Kardeş olmak bu mu?

Öyle ben de arkadaşlarımla birlikte programlar yapıyorum en azından onlar programı son dakika iptal etmiyorlar.
Çok iyi yapıyorsunuz. Benim anladığım insanın bir yapısı oluyor ve siz ortadan yarılsanız da değişmiyor. Kendi kendine yetmeyi öğrenmek gerekiyor maalesef. Herkes geçici şu hayatta.

Anneler kıyamaz boşver kendine yakışanı yapar herkes...
yapı meselesi canım ben kin tutmamda abim ve eşi kincidir oyüzden genelde ben alttan alırım sallamam yani ne halleri varsa görsünler banane arada gider geliriz pek samimi değiliz yani

sız fazla fedakarsınız o ıse daha bencıl ...

ama su varkı gıtme gelme konusunda evlı barklı ınsanlarsınız hepınızın esı cocugu var ve herkes sızın kadar sosyal takılmak ıstemeyebılır, belkı evınde kendı aılesı ıle takılmak ıstıyor, sanırım kardesınız calısmıyorda eger kı tesbıtım dogru ıse esıne baglı maddı anlamda ve tek maasla 5 karın doyurmakta kolay degıl hem enıstenız esının aılesıne soforluk yapmak zorunda da degıl.... yani kardesınız olmadan esınız ve cocugunuzla bos vakıtlerınızı gecırmeyı denesenız bence daha ıyı olur..
annenıze gelırsek onu dusunup etkınlık planlamak ıstıyor olabılırsınız eger kı esınız ıcın sorun yoksa kendı aıle etkınlıklerınıze annenızı de dahıl edın olsun bıtsın..

yapı meselesi canım ben kin tutmamda abim ve eşi kincidir oyüzden genelde ben alttan alırım sallamam yani ne halleri varsa görsünler banane arada gider geliriz pek samimi değiliz yani
Ben de kin tutmam sadece kirilirsam kendimi çekerim eğer ben önemsiyorsam
Ben de kin tutmam sadece kirilirsam kendimi çekerim.

Öyle tabi haklisin.

hayal ettiğim kardeşlik bu değil yazmışsın herhalde bunu yaşayan insan hiçte az değildir... malesef özelliklede evlenince kardeşlere bi haller oluyor, aileye giren kadın ya da erkek "bazen" insanı ailesinden santim santim uzaklaştırıyor, öyle bişey de olabilir. Bazen tamamen kardeşin öz bencilliği de olabilir, çıkarcı bir insan olabilir
bazı kardeşler ailede hep bana hep bana modundadır, herkes ona yardım etsin ama onun bir arkadaşlığı bile olmasın, sanırım seninki bu gruba giriyor

Herkes bir değil ki bu bahsettikleriniz biraz maddi şeyler yani sinemaya gitmek ona göre masraf gibi gelebilir, benim ablalarım da pikniği çok sever ama ben nefret ederim bahane bulurum hemen, doğum günlerini asla hatirlamam kendiminkini de kutlamam kutlatmam. Bir derdiniz olunca sizi dinler mi? Siz evine gidince aa hoşgeldin der sarılır mi? Uzun süre gorusmeyince merak edip arar mi? Bunlar daha önemli sanki.
Ben de ablan gibi bir insanım bu bahsettiklerin sevgi ve fedakarlık göstergesi değil daha çok kişilik yapısı.

Bence kardeslik sizin beklediginiz tarz bir sey degil. Herkesin tarzi,mecali,sartlari bir degil. Kardesiniz 17 yasinda dogum yapmis,cocuk yastaymis. Sizin onun yaninda kalmanizdan daha tabii bir sey yok bana gore. Siz onda kaldiniz diye o da sizde kalacak diye bir sey asla yok. Kardesiniz komsunuz gibi degildir,yaptiginiz iyiliklere karsilik beklemezsiniz (hos ben komsumdan da beklemem karsilik da misal veriyorum)
3cocukla piknige gitmek,sinema plani yapmak kolay degil. Kardesiniz erken yasayarak ve de hizli yasayarak hayati coktan tuketmis. Sizinle ayni psikolojide bile olamaz.

3 cocukla size yardima gelemiyordur bence hakli..

Ama dogumgunu meselesinde haklisin.
Keske sakayla karisik soyleseydin niye hatirlamadigini..

Olabilir

Artık bekledigim hiçbir şey yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…