Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selincim bi sorum vardi kremada kac puan var ben curry li tavuk yaptigim zaman icine bir paket atiyomda
ben kesin sonuncu olurumama olsun katılıyım bari:)ne yarışması yani nası olcak.bu arada çıkmak üzereyim kızlar yarın okurum çıksam da buraları:)
Kızlaaar, merhaba tekrar, yenİ yerİmİz gÜzelmİŞ :)))
dÜn dÜŞÜndÜm taŞındım, baŞka ne yapabİlİrİz dİye. Bİr karara vardım. Madem bu kadar ÇoĞunluk olduk aramızda yarıŞma yapalım ne dersİnİz? Hem zayıflar hem eĞlenİrİz, gÜzel olmaz mı?
ŞÖyle bİr sİstem dÜŞÜndÜm, yarıŞmaya katılmak İsteyenler perŞembe gecesİ saat 02.00'ye kadar yazsınlar. Öncelİkle herkes İÇİn Çetele tutacaĞım kendİ bİlgİsayarımda. YarıŞma cuma sabahı baŞlayacak, cuma sabahı herkes tartıldıktan sonra aynı gÜn İÇerİsİnde yİne buraya boyunu kİlosunu ve hedef kİlosunu yazacak. Ben bunları kopyalayacaĞım. Bİr hafta sonra cuma sabahına kadar kİmse bİr daha tartılmayacak. Bu bİr haftada herkes sabah ÖĞle akŞam ne yedİĞİnİ bana yİne yazacak kİ bunları da kendİ dosyalarına kaydedeceĞİm. MÜmkÜnse yanlarına karbonhİdrat deĞerlerİnİ de yazın bÖylece benİm İŞİm kolaylaŞır arkadaŞlar.
BÖylelİkle hem o hırsla zayıflayacaĞız, hem de kİm nerde hata yapıyor, kİm ne yerse daha Çok zayıflıyor hep bİrlİkte gÖrmÜŞ olacaĞız.
Ben de yarıŞmaya dahİlİm, aynen sİzİn gİbİ, herkesİn ne yİyİp ne İÇtİĞİnİ gÖreceĞİz, yalan yok Çarpıtma yok, burdan hepİmİz sÜper sonuÇlar ÇıkaracaĞız İnanıyorum. Mesela kİm bİrİncİ oldu haftanın sonunda onun o hafta ne yedİĞİnİ en son kopyalayacaĞım topluca buraya, bİr de kİm en sonuncu oldu ona da bakalım bence :)) (ben sonuncu oluyomuŞum, rezalet)
111. SayfadaymıŞız, Şİmdİ baktım, ne gÜzel baŞlangıÇ sayfamızı kİmse unutmaz. Ha bu arada sadece karbonhİdrat dİyetİ yapanlar deĞİl, dİĞerlerİ de kendİ dİyetİ olanlar da yarıŞmaya katılsınlar bence. Sonucu Şİmdİden merak etmeye baŞladım.
7-8 puan ancak eder semincan. Keten tohumunde neredeyse hiç yok, çörekotu da keza öyle. Yoğurt da yarım kase edince ancak bu kadar. Hem üçü de zayıflamaya yardımcı.
anaam bizim topic burdaymış bu diyet nasıl bişey ya anladım fakat çok acayip neredeyse sebze meyve yok vucüdumuzun bizim bunlara fazlasıyla ihtiyacı var bana bu diyet çok sağlıksız geldi
herkesde bunu söylüyor canım eğer incelediysen belli bir sınırın altında k.b alabilirsin ama sınırı geçmeyecek... mesela 12-13 tane kiraz çok düşük öyle düşünme ama sen et yemiyorsun sana göre değil bence bu sempatiksalakcinni
günaydın arkadaşlar..sabah kahvaltım
1 dilim tam bugday ekmek 11 puan ve 1 dilim peynir 1 puan...
yarışmaya ben de varımmmmdelikafadulden
hosgeldin canimm
birlikten güc dogarmiss olumunekankayizsmile basaricaz insallahh