selinciğimm bu yazımı sana itafen yazmıştım ama dikkatinden kaçtı sanırım :sinifsinif:
SELİN bu günkü menümü yazıyorum.biliyorum yarışma cumaya başlıyacak; ama yazmak hem ne yediğimi görmemi sağlıyor, hem beni gaza getiriyor hem de topici okuyanlara fikir veriyor diye düşünüyorum.
bakarsan sevinirim canım
sabahher zamanki gibikaydirigubbakcemile3)
1 tane kepekli lavaş(5p)
10 tane zeytin(2p)
yarım domates(3p)
maydanoz(1p)
dereotu(1p)
2 kupa yeşil çay
öğle: ızgara tavuk (0p)
3 tane haşlanmş nohut (ortalama 5p veriyorum)
1 kupa yeşil çay
45 dk tempolu spor
akşam : tavuk
yeşil çay 1 kupa
30dk yürüyüş
yapabilirsem 1 saat de plates yapcammafoldumben
Bu arada selintepe sen bir idolsün 99'dan 70 e kendi çabanla tebrik ederim, yarılarını okuyunca ben de şevke geliyorum teşekkürler.
SELİN bu günkü menümü yazıyorum.biliyorum yarışma cumaya başlıyacak; ama yazmak hem ne yediğimi görmemi sağlıyor, hem beni gaza getiriyor hem de topici okuyanlara fikir veriyor diye düşünüyorum.
bakarsan sevinirim canım
1 tane kepekli lavaş(5p)
10 tane zeytin(2p)
yarım domates(3p)
maydanoz(1p)
dereotu(1p)
2 kupa yeşil çay
1 kupa yeşil çay
45 dk tempolu spor
yeşil çay 1 kupa
30dk yürüyüş
:hulya:
Canım, kepekli lavaş bi tek senin menünde var sanırım :)))) Üç nohuta da çok güldüm alemsin yaa :)) Bari bir iki kaşık götürseydin nefis köreltmek için.
Menün tam uygun kriterlere. 20 bile etmiyor toplamı, süpersin.
:hulya:
Canım, kepekli lavaş bi tek senin menünde var sanırım :)))) Üç nohuta da çok güldüm alemsin yaa :)) Bari bir iki kaşık götürseydin nefis köreltmek için.
Menün tam uygun kriterlere. 20 bile etmiyor toplamı, süpersin.
Doğum zor bir dönem, seni çok iyi anlıyorum hayatım. Benim de kiloların büyük çoğunluğu o dönemden kalmaydı. Kısa sürede tekrar vereceğine inanıyorum.
Sana sormak istediğim asıl soru şu, sen inanıyor musun karbonhidrat diyeti yaptıktan sonra kiloların fazlasıyla sana geri döndüğüne? Çünkü ben şuna inanıyorum hayatım, hangi diyeti yaparsan yap, diyeti beyninde bitirdikten sonra yine eski sistem yemeye devam edersen sonuçta kilo alıyorsun, haksız mıyım? Yaklaşık bir aydır internette bu konuda araştırma yapıyorum, önüme gelen herşeyi okuyorum, tecrübelerden sonuç çıkarıyorum, sadece karbonhidrat diyetinde değil, bütün diyetlerde verilen kilolar sonrasında geri alınıyor, dün başka sayfalara girdim, okudum başka diyet yapanları. Genelde yaşamında büyük bir değişiklik geçirenler tekrar kilo almışlar, yani evlenenler, çocuğu olanlar, yakınlarını kaybedenler. Kaynanasının yanına taşınanlar bile var. Bu dönemleri yarasız atlatmak gerekiyor, yani bunu önceden bilip ona göre davranmak önlem almak lazım diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun bu konuda?
bakarsan sevinirim canım
1 tane kepekli lavaş(5p)
10 tane zeytin(2p)
yarım domates(3p)
maydanoz(1p)
dereotu(1p)
2 kupa yeşil çay
1 kupa yeşil çay
45 dk tempolu spor
yeşil çay 1 kupa
30dk yürüyüş
lütfen biri bana bir kase kısırın çok karbonhidratlı olmadığını sölesin.ben bugün bir kase kısır yedim de:)
olsun arada kaçamak olur canım. mühim olan nasılsa kaçtı deyip devam etmemek. bu saatten sonra 0 kb. alırsın telafi edersin.zemuszemus
bende şimdi ton balığı ve sabahtan kalan yarım dilim ekmeğimi yemeğe gidiyorum...cokacimcoook
diğer ekmeklerin karb. daha yüksek ve bir sandviç yapmak içi iki tane kullanman lazım (en az 16 p) ben de lavaşın içine zeytini yeşilliği domatesi koyup dürüm yapı afıyetle yiyorumkaydirigubbakcemile3
bence hedeflediğimiz kiloya düştükten sonra uzun bir süre koruma diyeti uygulamalıyız ki geri almayalım. kardeşimle aynı dönem bu diyeti yaptık o 25 kilo verdi 3 ayda ve hala kilosunu koruyor. pilav, patates, yağ, tatlı hep dengeli onda. akşam yemeğinde yemeğini yanında 1 dilim kepek ekmeğini yiyip kalkıyor bal baklava olsa bakmıyor. doyduğunu hissettiği anda yemeği bırakıyor.
ben stresten de çok aldım. sorunlu bir kayınvalidem var ve onun yüzünden doktor cipralex vermişti hep rahat ve relax olmak gerekiyor. yazdıklarına katılıyorum.
can sıkıntısından oturup yemek yediğimi biliyorum. ama şimdi kızım büyümeye başladı. onunda kilosu biraz fazla beraber diyet yapıyoruz onunki küçük olduğu için çok zor oluyor. ama ilerde benim sıkıntılarımın aynısını yaşamasın. işte böyle.. boshayallersmile
bu arada acıktım biraz çeçil peyniriyle diet kola içtim şimdi tokum toplam 0 kb aldım.
ayyy selincim kusura bakma canım yaa arada ben kaynatmışım demekki
az önce 1 yaşında oğlum var ege kafasını sandalyeye çarptı ayağı takıldı 15gün filan oldu yürümeye başlayalı buz koymak istedim koydurmadı direndi
gözüm hemen una light ekmeğe ilişti çiğnedim koydum ama tam anlamıyla şişliğini almadı, kendi kendime güldüm bi...
gördün mü bak sen normal kiloda olsaydın evde normal ekmek olurdu çiğneyip normal ekmek koyardın şişliği tam alırdı diye allahım yarabbim kaydirigubbakcemile3
bişiyi yok allaha şükür, ama fındık kadar şişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?