1 porsiyon pişmiş ince bulgurun değeri 13 karbon muş .hadi içindeki malzemelerle 20 olsun.daha fazla değildir yaaa:)
selinciim şişmanların psikoljisini anlaman en öenmlisi biliyo musun.bu nedenle seni çok samimi buluyoruz ve hepimiz minnettarız sana.
ben yediklerim
sabah burger yanına mayonez
öğle fırında pirzola tavuk salata küçük üçgen pide
aar dondurma .akşama bilmiyorum Allah kerim
HATUUUUUUN NERDESİN GÜZELİM KAYBOLDUN
1 porsiyon pişmiş ince bulgurun değeri 13 karbon muş .hadi içindeki malzemelerle 20 olsun.daha fazla değildir yaaa:)
Canım sırası gelmişken hepimizin merak ettiği şu soruyu soralım, çünkü ben denemedim. Diyet cola içiyorsun, ve önceki yaptığın diyette de içtin sanırım sürekli. Beni acayip şişirir ama cesaret edemedim hiç ve sağlıksız olduğu için de üstüne gitmedim. Bizi bu konuda aydınlatsana, diyet cola cidden 0 sanırım.
evet canım bu diyeti yaparken kola ve soda içiyorum ama karbonhidrat 0 olduğu için değilde beni şişirip sanki çok yemişim gibi hissettirdiği için.
daha önce yaptığımdada içmiştim normalde çok içmem aslında.
diğer bir sebepte sürekli proteinli yiyecekler yiyince insanın ağzında tuhaf bir tat oluyor bilmem sende oluyormu? kola onuda alıyor.:içelim:
light kola 0 karbo mu ayseebru...içebilirmiyiz yoksaaaolumunekankayizsmilesempatiksalakcinni
Selam kızlar...2 gündür karbonhidrat diyeti yapıyorum...selintepe yediklerimi yorumlarsan sevinirim....
1.Gün
Kahvaltı: 1 bardak limonlu yeşilçay,1 haşlanmış yumurta,yarım salatalık,1 domates,kibrit kutusu peynir,3 zeytin
Öğlen: 4 yaprak marul,yarım salatalık,1 domates,yarım biberden oluşan peynirli salata,2 kaşık taze fasulye
Ara: 1 bardak limonlu yeşilçay ve 1 haşlanmış yumurta
Akşam: Haşlanmış tavuk,2 bardak ayran
Ara: 1 bardak süt
2. gün (yani bugün)
Kahvaltı: 1 bardak limonlu yeşilçay,1 haşlanmış yumurta,1 salatalık,1 domates,peynir,3 zeytin
Öğlen: 4 yaprak marul,1 salatalık,yarım biber ve haşlanmış tavuk parçalarından oluşan salata ve 1 bardak ayran
Ara: 2 minik dilim karpuz
Akşam: öğlenki tavuklu salatanın aynısı ve 1 bardak ayran
bu listede 42 kb. kaydirigubbakcemile2
sabah 1 çay kaşığı çörekotu 2 bardak ılık su
1 salatalık 4
4 sosis 4
1 dilim ekmek 8
biraz peynir 1
1 yumurta 0
1dilim karpuz 8 kalındı bayaa dilim
çok az peynir
1- patlıcanlı karnıyarık 4
2 yemek kaşığı yoğurt 3diyeyim
domatesli ciğer tava 2domates için
şekersiz çay
2 litre kadar su
15 dakika tempolu jimlastik
34 oldu sanırım kontrol ederseniz sevinirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?