Kardeş olmak bu mu?

Ben iyilik yapmak için değil kardeşim olduğu için onu seviyorum ve yanında oluyorum sizin anlamadığımız şey bu.

İyilik herkese yapılır zaten.
Ben cevap işleyim derdinde olmadım ne yaptıysam içimden geldiği için yaptım
O kardeşim benim tabiki yanımda istemek en doğal hakkım
Fakat dediginiz gibi yanımda olmak istemiyorsa
kendi bilir madem
ama bu durum benim
Hayal kırıklığı yasamami engellemiyor.

Ben iyilik yapmak için değil kardeşim olduğu için onu seviyorum ve yanında oluyorum sizin anlamadığımız şey bu.
Sevdiginiz insanlardan karsilik beklemeniz bir acayip. Sizin anlamadiginiz da bu sanirim.
Diyorum ki,kardesinizle maddi manevi ve ruhsal olarak esit misiniz?ayni seyleri mi yasadiniz da onun da sizin gibi davranmasini bekliyorsunuz? Hatayi burada yapiyorsunuz iste. Neyse.

Ben ve kardeşim gibi... kız kardeşim için yaptıklarımı kimse yapmaz, ama gördüğüm tek şey nankörlük. sadece işi düştü mü arar mesaj atar onun haricinde bi ablam var demez bile ben de çektim artık elimi eteğimi...

Evet bazıları anlamıyor ne demek istediğimi maalesef kardeş olmazsa bir insanın yanında kimse olmasın o zaman en yakın kişi tarafından böyle bir durum oluyorsa.
İnsanlık nerede diyoruz ya bazen yavaş yavaş yok oluyor işte...

Hayır eşit değiliz o benden daha iyi durumda
evliliği iyi gidiyor
Sağlığı yerinde
Maddyati çok iyi
Çocuklari çok şükür sağlıklı ve yanında

Şimdi beni anlatayım size
Ben ikinci kez evlendim bu ikinci evliliğim
Daha önce şiddet nedeniyle bosandim
Bebeğimi kaybettim
Maddî anlamda çok sıkıntılı bir dönem geciriyoruz ve 1 buçuk yıl daha böyle olacak galiba.( Kredi borçları oduyoruz)
Boşandıktan sonra 2. Yıl kadar tedavi oldum ruhsal çöküntü olayları
Çok hassas bir yapım var
İnsanları kirmaktan korkarım
Siz tutturmuşsunuz karşılık bekliyorsun diye
Ya benden düğünümde taktiği yüzüğün parasını aldı var mı böyle bir şey.

Seni o kdr iyi anlıyorum ki haklısın bacım biraz elini ayağını çek ablandan kendi hayatına yoğunlaş biliyorum için acıyor kardeşim hep yanımda olsun istiyorsunuz ama bazı insanlar vefasız

Ama anlattiklarinizdan manevi bir karsilik beklediginiz cikiyor ortaya. Ben doguma gittim o gelmedi, ben kutladim o hatirlamadi. Vs vs. hani hep klise seklinde derler ya az beklenti cok mutluluk diye. Iste o klise dogru. Siz zor durumdasinizdir belki ama o sartlari daha iyi olmasina ragmen psikolojik olarak sizden kotudur. Herkesin ayni tepkileri vermesini,ayni yasamasini bekleyemeyiz. Davranis psikolojisi ile ilgilenmenizi tavsiye ederim. Ya da bir psikolojik danismanla sohbet etmeniz de olabilir.

fena alıştırmışsın bacını...

kardeste olsa sana gelen kadar gideceksin .

yotube da beyhan budak var piskolog son vidyosu tama sana göre izle derim.

İnsanlar kardeşlerinden illa ki birşeyler bekliyorlar maddi anlamda değil, manevi olarak... eğer ben kardeşimin her anında yanında olup o benim yanında olmayacaksa ben ne anladım kan bağından can bağından yani. Yedi yabancı elden ne farkı kalır o zaman kardeşliğin.

Bekledikce de mutsuz olunur. Bazen yedi kat el bile kardesten daha yakin davranabilir. Matematik degil ki bu her zaman 2+2=4 olsun?

Kardesinin esinden dolayi bir durum olabilir, araniza sogukluk girmesin diye de payladmiyordur belki.

Zaten onemsenmek ve hatırlanmak mesele .
Ben kaybettim çocuğumu.
Ve kardeşimin arabası var gelmek sorun değil onun için.
Benim için zor asıl benim arabam yok.

onun da 3 çocuğu var. muhtemelen kafa olarakta fizik olarakta yorgun.

keşke benim de bir kızkardeşim olsaydı da böyle olsaydı

sonraki yazılarınızı okuyamadığım ve siz ilk mesajınızda ayrıntılı anlatmadığınızdan çözemedim
baştan bu Ankara olayını falan anlatsanız daha net anlaşıırdı

mesafeli olacaksınız o zaman

İyi de olsa, hayırsızda olsa , menfaatçide olsa
Kardeş kardeştir .atamazsın satamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…