Kardeş olmak bu mu?

Siz abla olduğnuzdan fazla anaçsınız sanırım anlattıklarınızdan öyle geliyor.
Evet yardıma ihtiyacınız olduunda sizin yaptıınız gibi hemen koşacak sanmışsınız ama 3 çocuğu varmış. Size nasıl yetişsin ki.
Hepsi de küçük çocukların.
Param yok dediğin göre de öyle hem gezebilecek hem çocuklarla ilgilenebilecek maddi gücü de yok sanırım. Genel bir yorgunluğu veya sana anlatmadığı şeyler olabilir.Sende yeni doğum yaptığın için duygusalsan belki kafana çok takıyorsundur.
Siz kendi bebişinizle ilgilenmeye bakın çok üstüne gittiğinizi düşünüyorsa bir süre pplanıprogramı kesin ki zaten bebekle plan yapmak zor olur diye düşünüyorum.

Kardeşte olsa önemsiyorsanız önemsenmek istersiniz.
Karşınıza alın konuşun mesela ben bu triplere girerim ardından sayıştırırım :)
O bana ben ona sonra uzlaşırız mutlu son yani.

sen çok fedakar davranmışsın ama yapman gerekenleri yapmışsın o da çok soğuk pek umursamaz gibi sanki. bence bunları açıkça konuşmalısın neden böyle böyle diye

Anlatamadım galiba, ben diyorum ki isterse getirdi ve çocuklari bırakacak yeri Annem yabancı değil.

Arkadaşlarıyla birlikte geziyor ama buna ne dersiniz.
Piknik tiyatro geziyor

Maddî gücü var

sen çok fedakar davranmışsın ama yapman gerekenleri yapmışsın o da çok soğuk pek umursamaz gibi sanki. bence bunları açıkça konuşmalısın neden böyle böyle diye
Konuştuk dün sabah ve aynı tavrı değişmedi
hep söz verip tutmaz sözünü meselâ (abla şu gün şu arkadaşa gidelim birlikte çocuklari annemle bırakırız en küçüğü hariç ) der. Sonra da ay ben gitmeyecegim sen tek git der. Ne diyorsun buna.

Sağol canım.
Zaten artık bir beklentim yok kardesimden
Ben sadece onunla vakit geçirmek isteyen bir ablayim ama oluyorsa olmuyor kabul...

Bak yaşayan bilir.
Beni biraz anlıyorsun teşekkür ederim evet insan kardeş olduğunu hissetmek istiyor bana soğuk ve mesafeli davranışları beni uzuyor.

Bende hayal ettiğim kardeşliği yaşamıyorum sizin gibi. Çok ama çok üzülüyordum. Şimdi kendime başka ilgi alanları dikkat noktaları buldum. Siz kafayı taktığınızla kalırsınız. Önemsememeye çalışın

huyu böyle demek ki... vallahi kardesım dahı olsa kım bana nasıl davranıyorsa bende ona o sekılde davranırdım fazla özverılı davranınca çok yıpranıyor ınsan.

Bak yaşayan bilir.
Beni biraz anlıyorsun teşekkür ederim evet insan kardeş olduğunu hissetmek istiyor bana soğuk ve mesafeli davranışları beni uzuyor.
anlıyorum tabi canım gerçekten bende üzülüyorum eşimin kardeşleri arıyor sürekli yenge çok özledik diye kendi abim tık yok ya araba ister ya para ister bi çıkarı varsa gelir gider eşinin ailesinin kölesi gibi ama her dediklerini yapar arkadaşları bile bizden önemlidir. 5 ay önce düğünümden 10 gün sonra babamı kaybettik annemle ilgilenmez aramaz etmez benle ilgilenmez var yani böyle kardeşler

Ben yeni doğum yaptım 4 ay önce 3 çocuğu da vardı.
Diyorum ki Annem çocuklara bakıyor zaten küçüğü getirecekti sadece
o daha annesiz yapamaz .
Anlatamadım bir türlü gelmek istese gelirdi ben biliyorum ki istemedi.
Canı isteyince çocuklari annemle bırakıp Ankara ya kadar gidip bir kaç gün kalıyor.

Öyle ben de arkadaşlarımla birlikte programlar yapıyorum en azından onlar programı son dakika iptal etmiyorlar.

+1000

Basın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Üzüldüm canım Allah Annenize ve size sabır versin.
Abiniz için diyecek bir şey bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…