- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
- 28
- Konu Sahibi Kalbimmavi
-
Güzelim, malesef habgi taraf daha fazla düşkünse, o kisi en cok kalbi kirilan kisidir. Biz isteriz ki bizim yaptigimizi karsi tarafta ayni fedakari yapsin. Yapmayinca hayalkirikligi yaşıyoruz. Malesef herkez sizin gibi degil. Cok acida olsa bu böyle canim uzulme oldumu.. sen aynisini yap gor bak ozaman belki jeton yerine düşer
Söyle düşünün hiç kimse sizden önemli degil. Kim size ne yapiyorsa aynisini yapin.aynen öyle yapacağım.
Çok teşekkür ederim canım eksik olma tabii yazarım inan uyku tutmuyor insan dertlenince.Ben buralardayim oldumu canim, ne zaman dertlesmek istersen bana herzaman yazabilirsin paylasabilirsin. Ben seni herzaman dinlerim. Rabbim sana sabir versin, umarım hersey gonlunce olur guzel insan..
Malesef öyle, fazla kafana takmayin dicem fakat bufa oldukca zor. Oluruna birakin siz. Umarim kardesiniz yakinda hatasıni anlarda gelip Özür diler.Çok teşekkür ederim canım eksik olma tabii yazarım inan uyku tutmuyor insan dertlenince.
Öyle de insan kardeşini yanında görmek istiyor.Kardeslik bu bence sen gittin ben gittim e bakmamalı. 3 günlük dünyada
UmarımMalesef öyle, fazla kafana takmayin dicem fakat bufa oldukca zor. Oluruna birakin siz. Umarim kardesiniz yakinda hatasıni anlarda gelip Özür diler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?