Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Evet ayni cnm bu arada karpuzu tekrar arastir istersen daha fazla olabilir cunku karpuzun bu listedeki karsiligi yanlisti diye hatirliyorum

karpuzu internette araştırdım bunları buldum farklı bişey bulusanız karbonhidrat değerleriyle ilgili ekleyelim arkadaşlar...yanlış gitmeyelim...yalnız karpuz diyeti kafama takıldı..... varmı fikriniz....

100 gr karpuzda

Enerji 34 kal

Protein 0,5 gr

Yağ 0,2 gr

Karbonhidrat 7,5 gr

Su 92,6 gr

Kalsiyum 7 gr içerir.

ALINTI....

Karpuz için verdiğin değerler doğru. 100 gram karpuzun kb değeri için bazı kaynaklar 7, bazıları 8 diyor ama neticede 7-8 aralığında.

yarın başlıyorum 69 kg la.. limonata detoks diyetiyle birleşse hem zayıflama hem vucudu temizleme nası olur acaba.. ikisi bi arada.. karbonhidrat diyetiyle zayıflayan arkadaşlara sormak istiyorum, göğüslerin durumu nedir? zayıfladıkça göğüslerde küçülüyor haliyle . sarkma yumuşama gibi olumsuz durumlar oldumu...

Sonunda 70'li rakamları görebildim uzun bir aradan sonra, beklediğimden daha fazla kilo vermişim :)
Kb diyetine devam...

Bugün yine aynı şeyleri yedim aslında :)

Fırında kabak, fırında buğulama mezgit ve ızgara tavuk bonfile yedim.
2 fincan kafeinsiz kahve.

yarın başlıyorum 69 kg la.. limonata detoks diyetiyle birleşse hem zayıflama hem vucudu temizleme nası olur acaba.. ikisi bi arada..
Karbonhidrat diyetiyle limonata diyetinin aynı anda yapılmasının mümkün olmadığını düşünüyorum.
Limonata diyetinde sanırım belli bir süre boyunca sadece doğal tatlandırıcılı limonata içiliyordu, detoks amaçlı yapılıyordu.
Bir diyet ya da detoks programı olarak uygulanabilir ve sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum.
Karbonhidrat diyeti yapabilirsin, eğer sabrederim ve kaçamak yapmam dersen çünkü bu diyet çok fazla kaçamağı kaldırmıyor.
Sabredemem dersen yediklerine dikkat ederek ve düzenli spor yaparak, yani aldığın kaloriye dikkat edip egzersizle kalori açığı yaratarak kilo vermeni tavsiye ederim.

Ben iki gündür cozuttum valla bugün de dışarıdaydım ama öyle aman aman bi geçme olmadı Bi de regl olucam o yüzden sürekli yemek istiyorum arada bi şeftali istiyorum bakıyorum 12 yemiyorum,ama yarından itibaren yine sıkıyorum çünkü verdim gibi

Son düzenleme:
Karpuz için verdiğin değerler doğru. 100 gram karpuzun kb değeri için bazı kaynaklar 7, bazıları 8 diyor ama neticede 7-8 aralığında.

kb diyeti gerçekten kilo verdiyor mu yorumlardan pek bişey anlayamadım

sabah:sucuklu yumurta(1),lor(0,5),uno dege kızarılmış(5)
Ara:1 armut(18)
Öğle:tavuk köftesi(1),yarım domates(3),1 biber(3)yoğurt(1)
Akşam:Tavuk köftesi(1),1 domates(6),yoğurt(1)

toplam:40 demekki bidaha armut yokmuş,bu kadar olduğunu bilmiyordum.

Son düzenleme:
kb diyeti gerçekten kilo verdiyor mu yorumlardan pek bişey anlayamadım
İlk haftalarda, yani ilk 2-3 hafta, ani bir kilo kaybı oluyor ama daha sonrasında diğer diyetler kadar kilo verdiriyor.
Çok büyük bir beklenti içine girmemek ya da mucize beklememek lazım.
Bence bu diyetin güzel yanı, belli bir süre harfiyen uygulamanız halinde iştah kapanıyor, tatlı atakları ya da aşırı yeme isteği olmuyor. En azından bende böyle oldu :)

Herkes pes mi etti yoksa?
Ben hala devam ediyorum ama böyle tek başına da olmuyor :)
Sizlerde durum nasıl, günlük ne kadar kb alıyorsunuz, kilo verebildiniz mi?

Ben ne kadar kilo verdiğim hakkında bilgi vereyim...
Bayram ertesinden şimdiye kadar yaklaşık 5 kilo verdim, beklediğimden çok daha fazla :)
Günlük 20 kb sınırını mümkün olduğunca aşmıyorum, 1.5-2 saat kadar yürüyüş yapıyorum.

Yok ben daha pes etmedim yeni yeni alışmıştım araya regl girince sıkıntı oldu bende 50 yi geçiyorum 2-3 gündür ama çok değil yani yine eskisine göre iyi durumdayım ah bi şu regl bitse bak nasıl veriyorum:)) 2 hafta kadar da tartılmayı düşünmüyorum böyle görünce mutlu olacağım bi sonuç olsun diye bekliyorum yani:) Sana da maşallah uruzcum ya

Buzdanmadam, tartılmak için bir süre beklemek en iyisi. Güzel bir sonuç görünce daha çok motive oluyorsun :)

Sabah kahvaltısında lorlu omlet, akşam yemeğinde de diyete uygun şekilde yaptığım fırında kabak mücver yedim.

Yarınki menüm:
Sabah: 3 yumurta ve 100 gr lor peynirinden omlet, salatalık
Akşam: Haşlanmış 1 kase mantarı 100 gr lor peyniri ile karıştırıcam. Bu da denemelerim sonucunda bulduğum, kulağa ilginç gelen ama tadını beğendiğim bir tarif :)

Artık çok açlık hissetmiyorum zaten, tatlı isteğim de yok o yüzden diyete uymak çok kolay geliyor.

Son düzenleme:
ben yeni katıldım aranıza.bende bu diyeti 1 aydır yapıyorum.ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum arada bir az kaçamak oluyor ama çok değil.4.5 kilo verdim durdu.ben kalori hesaplayarak yapmıyorum.sadece yasakları yemiyorum.ekmek pirinç makarna tatlı patates yemiyorum.ekmekle yenen yemekleri bile ekmeksiz çatalla yiyorum ama şimdi kilo vermem durdu.reglim yeni bitti belki şimdi yine kilo veririm.

Aramıza hoşgeldin :)
Kaç kiloyla başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…