniz, turist vizesiyle mi ?

Zamanında burada bir üye vardı.
Nişanlım yurt dışında yaşıyor, bilmem kaç binlik nevresim takımım var, nişanlım çok zengin diye diye bir sürü saçmalık anlatıyordu.
Burada heeeerkes uyarmıştı bu adamdan koca olmaz, seni oraya götürüp kabile halinde yaşatacak, ailesine hizmetçi edecek, ömrün bir evde çocuk bakmakla geçecek, senin zenginlik sandığın şeyler sadece birkaç bin euro ediyor diye.
O da herkese size mi soracağım kıskançlar diyordu.

Buradaki üslubunuz, ablanızı tanımlama şekliniz ve hiçbir soruya cevap vermeyip aceleyle konuyu kapattırmak istemenizle o üyeyi hatırlattınız bana.
Allah sonunuzu benzetmesin.

Neden ama ne oldu bir imza atmayı bile bekletiyorlsr aile evinde yaşatırken değil mi ?
Sende paraları var diye herkes ister san

Ay ben de simdi baktim eski konusuna
Turkiyede evlenmeniz aile vizesine engel bir şey degil kim soyluyor size onu acaba? Yok gidceekmiste birlikte oldugunu kanitlayacakmis filan. Gayet Turkiyede nikah kiyarakta gidebilirdin bizi mi kandiriyorsun seni mi kandiriyorlar anlamadim. Gitmissin ve hala kac aydir da oyaliyorlar seni.

". Tr’de yapmıyourz çünkü aile vizesi için benim de oraya gitmem lazım gerçekten aramızda birşey olduğunu ispatlamak için."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…