Kardeşim beni kıskanıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Partner vizesi oluyor bazi ulkelerde oyle bir sey yapmis olabilirler birlikte yasadigimizi kanitlamamiz lazim filan dedigine gore belki odur. Konu sahibi daha çok bekler nikah için Evlenecek olsa evlenirdi. Kandirmislar

Ya konudan alakasız olucak ama çok ilginç bir nickiniz var. İnsan neden memesiz prenses diye nick alır
Konuda mesajını görür görmez başka hiçbir şeye odaklanamadım ya
Müge anlı gibi çözmüşsünüz olayı hemen 2 sayfada

Partner vizesi oluyor bazi ulkelerde oyle bir sey yapmis olabilirler birlikte yasadigimizi kanitlamamiz lazim filan dedigine gore belki odur. Konu sahibi daha çok bekler nikah için Evlenecek olsa evlenirdi. Kandirmislar
Annesi kızı için endişe etmese neden "nikah yap git sonra görüşmesek de olur" desin ki değil mi.

Annemin beni saçımdan tutup sürüklediği oldu. Ancak bağırıyor bir de nikahsız gidersen hakkımı helal etmem diyor . Nikah yap git sonra görüşmesek de olur zaten diyor.

Annesi kızı için endişe etmese neden "nikah yap git sonra görüşmesek de olur" desin ki değil mi.

Aynen muhtemelen güvence olsun diye yirtiniyordur kadin kiskanma işi degil bu. Yarin bir gun işi biter yollar geri cocugunu da vermez.
Zaten dil bilmiyor bisey bilmiyor haklarini da bilmez.

Ya bence paraları var diye ne derlerse he diyor . Konuyu da parası olan aileye gelin gittim herkes kıskanıyor desin diye açmış . Azıcık bilgiyle bile anlaşılıyor

Konu sahibi niye gittin ya . Daha adamın ailesiyle yaşadığını soylemedin . Adamın yaşı eminim senden 10-15 yaş büyüktür bunları anlatmadın . Şişman dediğin ablan kilo verir genç yakışıklı biriyle bireysel bir hayat yaşar . Senin gibi eve kapatılıp nikah bile yapılmadan bekletilmez belki de .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…