• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

muhtemelen d.gününüzü kutladınız ya da yakında kutlayacaksınız.benimkine az kaldı:)
her birimize incelmnin mutluluğu ile taçlandırılmış güzel yıllar diliyorum:48:
şu ana kadar 10 kb falan oldu.akşama köftyle kapatıcam inşallah.20yi geçmek yok.
bakalım d.günüme kadar verebilecek miyim biraz daha.

:nazar: insallah bu sekilde devam edersin kacamaksiz ve 20 kb ile günü tamamliyorsun:46::13:

buldum 100gr ayçiçeğinde 24 kb var

şimdi canım,
çekirdeğe başlayınca bırakmak zor.
elindeki paket kaç grlık?
bence en küçük boylarından al ki bırakma derdi olmasın.ben 200grlık kajuyu aldım arda atıştırırım diye.baktmki paketin dibi görünmüş:30:

bendeki paketin arkasinda 100gr'da 5.44 kb var yaziyor arada cok fark var:26:

seninkini tercih ederim tabii ama ben bu tip durumlarda güvendiğim bir site var oradan bakıyorum, nutritiondata com diye, ama ayçiçeğinde yüksek oranda e vit, selenyum,demir ve fosfor var bu da sevindirici yanı

şimdi canım,
bence en küçük boylarından al ki bırakma derdi olmasın.ben 200grlık kajuyu aldım arda atıştırırım diye.baktmki paketin dibi görünmüş:30:

küçük çerez kasesine alıp paketi kaldırıyorum ki gözüm görmesin

şimdi canım,

simdimi bitirdin:96: onlarda kb orani biraz daha fazla biliyorum:44:

seninkini tercih ederim tabii ama ben bu tip durumlarda güvendiğim bir site var oradan bakıyorum, nutritiondata com diye, ama ayçiçeğinde yüksek oranda e vit, selenyum,demir ve fosfor var bu da sevindirici yanı

bu söyledigin sitedemi 24 kb yaziyor cokmus:44:

yok kııız!irademin yerlerde süründüğü geçen haftaydı.bugün diyete sadık kaldım.
yağda yumurta
yarım dilim ekmek
köfte...ve...kaşar ve b.peynir veee...
the end:)

ay iyi o zaman bugünü süper bitirdin gerci biraz yemeye hakkin vardi ama olsun:34:

aldente ben wasa al dolabina koy demistim ya en azindan okulda ac kalmazsin diye peki etimegin kb orani nasil bilen varmi arkadaslar

una bulanmış balıklarla olan kızartmaların 250gr'ı 12kb, belki de bitmiştir yemeğin, bu arada hoşgeldin aramıza

hoşbulduk kızlar,iyi azmış ben daha fazladır diye düşünmüştüm yaşasın:62:bu arada cevaplarınız için teşekkürler:54:

Herkes nennen yapıyor galiba bi sen bi ben varız formda...Bayada çok şey yazılmış,oku oku bitiremedim.....Sen nasılsın pericim?Benim diyetin bitmesine 2 gün kaldı...Ama sonra gene başa döneceğim,ne mutlu bana...Ama her zorluğun sonunda bir güzellik vardır....Kolay elde edilen hiç bir şeyin değeri yoktur öyle değil mi?Kolay kazanılan kolay kaybedilir ama zor elde edilen herşey değerlidir...Bugün çook az yedim,pirinç lapası ve peynir günüm olunca:1:Yiyesim varsada iştahım kapanıyor..Yarında menü aynı..Sonraki diyetin son günü yani;yaş pasta ve sade kahve günüüüm..Sonra tekrar başaaa...Görüşürüz canım byeee...

Back
X