GUıDEMMMMMM , haklısın ,ama sıcak havada ben evde duramıyorummm.eve 10 dk. önce girdimm...açık havada çay ve sigara ikilisi süper gidiyo....bi de grubum var , 5 tane kafa dengi hatun....sohbet bitmiyo walla... ben hergün biraz daha zayıflıyorummm...oturdu bu olay.. zorlanmıyorum artık...aklımsende canım ....sende durumlar neler?
Selam kızlar...2 gündür karbonhidrat diyeti yapıyorum...selintepe yediklerimi yorumlarsan sevinirim....
1.Gün
Kahvaltı: 1 bardak limonlu yeşilçay,1 haşlanmış yumurta,yarım salatalık,1 domates,kibrit kutusu peynir,3 zeytin
Öğlen: 4 yaprak marul,yarım salatalık,1 domates,yarım biberden oluşan peynirli salata,2 kaşık taze fasulye
Ara: 1 bardak limonlu yeşilçay ve 1 haşlanmış yumurta
Akşam: Haşlanmış tavuk,2 bardak ayran
Ara: 1 bardak süt
Yavrum benim, çok geçmiş olsun, çocuk işte düşe kalka büyüyecek. Çok şükür ki bişey yok.
Uno light ekmeğe çok güldüm. alemsin yaa :))))
güzell ablam ama domatesi puanlamamissin ve az peynir demissin, 0,5 yapabilirsin ?? bilemiyorum
canımcıım opuyorumnanaktan bende merak etmeye başlamıştım .maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın :1hug: ben dostluğu çok önemserim muhabbete bayılırım senin adına sevindim.benim kankilerde olsaydı şimdi neyse....
Bende haberler çok iyi sayılmaz 12 günde 2.5 kilo oldu .sabah inşallah güler tartı bana.bugün biraz cııss şeyler yedim belki vücut şaşırır niyetinden yoksa alışmışım çok da tat almadım .ben çok zor veriyorum kilo,sen pkolu olduğun halde maşallah nazar değmeyelim.
2. gün (yani bugün)
Kahvaltı: 1 bardak limonlu yeşilçay,1 haşlanmış yumurta,1 salatalık,1 domates,peynir,3 zeytin
Öğlen: 4 yaprak marul,1 salatalık,yarım biber ve haşlanmış tavuk parçalarından oluşan salata ve 1 bardak ayran
Ara: 2 minik dilim karpuz
Akşam: öğlenki tavuklu salatanın aynısı ve 1 bardak ayran
ben bu gün sabah ve öğlen 44 yapmıştım akşam yemeğinde sadece tavuğu haşlayıp baharatladım az yağda kavurdum yedim oda sanırım 8 puan dı.
50 puan çok gibi görünüyo ama bu gün ilk günümdü birde benim dün sabah kilom 99.6 idi. bakalım cuma sabahı yarışmaya kaç olarak başlıcam
bende yediklerimi yazıp çıkıyorum arkadaşlar
sabah
yarım salatalık 2 kb
yarım domates 3 kb
yarım dilim k.ekmeği 4,4 kb
1 kibrit kutusu peynir 0,5 kb
öğle
4 tane tavuk sosis 0 kb
2 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan salatası 10 kb. fazlasıyla
diet cola 0 kb.
ara
diet cola 0 kb
çeçil peyniri 2 3 parça 0,5
akşam
ton balığı 0 kb.
yarım dilim k.ekmeği 4,4 kb
gecede 1 bardak süt içerim 4 k.b
toplam olarak günü 20 kb. la kapatıyorum oooolleyyy...
Boyum 1,63 kilom 70 ama ama ben ilk günü 35 2.günü 42 diye hesaplamıştım...çok yemişim dimi ya tşkler bu arada yorum için eyvahedigeldismile
geldimmmmmmmmmm bigüzel yürüdük askimlaaa
menüm:
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salam 2p
2 kasik yogurt cörekotu 3p
=6p
öglen:
300gr. tavuk gögüsü tavada 8p
1 kabak 4p
peynir 1p
=13p
aksam:
1 tabak kabak yemegi kiymali 4p
330ml cola light
==23 puan mi olmus? süperr yaa kaydirigubbakcemile2
nasil??
selin abla tavuk salami 0 karbonhidrat mi?
herşeyin yarım porsiyon olunca ve 0 ağırlıklı olunca ne kadar düşüyor bakar mısın değerler. vallahi bravo aysebru. ve doyuyorsun değil mi, aç kaldığını hissetmiyor olmalısın, ben öyle hissettim listenden.
Evet tatlım, 0 bildiğim kadarıyla.
Benim kafama öğlen yediğin tavuk göğsü tavada takıldı, yağda kızarttın da mı yedin tavuk göğsünü?
teşekkür ederim selin. açlık hissetmiyorum en iyi yöntem bu diye düşünüyorum. hemde daha mutlu hissediyorum kendimi herşeyin yarısı olunca kb. değerlerimde düşük oluyor. hatta gece içerim dediğim 1 bardak sütümüde içmedim onun yerine şekersiz çay ve soda içtim böylece bugün 16 k.b la bitti.
sosise gelince bööö yani hakikaten berbat ama doyuyorum. yarın tavuk haşlarım daha ii olur.
çarliston biberin karbonu kaç yahuhesaplama yapcam da
Canım, seni bulmuşken bişey daha sormak istiyorum. Önceki verdiğin dönemde 70 civarına inmiştin hatırladığım kadarıyla. O dönemle ilk başladığın dönem aynı şekilde hızlı kilo veremiyordun değil mi? İkisini kıyaslar mısın? 100 küsürle kaç kilo veriyordun haftada, 70'e inince kaç, hatırlayabilir misin bilmiyorum.
Geçen hafta ben salatalık domatesten günde 5 tane kadar yiyordum .bu hafta 0 lardan yiyeceğim.sanırım ondan az verdim.zeytinde nerdeyse 10 a yakın yiyordum.peynir de ona keza .bunları azaltmam lazımmış.aysebru senin de aramıza katılman çok iyi oldu.birbirimize destekle gidecek inşallah kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?