ya biri bana 1 zeytinin karbonhidrat değerini sölesin.nette çok fazla die buldum ben ama yanlıştır inş yaa
yeşil zeytinin 10 tanesinde 2 karb değeri varmış. kahvaltıda sadece zeytin yiyebiliyorum öğrenince rahatladım alkisalkisalkis
yeşil zeytinin 10 tanesinde 2 karb değeri varmış. kahvaltıda sadece zeytin yiyebiliyorum öğrenince rahatladım alkisalkisalkis
siyah zeytinde olsun olsun da 4 olsun 10 tanesinde:)yani 5 tanesi 2 ediyo demi
aklım hala almıyo valla 45 kg haakannehir.şaka gibi:1shokeki spor yapmışmıydın.aslında neler yapmıştın kısa bi özet geçsen geçmediysen tabi
tabiki sende haklısın arkadaşım.. ama ben oldum bittim tek tip yemeyi severim.. yani bir masaya oturdugumda 10 çeşit bile olsa ben birini yerdim... aldığım kilolar tatlı ve hamur işlerini aşırı yemektendi.. bu konuda biraz daha dayanabilirim sanıyorum..ancak beyini birazda yönlendirmek gerekiyor... 2 sene evvel geçirdiğim bir rahatsızlık sonucu 32 gün sadece süt ve bisküvi yemiştim ..su bile yasaktı..inan insanoğlu herşeye alışıyor..biraz beyinde bitiyor sanırım... kolay gelsin canım
merhabalar, bende vermeye başladığım zaman çok şaşırmıştım. karbonhidrat değerimi çok düşük tuttum. haftanın en az 3 4 gününü 0 ya da 5 k.b. la bitirdim. Ayrıca günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyordum ama çokta düzenli değildi. ve de genellikle kırmızı et yerine tavuk hindi ve balık tercih ettim. marketlerde satılan tavuk burgerlerden 4 5 tane fırında pişirip yanına mayonez ya da 2 kaşık yoğurtla yedim. meyve olarak ta taze incirin k.b. ı 4 olduğu için arada ondan yedim. doğadan form çay içtim. bol su tabi ki... bunları yaptım şimdi tekrar başladım hamileyken 30 kilo aldım ben malesef aradada depresyon ilacı kullandım çok kilo aldırdı oda. şimdi bu diyetle atıcam bu yükü üstümden inşallah.
tek çeşit beslenmek ne güzel, ben hepsinin tadına bakardım az az şimdi çok dikkatliyim... guclubacismile
canım ne güzel vermişsin gene verirsin, kilo verdiğin zamanlarda sıfır k.b ile nasıl bitirdin merak ediyorum bi örnek menü yazarmısın... bilmiyorumkismile
merhabalar, bende vermeye başladığım zaman çok şaşırmıştım. karbonhidrat değerimi çok düşük tuttum. haftanın en az 3 4 gününü 0 ya da 5 k.b. la bitirdim. Ayrıca günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyordum ama çokta düzenli değildi. ve de genellikle kırmızı et yerine tavuk hindi ve balık tercih ettim. marketlerde satılan tavuk burgerlerden 4 5 tane fırında pişirip yanına mayonez ya da 2 kaşık yoğurtla yedim. meyve olarak ta taze incirin k.b. ı 4 olduğu için arada ondan yedim. doğadan form çay içtim. bol su tabi ki... bunları yaptım şimdi tekrar başladım hamileyken 30 kilo aldım ben malesef aradada depresyon ilacı kullandım çok kilo aldırdı oda. şimdi bu diyetle atıcam bu yükü üstümden inşallah.
kahvaltim:
1 yesil cay
1 domates 6p
maydonoz 2p
dereotu
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salami 2p
=11 puan
öglen:
kabak yemegi ( 1 kabak, kiyma, 1 sogan, 1 yk zeytinyagi) 4 p
150gr. yogurt 7 p
=11 puan
3 tatli kasigi dondurma (bayginlik geciriodum) kac puan?
1 kuru kayisi (kac puan)??
aksam:
tavuk gögüsü tavuk baharatiyla, tavada 8p
Karisik Salata 8p
=16 p
ehh bugün 40 puan civari kapatmisimdir insallah, selin abla ne dersin? yorum yaparsan seviniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?