• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar bu arada gazli icecekler, light bile olsa kilo verme hizini yavaslatiyor.kendimde test ettim.cok tuzlu yemek te kiloyu artiriyor hatta.o yuzden gazli icecek, fazla tuzlu seylerden uzak duruyoruz.boyle tecrubeye sabit olaylar olunca sizlerde yazin faydalanalim.daha hizli verelim, yaz bitiyor, citir olalimmmmmmm:52:

evet haklısın yaa bende ne zaman kolayı abartsam az veriyorum sanki azalttım bende içmicem fazla..
birdeee tuzz evet tuzuda abartmamak lazım ...
bu cuma 7 leri görmecesine varmısın pegasus ..bak gadriell gördü bakalım 2. olarak kim görücek :D
yoksa 7 leri görmede de sonuncu olarak adımı büyük harflerle yazdıracakmıyım :52:

evet haklısın yaa bende ne zaman kolayı abartsam az veriyorum sanki azalttım bende içmicem fazla..
birdeee tuzz evet tuzuda abartmamak lazım ...
bu cuma 7 leri görmecesine varmısın pegasus ..bak gadriell gördü bakalım 2. olarak kim görücek :D
yoksa 7 leri görmede de sonuncu olarak adımı büyük harflerle yazdıracakmıyım :52:

hadi bakalim 7 leri gormeye yarisalim.buyuk ihtimal birinci gadriel oluyor.2cilik icin savasalim.kim daha once 79 olursa hemen hbr versin :D

yesil cayin da faydasini goruyorum bak onuda soyleyelim.yesil cay icince tuvalete sk sk cikiyorum.kucuk yani.idrar rengi beyaz oluyor.beyaz olunca yagdan gidiyor demektir.idrar koyu olunca yeterince su icmiyoruz demektir.yesil cayi , elma sirkesini tavsiye ederim.:39:

kizlarrrrr masallah topigi ne güzel canlandirdiniz motivasyonunuz süper insallah hep böyle devam edersiniz ve en kisa sürede ideal kilonuza inersiniz
20 dk sonra evden cikiyoruz ve bu gece türkiye yolcusuyum 1,5 ay sonra gelicem

hepinize basarilar görüsmek üzere:3:

$recim.JPG

bi çizelge yaptım recim kardeşliği adına :52:
şimdi bu çizelgeyi ilk yazıştığımız msjlara bakıp doldurdum ...
ama itiraz eden varsa değiştirelim ...( mesela gadriel 80 demiş ama sonra sanırım biraz alıp tekrar vermeye başlamış bu konuda gadriel bizi aydınlatırsan süper olur ona göre başlangıç kilonu yazarız tatlım...
bu arada biz pegasus gadriel ve ben olmak üzere ramazanın 1. gününden beri burdayız ve diyet yapıyoruz ilk hafta yarışma yapmadık ama baya kilo verdik ...
kendilerini bu hafta cuma günkü tartılmaya katmak isteyen arkadaşlar 3 agustos cuma günkü kilolarını söyleyip isimlerini çizelgeye yazdırabilirler ...
sevgilerr :52:

Son düzenleme:
İyi geceler hepinize sunu belirteyim beni geçemeyeceksiniz he he he :)
Hilkay Cnm sabret cok az kaldı seni canı gönülden destekliyorum kiskandigimdan değil hani :)
Ama biliyorum basaracaksin
Pegasus misafirlikte yaban ellerde kiyamam sana en siskomuz sen degilsin yanlış hatırlamıyorsam 74 leri gördün bizden daha sanslisin
Ama yok siz böyle kendi aranızda atışın sinirden yeyin sonra ben 1. Olayım oleyt oleyt

Bu arada bende deneyimlerimi yazayım bir kac gun sabahları sosis yedim kilo almadım ama veremedim de aklınızda bulunsun
Pegasuscumun da dediği gibi sirke ve yeşil çay ise yarıyor
Birde açlık otu sanırım

kizlarrrrr masallah topigi ne güzel canlandirdiniz motivasyonunuz süper insallah hep böyle devam edersiniz ve en kisa sürede ideal kilonuza inersiniz
20 dk sonra evden cikiyoruz ve bu gece türkiye yolcusuyum 1,5 ay sonra gelicem

hepinize basarilar görüsmek üzere:3:

Canım hosgeldin ben seni önceki sayfalardan hatırlıyorum bu arada Türkiye ye de sagsalim gelirsin ins iyi yolculuklar

66 mı ..ah ahh hayalimdeki kilo allahım duy sesimi bende 66 olayım :D
cuma günkü kilonu hatırlıyorsan katılabilirsin ama cumartesi :ve bugün karbonhidrat sayımı yaptınmı ...yapmadıysan haftaya alalım seni listeye haksızlık olmasın sana :D

Oyle bi soylednki cnm kndimi bian zayif hissettim:) son 6 ayda 8 kilo aldm buda beni cok uzdu dikkt ettm ama kilo veremedm sonra kalori sayimi iseyaradi simdide bunu denemek istiyorum cuma ya kadar kendimce takiliyim o zmn ben cuma gunku kilomla yarsmaya bnde katiliyim ;)

Eki Görüntüle 480973

bi çizelge yaptım recim kardeşliği adına :52:
şimdi bu çizelgeyi ilk yazıştığımız msjlara bakıp doldurdum ...
ama itiraz eden varsa değiştirelim ...( mesela gadriel 80 demiş ama sonra sanırım biraz alıp tekrar vermeye başlamış bu konuda gadriel bizi aydınlatırsan süper olur ona göre başlangıç kilonu yazarız tatlım...
bu arada biz pegasus gadriel ve ben olmak üzere ramazanın 1. gününden beri burdayız ve diyet yapıyoruz ilk hafta yarışma yapmadık ama baya kilo verdik ...
kendilerini bu hafta cuma günkü tartılmaya katmak isteyen arkadaşlar 3 agustos cuma günkü kilolarını söyleyip isimlerini çizelgeye yazdırabilirler ...
sevgilerr :52:

Tatlım tam da dediğin gibi oldu sonrada iki kilo aldım ya en iyisi 82 yazalım da daha havalı olsun demi :€

Oyle bi soylednki cnm kndimi bian zayif hissettim:) son 6 ayda 8 kilo aldm buda beni cok uzdu dikkt ettm ama kilo veremedm sonra kalori sayimi iseyaradi simdide bunu denemek istiyorum cuma ya kadar kendimce takiliyim o zmn ben cuma gunku kilomla yarsmaya bnde katiliyim ;)

Tam olarak kalori sayımı ne oluyor

bu son hali...,yani en güncel hali..
bu cumaa bakalım 10 agustosta 1.liği kim kapıcakk :52:

Eklentiler

• $recim.JPG
    $recim.JPG
    24,5 KB · Görüntüleme: 32

tatlım boyun kaç ? ben 1,78 im 66 bana on numara olur diye düşündüm ondan öyle dedim :)
senin boyun kaç canım ?
yarışmaca en zayıfımız sen olacaksın haftaya:)bak çizelge...Eki Görüntüle 480983

Back