nan bana abla diyip duruyosunuz ben daha taze 33üm
sizin ya:asiniz kac
bu saf proteinli günlerimde sanki daha iyi gibi hissediyorum kendimi
ve birde bu saf protein diyetinde kilo verildigine 100% inaniyorum icim cook rahat kesinlikle yanlis yaptigim bise yok.. günboyu biraz zorlaniyorum cünki diger kb diyetde yinede ister istemez kacamak imkanin vardi ama bunda begnime emir verilmis gibi hissediyorum kendimi sakin anlati$ tarzima gülmeyin ha :)
ama aksam olunca bu saatlerde günü bitirince diyorumki kendi kendime aferin suzan bu günüde basardin
yani uzun lafin kisasi degiyo arkadaslar bogazimi tutmam bosuna olmuyo yani
yarin sabahki kilomu ben coook merak ediyorum eger 95i görürsem ne yaparim bilmem
selam kızlar, selam selincim, tatilim bitti bol bol yüzdüm birazda kaçamaklarım oldu yemek dondurma filan bu hafta regli de oldum 400gr artıdayım, gene devam edicem düzenli bir şekilde bakalım artık il hedef 65 sonrada 60 desteğini bekliyorum selincim öpüyorum...
selincim bugün bu saf proteinim 2ci günü ve bugün halsizlik hissettim ba$imda döndü baya fark varmi$ normal kb diyeti ile... ama kafama koydum 5gün yapicam. boguluyorum bu kilolarin icinde sanki biri bogazimi girtlakliyo az kaldi cok az....
aa yok cnm ben hiç dermiyim öle şey.keşke bahsetseydin tekrarkaydirigubbakcemile3
günaydin arkadaslar az evvel tartildim 96,2 300gr gitmis.
aaylin ben 1.gün sahanda yumurta yedim
2.gün 1catal yumurtadan aladim güzelolmamis tuz yerine baharatli tuz kullandim midem bulandi
öglen tavuk yedim arada yogurt kasikladim
aslinda pekacikmiyorum
bende bugün allaha sükür 3.cü sisemi iciyorum
selin beni merak ediyodur kesin gel kiz oku beni neler yazdim :)
suzan suzi aylin enginsena ha gayret çıtır olacaksınız çıtır.
aylincim kabızlık için bol su iç en iyisi su içmek bir ara topikte çörekotundan bahsetmişlerdi onu da deneyebilirsin.
kızlar ramazan için bir fikriniz var mı nasıl devam edeceksiniz diyete.
aslinda ben kendimi öyle bi hayala adapte etsem olur ama aklima gelmiyo aksamlari yataga girince cuuupp uykuya dalmisim :)
hayalimdeki kg imanksiz:)
mesela bu 5günden sonra ki menüm nasil olmali?örnek ver
bugün saf protein diyetimin 4. günü
ve kabizlik cekiyorum az evvel dogadan form cayi ictim
sabah tartildim biraz üzüldüm 96,4 ci cikti +200gr artidayim
saten bugece sürekli wc kalktigimda hep bir $i$lik hissettim ya ictigim suyu atamiyorum yada bu kabiz beni böyle $i$iridi hangisi bilmiyorum. ben bugün 95 görecegimden cok emindim neden nasil böyle anlamadim
hatta aksam yatar ayak bi kac kasik yogurt yedim 0,1%yagli. suyumuda yaklasik 3litre ictim
acaba ne olabilir????
günaydin herkeseeee,
hayal kurma konusunda ben sansliyim ozaman:)) hic öyle aklima bisi takmam yatmadan önce bir kac gündürde "aylin tatil bittikten sonra üniye gittiginde herkesin agzi acik kalacak. herkes vaybee naptin sen böyle diyecek. Cünkü en az 15 kilo zayiflamis olarak gitcem" diye düsünüyorum. sonra böyle tepkileri canlandiriyorum biraz bir bakmisim uyumusum :) bide kizlar ben her sabah bugün kilo verdim düsüncesiyle uyaniyorum hic aaa dün biraz fazla kacirdim bugün kesin artidayimdir diye düsünmüyorum....psikoloji ya tuhaf bisey iste :)
bisey sorcam bu 0.1 yagli sütlerdede ama baya karbonhidrat var yani ona dikkat etmiyormuyuz? Cünkü benim aldigim sütte hatirladigim kadariyla bir bardakta 8gr. karbonhidrat gösteriyordu.
suzan abla bu arada bende 24 yasindayim :) yani ablam sayilirsin ablacigimmmmm