- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
- 28
- Konu Sahibi Kalbimmavi
-
İstesem de koparamam zaten, fakat mesafe koyacağım evet.Haklisiniz bence, kardeşte olsan verilen değer karşilikli olmali.. Hep kendinizi öne atmişsiniz o da sizi mecbur yapacak mecbur gelecek gibi düşünmüş.. Biraz mesafe koyun bakalim ablasina gereken özveriyi gosterecek mi.. Ama baglarinizi koparmayin kardeş sonucta baska hicbirseye benzemez
Zaten onemsenmek ve hatırlanmak mesele .3 çocuk çok zor, belki de gözü kesmiyor.
Birde okullu olan çocukla gitmek kat kat zor. Bilim adamı yetiştiriyoruz sanki mübarek
Sizin çocuk küçük anladığım kadarıyla, siz gidin.
Ama Doğum günü meselesine birşey diyemem. Hediye beklemem ama önemsediklerimden önemsenmeyi beklerim bende.
Özür dilerim üzdüğüm için.. başınız sağolsun çok üzgünüm..Zaten onemsenmek ve hatırlanmak mesele .
Ben kaybettim çocuğumu.
Ve kardeşimin arabası var gelmek sorun değil onun için.
Benim için zor asıl benim arabam yok.
Çok söylüyorum ki abla çok anlayışsızlık yapıyorsun diye fırça atıyor.Bence icinize atacaginiza alin kardeşinizi karsiniza acikca konusun. Dökün icindekilerinizi. Kardes bu komsu değil ki bana böyle yaptı deyip silesiniz. İyi gununuz de olur kötü de. Dertlenmeyin. Ama acik olun.
Tamam ama çalışmıyor ve çocuklari bırakacak yeri var yine de kalmadı.A bir de soyle bir sey var. Benim de bir ablam var bekar. Ben erken evlendim sagolsun her seyimde yanimda oldu dogumumda lohusaligimda ama simdi o evlense ben o kadar yanında olabilir miyim allah bilir. İsin icine çocuk girdi is girdi. Yani onun sartlarinda degerlendirmek gerek.
Rica ederim ne uzmesi beni uzmedin aslaÖzür dilerim üzdüğüm için.. başınız sağolsun çok üzgünüm..
O zaman karşınıza alıp konuşun. Ve o gelmeden siz gitmeyin anlasın ne kadar üzüldüğünüzü.
Öyle yapacağım işte, bakalım ne olacak galiba ben çok duskunum kardeşime.Canim, seni çok iyi anliyorum. Sizde bundan sonra kiz kardeşinin davrandığı şekli aynisini davranin.
Mesele karşılık değil mesele birşeyler paylaşmak ...Iyilik yapicaksaniz karşılık beklemeden yapın.
Ben onun dogumuna gittim , o gelmedi ..
Ben hediye aldım o almadı vs vs...
5 parmağın 5 i bir değilken ; kardeşlerden aynı davranışları beklemek yanlış bana göre. ...
Belki yapısı öyledir , hem artniyetli olsaydı evine davet etmezdi bence..
(Keşke benim de bi Kızkardeşim olsaydı)
Güzelim, malesef habgi taraf daha fazla düşkünse, o kisi en cok kalbi kirilan kisidir. Biz isteriz ki bizim yaptigimizi karsi tarafta ayni fedakari yapsin. Yapmayinca hayalkirikligi yaşıyoruz. Malesef herkez sizin gibi degil. Cok acida olsa bu böyle canim uzulme oldumu.. sen aynisini yap gor bak ozaman belki jeton yerine düşerÖyle yapacağım işte, bakalım ne olacak galiba ben çok duskunum kardeşime.
Mesele karşılık değil mesele birşeyler paylaşmak ...
Allah var ben hastanede yatiyorken kaldı yanımda, fakat bebeğimi kaybettim eve geldim sana ihtiyacım var dedim yine de kalmadı 12 yaşındaki kızını bırakmak istedi ben istemedim. kız yediği tabağı zor kaldırıyor bana mı bakacak.
Ben de hep ablam yada bir abim olsaydı diyorum nazlanmak güzel olurdu büyüklerime :)Iyilik yapicaksaniz karşılık beklemeden yapın.
Ben onun dogumuna gittim , o gelmedi ..
Ben hediye aldım o almadı vs vs...
5 parmağın 5 i bir değilken ; kardeşlerden aynı davranışları beklemek yanlış bana göre. ...
Belki yapısı öyledir , hem artniyetli olsaydı evine davet etmezdi bence..
(Keşke benim de bi Kızkardeşim olsaydı)
Canım sağol üzülme lütfen.Cok üzüldümbasiniz sagolsun canim benim ya
Canım sağol üzülme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?