• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

peri 10 kg yu ne kadar sürede verdin?

ben aslinda diete büyük bir hevesle ekim sonu basladim ilk üc hafta kacamaksiz 2.1. kg verince ben bütün hevesimi kaybettim sonrada kopmalar yasadim ocak ayinda hic diet yapamadim diger aylarinda belki iki haftasi dietle gecmistir yani diete baslayali cok gibi görünsede arada yapmadigim zamanlar cok oldu simdi havalar isindikca telas sardi bir an önce kilolarimdan kurtulayim diye bu sefer kacamak yapmiyorum kiloda veremiyorum cuma tartilicam eger yine fazla vermemis olursam sirf metabolizmami sasirtmak amaci ile bir hafta bizim diete ara vericem belki ise yarar:97:

vay be biliyodumda bukadar olduğunu hiç düşünmemiştim :53::53::53: sağol canım bizimlede paylaştığın için

canım kazen eklemiş daha önce siteye onun linkini vereyim
bende burdaki d&r a bakıyorum ama eski kitabı var bu yok, istetçem artık, bence en azından çocuğu olan herkes okumalı

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/7’den-70’e-tas-devri-diyeti-4013.html
7den-70e-Tas-Devri-Diyeti.jpg

Son düzenleme:
gumustutam gerçekten tebessüm ettim sayende. Kiloları siyahların içerisine saklamışım herhalde :) Sağol canım ama 165 boya 80 kiloyum bu fotoğrafta. Vermek lazım artık bunları.

Periciğim teşekkür ederim, duraklasak da vazgeçmek yok, vazgeçsek ne olacak al baştan aynı hale geleceğiz. Ah ah yerken güzeldi tabi :) Ben bir de hiç farketmeden çıkıverdim bu kiloya.

Son düzenleme:
semiluna canım senin boy 165 di demi benim gibi... bizim en fazla 58 olmamız lazım yoksa fazlası bize yakışmıyo :( çok tatlısın bu arada:13:

Sağol canım ya ama tatlılıktan tekrar çıtırlığa dönmek lazım değil mi:34: Eski halimi tanıyamıyorum şimdi. Ama dönüşüm muhteşem olacak :32:

semilluna şimdi pek yok gibi görünüyo ama eski haline görünce fıstık gibisin durmak yok arkadaşım tam gaz devam

chescim biz izliyemiyoruz sen bize aktarırmısın arkadaşım bilgileri aklında kalanlar bile olsa yeter

pericim aslı dünde yoktu evet niye girmiyo acaba inşallah bugun gelir

Evet değil mi, ikisini karşılaştırınca çıkıyor fark ortaya. Fıstık gibisin sözünü bu haftaki gaza gelme mottom olarak aldım sağol. Fıstık gibi olacağız sonunda.

Aslı'yı ben de merak ettim. Umarım sadece işi vardır.

Sağol canım ya ama tatlılıktan tekrar çıtırlığa dönmek lazım değil mi:34: Eski halimi tanıyamıyorum şimdi. Ama dönüşüm muhteşem olacak :32:

ya canım her halinle tatlısın ama eski halinde aynı zamanda da çekicisin, seni üzmeyi hiç istemem ama... öyle geldi bana.
Eminim canım, hepimiz dersimizi aldık kilodan, geri dönüş yok
:29:

esoesscim yüzünden hiç belli olmuyo ya, yüzün etkilenmiyo demekki bu iyi bişey
ama etinde sıkı sanırım fark var ama 14 kiloluk fark var gibi değil
:26:

esoesscim yüzünden hiç belli olmuyo ya, yüzün etkilenmiyo demekki bu iyi bişey
ama etinde sıkı sanırım fark var ama 14 kiloluk fark var gibi değil
:26:

boy uzun olduğunda kamufle ediyo canım etim sıkı benim kolumda bacaklarım asla sarkma yoktur yüzümden hiç belli olmaz zayıfladığım şişmanladığım mesela 70 kiloyken 40-42 beden giyodum şimdi bazen 42 ama genelde 44 giyorum boyun avantajı ama kilo aldıkça iri duruyosun buda beni rahaysız ediyo

semulina canım çok hoşsun iki fotoğraftada . Şimdi kilo vermişsin ilkine göre ,az kaldı sonuçta hedefe ulaşmak için hiç durmadan yola devam.

Son düzenleme:
aldente sonra biara eklerim yine canım sizde eklersiniz hep beraber görmüş oluruz birbirimizi

gülaycım sildim sonra yine eklerim ama:79:

Back
X