ayşeebru tekrar başladın mı canım
tecrübelerini aktar.
sana sorum daha önce yaptığında kabızlık sorununa nasıl çözüm buldun.ben salatalık domates çok fazla yiyordum şimdi de azalttım ama bu seferde kabız olmaktan korkuyorum
bende devam ediyorum bu diyete .kabizlik icin bol bol su ic.ilik su cok iyi geliyo .birde karnini sicak tut.ayaklarini da sicak tut.
shopaholic ve ven_har tanıdık olarak sizi görüyorum nasılsınız, alışabildiniz mi yeni beslenme şeklimize
ben sabah sosis yedim 4 aydır ilk defa hala çekiniyorum yağı kalorisi diye, hoşuma da gitmiyor değil yerken sempatiksalakcinni
ARKADAŞLAR ben sabahları yediğim ekmeği de kaldırmayı düşünüyrum sonuçta 12 ouan az değil...ama emin diilim..
mrb cnm...tşk ederim..çok iyi hissediyorum kendimi..meyvaların puanı az daha düşük olsa daha mutlu olucam...kaydirigubbakcemile2
benim yediğim ekmeğin dilimi 7,5 puan.çok değil bence.adını yazcam ama yasak felan değildir inş:)uno denge light.
bugün diyete başlayalı 6 gün oldu..bu zaman zarfında ben kendimce bir yol buldum..vücudumuzun tabiki her turlu besine ihtiyacı var bu kesin..ömür boyu bazı besinleri tamamen hayatımızdan cıkararak yaşayamayız.. ancak ben şöyle yapıyorum... bütün gün tamamen değeri 0 olan besinleri yiyorum... almam gereken karbonhidrat miktarınıda günde bir kez olmak üzere meyva sebze olarak alıyorum..yani ekmek falan asla yok..tatlıyıda tamamen cıkardım..diyelimki sabah ve akşam sadece 0 karbonhidrat içeren besinler yedim... öğlenleri veya akşam üzeri 50 değeri aşmamak şartıyla ya meyve yada sebze yiyorum.. böylelikle vücudum bunlardanda eksik kalmamış oluyor.. rejime başladıgım kilom 75.500 idi... bugün itibari ile 72.900 oldum... aecelem yok..yıllardır taşımışım zaten bunları ..yükümü yavaş yavaş azaltmak istiyorum...herkese kolay gelsinnn