Evet ayni cnm bu arada karpuzu tekrar arastir istersen daha fazla olabilir cunku karpuzun bu listedeki karsiligi yanlisti diye hatirliyorum
karpuzu internette araştırdım bunları buldum farklı bişey bulusanız karbonhidrat değerleriyle ilgili ekleyelim arkadaşlar...yanlış gitmeyelim...yalnız karpuz diyeti kafama takıldı.....varmı fikriniz....
100 gr karpuzda
Enerji 34 kal
Protein 0,5 gr
Yağ 0,2 gr
Karbonhidrat 7,5 gr
Su 92,6 gr
Kalsiyum 7 gr içerir.
ALINTI....
Karbonhidrat diyetiyle limonata diyetinin aynı anda yapılmasının mümkün olmadığını düşünüyorum.yarın başlıyorum 69 kg la.. limonata detoks diyetiyle birleşse hem zayıflama hem vucudu temizleme nası olur acaba.. ikisi bi arada..
Karpuz için verdiğin değerler doğru. 100 gram karpuzun kb değeri için bazı kaynaklar 7, bazıları 8 diyor ama neticede 7-8 aralığında.
İlk haftalarda, yani ilk 2-3 hafta, ani bir kilo kaybı oluyor ama daha sonrasında diğer diyetler kadar kilo verdiriyor.kb diyeti gerçekten kilo verdiyor mu yorumlardan pek bişey anlayamadım
Aramıza hoşgeldin :)ben yeni katıldım aranıza.bende bu diyeti 1 aydır yapıyorum.ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum arada bir az kaçamak oluyor ama çok değil.4.5 kilo verdim durdu.ben kalori hesaplayarak yapmıyorum.sadece yasakları yemiyorum.ekmek pirinç makarna tatlı patates yemiyorum.ekmekle yenen yemekleri bile ekmeksiz çatalla yiyorum ama şimdi kilo vermem durdu.reglim yeni bitti belki şimdi yine kilo veririm.
Bugün -400 gr daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?