Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

nan bana abla diyip duruyosunuz ben daha taze 33üm
sizin ya:asiniz kac

bu saf proteinli günlerimde sanki daha iyi gibi hissediyorum kendimi
ve birde bu saf protein diyetinde kilo verildigine 100% inaniyorum icim cook rahat kesinlikle yanlis yaptigim bise yok.. günboyu biraz zorlaniyorum cünki diger kb diyetde yinede ister istemez kacamak imkanin vardi ama bunda begnime emir verilmis gibi hissediyorum kendimi sakin anlati$ tarzima gülmeyin ha :)
ama aksam olunca bu saatlerde günü bitirince diyorumki kendi kendime aferin suzan bu günüde basardin
yani uzun lafin kisasi degiyo arkadaslar bogazimi tutmam bosuna olmuyo yani
yarin sabahki kilomu ben coook merak ediyorum eger 95i görürsem ne yaparim bilmem

kiz taze hatun , ablasin iste ben daha 25im bide bucuk'u var :)) uc hafta sonra 26 olcam bu arada yeni farkettim :))

insallah saglam kilo kaybedersin , selin ablanin dedigi gibi iki gun sonra alisabiliomusun zorlanma olmuyormu onu merak ediorum bide yarin soylersin artik valla sIkI takipcinim , asagi yukari bana benziosun bu diyet konusunda , neyse aklima gelmisken bide su içeyim :) serefine ablacim :))

bende bugün allaha sükür 3.cü sisemi iciyorum

selin beni merak ediyodur kesin gel kiz oku beni neler yazdim :)

suzan suzi aylin enginsena ha gayret çıtır olacaksınız çıtır.
aylincim kabızlık için bol su iç en iyisi su içmek bir ara topikte çörekotundan bahsetmişlerdi onu da deneyebilirsin.
kızlar ramazan için bir fikriniz var mı nasıl devam edeceksiniz diyete.

guidecim insallah citir olcam saten herifimde bir baska sevio beni artik :))

ya ben galiba bu sene oruc tutmicam
tutarsam azmim biticek diye bir korku var icimde. kg alirim diye cook korkuyorum
aslinda kararda veremedim ya napsamki?
saten bu kglari vermem bir mucize

:) selincim gelmis seksi kari hayatimi degistiren kadin
ne kadar cok israr ettin kiz birakma diye iyiki birakmamisim canim benim :) beni zayiflatan kadin

İzlemcim hoşgeldin hayatım. Süpersin regl dönemi olduğun için kilo almış gibi düşünmüyorum hiç seni. Kaldığımız yerden devam ediyoruz hayatım. Ben de seni öpüyorum.

Canım bu tür yan etkiler normal, kitapta hepsini yazmış. Korkmana gerek yok. Tek önemli özellik bu diyette su içmek, su içtiğin taktirde diğerleri yağ kaybından kaynaklanan yan etkiler.

aa yok cnm ben hiç dermiyim öle şey.keşke bahsetseydin tekrarkaydirigubbakcemile3

[FONT="Arial Black" sempatiksalakcinni[/FONT][/COLOR]

[quote="Aaylin, post: 14548664"]kizlar beniim aklima birsey takildi. Simdi ben bu hafta kilo veremedim ya hemen nette bi arastirma yaptim acep nedendir diye. Bazi yerlerde sunu okudum...simdi biz nekadar protein agirlikli beslensekde bi sekilde, ben kendim icin konusayim, kaloriyide düsük tutuyorum. Bu nedenle metabolizma gittikce yavasliyor ve kalori az olsa da o az kaloriyle vücut idare ediyor. Iste bende bi yerde okudumki metabolizmayi sasirtmak icin haftada bir kere yada iki haftada bir kere "ne istersen ye günü" yapiliyormus. Tek sarti o gün alacagimiz yag miktari 15grami gecmicek...yaniii istedigimiz kadar seker mesela jelibon yada normal cola tüketebilirmisiz, yada makarna, pilav patates yiyebiliriz. Gelelim benim soruma sizce bu yöntem bizim diyet icin uygunmudur ki?[/QUOTE]

Aylincim, daha önce bu konuyu yazmıştım ama sanırım pek anlaşılmamış. Suzanın da yediklerine baktığımda tekrar yazma gereği hissettim. Proteini çok alacaksın ki çok kilo veresin, ama saf protein, yağ alırsan olmaz. Yani "haftada bir gün ne istersen ye" yerine "her gün proteini çok ye" daha doğru bir cümle olur. Kalori toplamını asla düşük tutmamanız gerekiyor yoksa sonrasında güçlük yaşarsınız. Bu diyet çok ayrı, aşamaları var, sonrasında yine karbona dönüş yok o yüzden bu kadar emek araya gider, haftada bir de olsa karbon almamak gerekiyor aşkım. Beş gün yaptık örneğin, hemen arkasından karbonu sadece sebzelerden alacağız. Kalıcı kilo verme formülü, bu formülde tekrar kilo alınmıyor diye biliyorum. Ama yarıda kesenler hariç ki tüm diyetlerde yarıda kesip vazgeçenler kilo alıyor sonrasında. Hedefe kadar karbon yok, sonrasında zaten olması gereken kadar vücut kendini sabitliyor.

bende bugün allaha sükür 3.cü sisemi iciyorum

selin beni merak ediyodur kesin gel kiz oku beni neler yazdim :)

Suzancım tebrik ediyorum ama verdiğin kilo çok az, nedenini merak ediyor musun bilmiyorum ama benim tahminim şu, yeterince saf protein almıyorsun. Acıkmayabilirsin tamam ama kaloriyi de düşük tutmamalısın ki sonrasında zorluk yaşamayasın. Ayrıca proteini çok aldığında vücudun karbon ihtiyacını birikmiş yağlardan kullanacak, böylelikle kilo vereceksin hızlı bir şekilde zaten. O yüzden yarından itibaren daha çok yer içersen daha güzel sonuç alacaksın hayatım. Örneğin yağsız süt, yağsız peynir, yoğurt bunlardan bol bol yiyeceksin, unutma ne kadar çok yersen o kadar kilo verirsin ve kalori toplamın da düşük olmadığı için sonrasında kalori konusunda da sıkıntı yaşamazsın. Acikmasan da git gel süt iç yağsız kızzz. Anam millet yemeyin der, ben yiyin diyorum gene yemiyosunuz uleynnn, yiyin ulaynnn klava:sempatiksalakcinni

Ayşecim Ramazan için epey bişeyler yazdım ama yarım kaldı, başka başka sayfalarda olmasın diye bitirdikten sonra topluca yapıştırayım dedim. İşyerinde kaldığı için muhtemelen Pazartesi bitirip yapıştırırım. Başka fikirleri olanlar da yazsın, hep beraber ortak bir karar verelim bence. Seninki süpermiş mesela, sadece çorba müthiş bir fikir. Ama herkesin eşi, çocuğu buna uyar mı bilmem, benim oğlan da tutuyor oruç ve akşam çorba koysam sofraya bi tek ne yapar bilmem :))) Asıl mesele onların yediğinden yememek, bizim tek sorunumuz bu bence. Yalnız yaşasak zaten kesinlikle kilo problemimiz olacağını düşünmüyorum ben.

Kız daha dur, sen neler göreceksin. Ama hayatım lütfen biraz daha saf protein almaya bak, yediğin şeyler az geldi bana. 300 gr bir günde çok az senin bir kilo vermen lazım günde. Yiyemiyor musun canın mı istemiyor, çünkü ben de yağsız süt aldım gidip gelip içiyim diye kaç gündür buzdolabında pinekliyor, içmek istemiyorum canım çekmiyor aynı sıkıntıyı mı yaşıyorsun?

selin istahim baya azaldi ya ondan valla.. bugün 1tüm tavuk yedim mesela öglen degildi söyle saat 6gib
simdi tikabasa tokum simdi 3litre suyumu tamamliyorum
selin tek gitsinde 300gr gitsin ben sükrediyorum. ama dedigin dogru zorlada olsa yogurt süt icicem
sütüde hiiicc sevmem bugün aldim bir kutu 0,1yagli ögggg

Kızlar, geçen yazdığım şu hayal kurma olayını deneyen oldu mu aranızda? Benim üçüncü günüm ve sonunu getiremiyorum, sinir oldum, benimle aynı problemi yaşayan var mı?
Örneğin hayalimde ilerde olmasını istediğim bir olay hayal ediyorum, başlangıçta güzel adapte oluyorum ama aralarda sanki roman ya da tv filmi gibi olaylar apayrı şeylere bürünüyor, sonunda bi bakıyorum ki başlangıçtaki düşündüğüm şeyle hiç mi hiç alakalı olmayan bi yere gelmişim :)))) Ya bi beceremedim şunu, yapabilen varsa bana taktik verin :sinifsinif:

aslinda ben kendimi öyle bi hayala adapte etsem olur ama aklima gelmiyo aksamlari yataga girince cuuupp uykuya dalmisim :)

Suzişcim, yine öggglemeye başlamayalım :))))) Aşkım bütün protein diyetleri aynı zaten. Hani derler ya proteini fazla alırsan şöyle olur böyle olur diye. Aslında proteinler genelde yağ ile birlikte alındığında zararlı olurlar. Zayıflayana kadar bol bol yemenin hiç sakıncası yok yağsız yediğin için.
Şimdi hayatım, bu beş gün bittiğinde sebzelere geçiş yapacaksın. Bir gün sebze ve saf protein yiyeceksin, ertesi gün sadece saf protein. Sen önce kaç kiloya düşmek istediğine karar ver. O kilona kadar bu şekilde çok rahat kilo vermeye devam edeceksin çünkü. Yarından itibaren de vücudun iyice alışmış olacak.

hayalimdeki kg imanksiz:)
mesela bu 5günden sonra ki menüm nasil olmali?örnek ver

bugün saf protein diyetimin 4. günü
ve kabizlik cekiyorum az evvel dogadan form cayi ictim
sabah tartildim biraz üzüldüm 96,4 ci cikti +200gr artidayim
saten bugece sürekli wc kalktigimda hep bir $i$lik hissettim ya ictigim suyu atamiyorum yada bu kabiz beni böyle $i$iridi hangisi bilmiyorum. ben bugün 95 görecegimden cok emindim neden nasil böyle anlamadim
hatta aksam yatar ayak bi kac kasik yogurt yedim 0,1%yagli. suyumuda yaklasik 3litre ictim
acaba ne olabilir????

günaydin herkeseeee,

hayal kurma konusunda ben sansliyim ozaman:)) hic öyle aklima bisi takmam yatmadan önce bir kac gündürde "aylin tatil bittikten sonra üniye gittiginde herkesin agzi acik kalacak. herkes vaybee naptin sen böyle diyecek. Cünkü en az 15 kilo zayiflamis olarak gitcem" diye düsünüyorum. sonra böyle tepkileri canlandiriyorum biraz bir bakmisim uyumusum :) bide kizlar ben her sabah bugün kilo verdim düsüncesiyle uyaniyorum hic aaa dün biraz fazla kacirdim bugün kesin artidayimdir diye düsünmüyorum....psikoloji ya tuhaf bisey iste :)

bisey sorcam bu 0.1 yagli sütlerdede ama baya karbonhidrat var yani ona dikkat etmiyormuyuz? Cünkü benim aldigim sütte hatirladigim kadariyla bir bardakta 8gr. karbonhidrat gösteriyordu.

suzan abla bu arada bende 24 yasindayim :) yani ablam sayilirsin ablacigimmmmm

hayalimdeki kg imanksiz:)
mesela bu 5günden sonra ki menüm nasil olmali?örnek ver

Suziş, öncelikle imkansız diyerek kendi önünü kendin tıkıyorsun bu bir. Bu geceden itibaren kendini imkansız hissettiğin kilonda kendini hayal etmeni istiyorum, benim için yapar mısın, sadece beş dakikanı ayırıp. Hoşuna gidecek, hissedeceksin kendini o kiloda ama. Sadece beş dakika, çok bişey değil. Her gece yatmadan önce sadece beş dakika.
İkincisi, okuduğum kitaptaki sistemi uyguluyorsun sen, senin linkte de aynısı var ama malesef kendi işlerine yarayan kısmı yazmışlar ve başkalarını hiç düşünmemişler, beş kilo verip olayı bitirmeye çalışmışlar. Olay öyle basit değil, bu sistemde kilo verildiği zaman bir daha alınmıyor, o yüzden sonraki adımları da var. Topiğe ilk yazan kız tahminim 65 kiloymuş ve kitabın sadece birinci aşamayı yazıp bırakmış.
Sen kurallara uyduktan sonra emin ol tüm kiloların zorlanmadan gidecek hayatım. Ben her aşamada tek tek seni yönlendireceğim. Bu beş gün bittikten sonra eğer devam etmek istersen özet bir menü yazayım sana. Ama iki tercih var.
Birincisi bir gün saf protein - bir gün saf proteinle birlikte sebzeler. Bu birinci tercih.Yani şöyle. Beş günün bitti. 6. günde sebzeleri katıyorsun menüne. Maydanoz, marul, domates, salatalık, turp, fasulye, bamya, ıspanak, pırasa, biber vesaire vesaire. 6. gün saf proteinle birlikte bu sebzelerden de istediğin kadar yiyorsun. 7. gün tekrar saf protein alıyorsun sadece. 8.gün sebzeleri de ekliyorsun tekrar. 9. gün tekrar saf protein, 10. gün sebze artı protein. Bu böyle böyle istediğin kiloya inene kadar sürüyor. Ve istediğin kiloya ulaşmak çok fazla zamanını almıyor üstelik.
İkinci tercih ise şöyle, 5. günün bitti diyelim, 6. günden itibaren 10. gün bitene kadar sebze ve saf proteini birlikte alıyorsun. 11. günden itibaren 16. güne kadar yine sadece saf protein alıyorsun. Bu da 5 gün sebze ve saf protein sonraki 5 gün de sadece protein anlamına geliyor.
Bir gün bir gün mü, yoksa beş gün beş gün mü yapacağına sen karar veriyorsun. İkisi de denenmiş yıllarca ve aynı sonucu vermiş, ikisini de yapan aynı kiloyu vermiş, karar senin.Bir gün bir gün yapsan da beş gün beş gün yapsan da sonuçta ikisi de senin istediğin kilona inene kadar sürecek. (Tabi devam ettirmeyi düşünürsen)

Örnek menülere gelince. Burda saf proteinden daha çok seçenek var haliyle. Daha iyi anla diye bir gün bir gün yapmayı seçersen o menülerini yazayım. Bütün öğünler sınırsız, doyana kadar.
6. gün
Sabah: Domates, salatalık, marul, maydanoz, soğan, biber, yumurta, 0 yağlı süt vs.vs.
Öğlen: Derisiz tavuk, yağsız salata, yağsız yoğurt
Akşam: Yağsız kıymadan köfte, yağsız yeşil fasulye, domates, salatalık, turşu vs vs

7.gün
Sabah. Yağsız peynirle yapılmış omlet, yağsız süt.
Öğlen. Dana antrikot, yağsız yoğurt.
Akşam:Tavuk ızgara, yağsız yoğurt.

8.gün
Sebze+saf protein
9. gün
Saf protein
10.gün
Sebze+saf protein
11.gün
Saf protein

Olay şu hayatım, 5. günden sonra sebzeye başladığında normal yemek yapabilirsin ama hiç yağ katmadan, her türlü sebze yemeği yapıp yiyebilirsin, sebzeye yağsız olmak koşuluyla kıyma, et, tavuk, balık, yumurta ekleyebilirsin. (Kıymalı kabak, etli patlıcan, tavuklu yeşil fasulye, domatesli biberli omlet, doyana kadar, vs..vs.)
Anlamadığın başka bişey var mı hayatım?

Canım, kitapta da kabızlık olayından bahsedilmiş, saf protein kabız yapıyor malesef, o yüzden kilo verememiş gibi düşünme, form çayı içebilirsiniz sebzeye geçene kadar denmiş, sen içmişsin zaten Form çayı içmende hiçbir sakınca yok. Su içmeye devam et hayatım.

Aylincim, benim hayalim kötü yönde gelişmiyor ki, sadece konusu değişiyor, çok ilginç bir durum. Mesela ben elma düşünüyorum yatarken atıyorum, elma uykuya dalmadan önce oluveriyor armut, gıcık oldum :))
Bir de Sutem in yaptığı diyet bizim karbon diyetiyle alakalı bir diyet değil, saf protein diyeti onunkisi. Eğer tam yaparsa bir daha kilo almayacak inşallah. O yüzden karbonlar hesaplanmıyor diyette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…