selincim kilo verdikce inanmazsin belki ama korkuyorum
korkuyorum kendimi yari yolda birakmakdan korkuyorum azmimin biteceginden
bi yandanda inanmiyorum bu kadar kg verdigime diyorumki böyle böyle giderse baya baya kilo vermis olucam diyorum sonra yine bi süphe oluyo icimde araya birsey girecekmi diye.
Ben de aynen senin gibi çizelgeyi yaparken itelene itelene yaptım :))) Ama şimdi de değiştirmeye üşeniyorum iyi mi. Bir kerecik değiştirdim ondan sonra kaldı. bilmiyorumkismile
Bu arada bizi unutan Guide (Ayşe) ve Aysebru'ya seslenmek istiyorum. Arkadaşlar aramıza dönün artık, tekrar başlamak zor değil. Sloganımızı unutmayalım, "Gel, kaç kilo almış olursan geri gel"
Bunda utanılacak sıkılacak birşey yok, hepimiz kilo aldık zamanında, burdaki herkes bu yüzden burda, lütfen biran önce başlayalım, bu gıcık kilolardan kurtulalım. Yaşımız geçiyor kızlar, 50 yaşında düşük bel pantolon giyemezsiniz, içinizde ukte kalır.
selintepe kac kilo oldunki cizelgeni degistirmedin cok merak ettim valla.
canımmmm.sayfayı açar açmaz mesajını görmek beni çok mutlu etti.sloganına da bayıldım.:) bu pazartesi ve geçen pazartesi başlamıştım ama devamı gelmedi.okulda anladım ki daha rahat oluyormuşum.
yazılarını takip ediyorum .hatta çiçek dolmasını sevdiğini duyunca keşke daha önce söyleseydi gönderirdim diye düşündüm ama mevsimi geçti artık.kayınvalidemin kabak tarlası var senin için sorayım yine de otobüsle gönderirim.
aaaaaaa çizelgem olmuşşşşalkisalkisalkis
Canım benim Allah razı olsun, gelecek sene inşallah. Senin de Ankara'dan herhangi bir ihtiyacın olduğunda çekinme sakın.
Cidden hayatım, hepimiz belki de yüzlerce kez diyete başlayıp başlayıp sonra vazgeçmedik mi sanki. Bu çok normal bişey. Biliyor musun ben hayatımda Pazartesi başladığım hiçbir diyette başarılı olamadım. Saysak senin başlayıp da vazgeçtiğin diyetlerin belki iki üç katı yapmışımdır ben :))) Artık diyetteyim dediğim herkes kahkaha atıyordu bana. Mesele diyet yapmak değil, başlamak hiç değil. Mesele yemek sistemini, yediğin şeyleri değiştirebilmek.
Senin tarzını ben biraz bana benzettim. Daha önceki tüm konuşmalarımızın toplamını düşündüğümde aynı benim gibisin sanki. Ben de yerimden kalkıp şurdan şuraya adım atamıyordum, tamamı moralsizlikten aslında. Benim sorunum devam sorunu idi, bakıyorum şimdi bazı kızlarımıza başladılar kaç ay oldu ve hala devam ediyorlar, maşallah diyorum. Ben yapamazdım şahsen. Çünkü bana destek veren hiç kimse yoktu etrafımda. Sadece uygun diyeti buldum tesadüfen belki.
Bu iş yalnızsan çok zor başarılıyor, ama yanında yörende olumsuz olmayan, seni iyi yönde motive edebilecek, eleştirmeyen birileri varsa ve bu iş çok daha kolay oluyor. Ben ve buradaki herkes de zaten kilo alanları değil, kilo alanları eleştirenleri eleştiriyoruz.
Böyle bir ortamı yakalamışken bir an önce aramıza katılmanı diliyorum hayatım. Sloganımı beğendiysen tamamını yazayım "Gel, ne yediysen ye yine gel, bin kere bozsan da diyetini yeniden gel" sempatiksalakcinni
yeniden baslamaya geldim selincim pazarteside spora baslarım ins :)) sizler nasılsınız herkes iyi mi ???
geldim geldim 1 kilo almış olarak geri geldim:roflol:
verdim de geldim bende 74 kiloyum :) tatilde aldıklarımı verdim de geldim :)) is yogunlugundan uzun süredir giremiyordum nete hatta spora bile gidemiyordum ve karbona bile cok cok dikkat edemedim ama verdim iste :))
yeniden baslamaya geldim selincim pazarteside spora baslarım ins :)) sizler nasılsınız herkes iyi mi ???
:)))))))))))
Hoşgeldiiin, gülsarıcım epeydir yoktun evet. Harikasın valla. Tatil kiloları da gitmiş. Bizler de iyiyiz, herkes çok iyi çok şükür. Yepyeni şeyler öğrendik geçmişi okumanı tavsiye ederim. Spordan sonra soğuğa yakın suyla duş almayı unutma bol bol.
selinin yeni taktiği soğuk su soğuğa yakın suyla duş:lepi: