• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş olmak bu mu?

Güzelim, malesef habgi taraf daha fazla düşkünse, o kisi en cok kalbi kirilan kisidir. Biz isteriz ki bizim yaptigimizi karsi tarafta ayni fedakari yapsin. Yapmayinca hayalkirikligi yaşıyoruz. Malesef herkez sizin gibi degil. Cok acida olsa bu böyle canim uzulme oldumu.. sen aynisini yap gor bak ozaman belki jeton yerine düşer :p
:super: aynen öyle yapacağım.

Ben buralardayim oldumu canim, ne zaman dertlesmek istersen bana herzaman yazabilirsin paylasabilirsin. Ben seni herzaman dinlerim. Rabbim sana sabir versin, umarım hersey gonlunce olur guzel insan..
Çok teşekkür ederim canım eksik olma tabii yazarım inan uyku tutmuyor insan dertlenince.

Kardeşinizin 3 çocukla, ki biri de 3 yaşındaymış, gezme gibi bir lüksü olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun doğum yapmışsınız, 3 çocukla başka evde yatılı klma lüksünün olacağını da sanmıyorum. Bence sizin gitmeniz mantıklı. Arabasının olması, 3 çocukla başedeceği anlamına gelmiyor. Benim de bir bebeğim var, daha geçen hafta ilk defa iki kişi çıktık onda da ağladı zaten. Siz biraz fazla duygusal bakıyor olabilirsiniz. Kardeşiniz hayat mücadelesi arasında kaybolmuş. Unutmuş olsa haklısınız, size de gel diyormuş. Bağları koparmak istemiyor.

Belki çocuklarla rahat edemiyordur bi yere gidip gelmeye bence içinize atmak yerine konuşun.

Siz onun dogumlarinda yaninda olmussunuz ama ozaman sizin cocugunuz yokmus. Kardesinizden 3 cocugu baskasina birakip yaninizda kalmasini istemek bence anlayissizca.

Piknik sinema istiyorsunuz ama bunlar anne baba icin cok angarya olabiliyor. Gorumcemin 2 cocugu var. Biseyler yiyelim cay icelim dedik. Ya gorumce ya esi surekli ayakta cocuk pesindeydi caylarini zor ictiler.

Benim de 4 kız kardeşim var 2 ablam 2 küçük kız kardeşim var ben tam ortancayım dediğiniz olayı o kadar çok yaşıyoruz ki bence herkes için geçerli olmasada bir büyük kardeş küçük için daha çok fedakarlık yapıyor gördüğüm örnekler hep böyle galiba küçük olan ablasını annesi yerine koyduğu için aynı muameleyi göstermesi gerektiğini fark edemiyor bir tık daha bencilce davranıyor mesela ev işlerinde ablam varken o yapsın diye oturmaya eğilim gösterirken kardeşim varken hemen işin başına geçiyorum bunlar bilinçdışı hareketler gibi geliyor bana ama buna alınmamanın bir yolunu inanın bende bilmiyorum bulursanız bana da söyleyin uygularım belki işe yarar :/

iyi de huyu budur belki. sinema sevmiyodur, piknik sevmiyodur. sadece size değil ki herkerse karşı böyledir. insanların sizinle tıpatıp aynı olmasını beklememelisiniz.

insanlardan beklentinizi en aza indirin bu abla abi anne bile olsa o zaman inanin daha rahat hissedersiniz

bir de gerçekten çocukla bi yere gitmek zorken 3 çocukla çok daha zordur belki de bu yüzden size ayak uyduramiyordur

ben karşımda çok kötü kınanasi bir abla görmedim daha çok hayat telasindan bunalmis kendisine ve çevresine vakit ayiramayan bir kadın gördüm

bu arada çok üzüldüm başınız sağ olsun

insanlardan beklentinizi en aza indirin bu abla abi anne bile olsa o zaman inanin daha rahat hissedersiniz

bir de gerçekten çocukla bi yere gitmek zorken 3 çocukla çok daha zordur belki de bu yüzden size ayak uyduramiyordur

ben karşımda çok kötü kınanasi bir abla görmedim daha çok hayat telasindan bunalmis kendisine ve çevresine vakit ayiramayan bir kadın gördüm

bu arada çok üzüldüm başınız sağ olsun

Ben kafaya takılacak bişey görmedim.Benim ablamda 2 doğumumdada geldi yanimda kaldi ama ben onunkilere gidemedim çunku çocuklarim kücüktü. Hic bu meseleden kırıldiğini sanmiyorum. Veya o benim doğumgünümü hep unutur.asla kendimi değersiz hissetmem. Hissetsemde söylerim zaten.siz yeterince yakin degilsiniz demekki

3 çocuk kolay değil
siz doğum yaptığınızda kaç çocuğu vardı?
ben doğum yaptığımda kardeşim bekardı 2. de de hamileydi hep yardıma geldi etti sağolsun
benim 2. doğumumdan 3 ay sonra o doğum yaptı (ayrı şehirlerdeyiz) ben gidemedim mesela
ama hiç dert etmedi sağolsun.. birbirimizi aramak sormak doğum günü vs titizizdir.

çocuklarla size yardıma gelemezdi daha çok zararı olabilir diye düşünmüş olabilir

Bende kardeşten yana sıkıntılıyım eşimin kardeşleri kendi kardeşimden daha çok değer veriyor bana onları gördükçe içim gidiyor çok üzülüyorum ama kardeş işte atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun bitane abim düğünüme çöp almadı durumumuzu bile bile arayıpta ya bi ihtiyacınız var mı demedi ki durumları çok çok iyi sorsaydıda var demezdim de insan bekliyor genede biraz ilgi Allah yardımcın olsun canım

Back