ewet yaa bende çok merak ettim bunu :kedi:
bu arada şu diyet kola olayına o kadar çok sevindim ki açıklığa kavuştuğu için, onlarda sakarin tarzı şeylerle yapılıyor, bende çayımı sakarinle içiyorum demekki bir sakıncası yok aysebru teşekkürler canım, senin deneyimlerinden de faydalanmak iyi geliyor bizee
tavukla kola da iyi gider hep ayran içerdim ama ayran çok yüksek kb sempatiksalakcinni
ben o zaman diyete başladığımın 2. günü 1.5 kilo almıştım hatta çok korkmuştum bu ne demek şimdi diye. sonra bir doktor arkadaşıma sordum baştan böyle olabilir dedi. arkasından hızlı vermeye başladım ama çok düşüktü karbonhidrat değerim. kilo verme bazen duruyordu o zamanda akşamları duble bir dondurma yiyip metabolizmamı şaşırtıyordum. belki biraz tuhaf ama 2 3 gün sonra tekrar vermeye başlıyordum. arkadaşlar değerleri düşük tutarsanız istikrarlı şekilde kilo verme devam ediyordu...
ben o zaman diyete başladığımın 2. günü 1.5 kilo almıştım hatta çok korkmuştum bu ne demek şimdi diye. sonra bir doktor arkadaşıma sordum baştan böyle olabilir dedi. arkasından hızlı vermeye başladım ama çok düşüktü karbonhidrat değerim. kilo verme bazen duruyordu o zamanda akşamları duble bir dondurma yiyip metabolizmamı şaşırtıyordum. belki biraz tuhaf ama 2 3 gün sonra tekrar vermeye başlıyordum. arkadaşlar değerleri düşük tutarsanız istikrarlı şekilde kilo verme devam ediyordu...
teşekkür ederim bende sizlerden çok şey öğreniyorum. paylaştıkça daha çok motive oluyorum.
ayran iç gene ama daha sulu yap yarı yarıya olsun kb. değeri.
Hmm, teşekkürler hayatım, iyi ki yazdın bunları, ilk gün veremeyen arkadaşlar ibretle okuyun lütfen :)) Bana sanki 70 ve asağı kilolar biraz tırmalıyor gibi geldi de o yüzden sordum, malum ben de yeniyim bu kilolarda. Bir tek Hatun (maşallah) hoop diye eridi iki haftada kız.
Hmm, teşekkürler hayatım, iyi ki yazdın bunları, ilk gün veremeyen arkadaşlar ibretle okuyun lütfen :)) Bana sanki 70 ve asağı kilolar biraz tırmalıyor gibi geldi de o yüzden sordum, malum ben de yeniyim bu kilolarda. Bir tek Hatun (maşallah) hoop diye eridi iki haftada kız.
sabah 1 çay kaşığı çörekotu 2 bardak ılık su
1 salatalık 4
4 sosis 4
1 dilim ekmek 8 (tam tahıllı uno light)
biraz peynir 1
1 yumurta 0
1dilim karpuz 8 kalındı bayaa dilim
çok az peynir
1- patlıcanlı karnıyarık 4
2 yemek kaşığı yoğurt 3diyeyim
domatesli ciğer tava 2domates için
şekersiz çay
2 litre kadar su
15 dakika tempolu jimlastik
34 oldu sanırım kontrol ederseniz sevinirim kızlar
canımcım çok teşekkürler yaa gerçekten, peki kilolar gidiyorda hemencecik bariz bir şekilde incelme gözlemleniyormuydu canım, benimde menülerimi takip edersen sevinirim arada, seline yük oluyorum gibi geliyor da :kedi:
tamam canım arada kolanında pek zararı olmaz hani, değişiklik açısından sempatiksalakcinni
hakikaten yaa, sanki seni bekliyormuş fazlalıkların gitmesi için kaydirigubbakcemile3
aysebru senin yediklerine baktım da çok az geldi sen doyuyormusun canım bunlarla
benimkiler yüksekmi sence benim midem kazınıyor şu anda acıktım ama yemiycem su içip yatmak en iyisi sanırı m
Kızlar iyi geceler ben kaçıyorum, yarın görüşmek ümidiyle, mutlu olun, mutlu kalın....
Bir günlük listeni yazar mısın rubi, benim sanki durdu ekmek, pilav, makarna, tatlı yemiyorum mevye yiyorum ondan olabilir mi acaba iyisi mi onu da yemiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?