Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selincim ben devame ben saf proteine devam etmeyi düsünüyorum
ve menülerimi birgün öyle birgün böyle yapmaya karar verdim cünki sebzeleri coook özledim
ve bugün hic güzel birgün gecirmedim
sabah kahvalti yok
12.de kendime krep yaptim :) iki kasik tam bugday un 1 yumurta ve kivamina gelene kadar 0,1%sütle
ve 3tane krep cikti 4müydü yoks? kücük kücüklerdi valla birinin icine peynir attim yedim coook güzeldi offf
sonra öglen kendime tavuk yaptim sade tavada baharatla ve kizimin brokolisinden yedim 3 cicek baskada bise yok sabah yesil cay ictim 1 kupa ve 1 kupa normal cay
günboyuda suyumu iciyorum.
selin deneyelim bi bunu ya baktim olmuyo geri kb diyetine dönerim? olmazmi???
selin merhaba!öncelikle zamanın çok olmadığı için ara ara okudum sayfaları ama senin destek ve çabanı takdir ettim...merak ettiğim 90 lardan 69 a bu diyetle mi indin ?evetse ne kadar zamanda başardın bunu?dedim ya tümünü okusam sayfaların belki yanıt bulurdum ama zamanım yetmeyecek..tşk
günaydın kızlarr ayy kimse siteye girememiş bu sabah çünkü anahtarı evde unutmuşum geri döndüm eve alıp hemen açtım sitemizi delikafadulden neyse konumuza döneyim hemen:) Selincim ben yaklaşık 10 gün önce hani 2 tabak mantı yemiştim ya 79.8 den 80.6 ya çıkmıştım ertesi gün oqünden beri 80li gramlara takılmıştım son3 gündürde 80.0 da takılı kaldım ne ileri ne geri bu sabah 79.2 ye inmişim içim rahatladı ancak anlamadıqım yaptıqım kaçamak neden 10 gündür beni etkiledi sinir oldum yaa..
Aaaa iyi aklıma getirdin yarım kalmıştı o. Dur bitireyim.
Canım bence iftar ve sonrası için çok toleranslı davranmışsın ya abartırlarsa sonrasında zaten yiyip yatmış gibi olucaz ve eritemeden birde üstüne sahur yapıcaz birde tatlandırıcılı tatlılar hangi marka ve yüzde 70 kakaolu çikolatalar hangileri isimlerini verirmisin
Selin Ablacım,
Kızlar merhaba. Ben sizi izlemeye devam ediyorum. 3 kg verebildim kb diyetini bıraktığımdan beri.Öğünlerim yine ekmek makarna patates börek çörek market raf ürünleri ve aburcubur olmadan devam ediyor. Herşeyden az yiyorum. Genelde meyve (karpuz 3 öğün) , sebze (haşlanmış ya da çok az yağlı) ağırlıklı besleniyorum. Ekmek haftada 5 light dilimi geçmiyorum artık hiç acıkmıyorum ve ne yesem çok az da yesem doyuyorum. Spor yapamıyorum sıcakta zaten yeterince terliyorum diye. Havalar biraz serinlesin başlıcam. Tekrar vermeye başladım ve çok mutluyum , takıldığım dönemlerde hep yanımda olan Selin ablam sana sevinçli haber vermek istedim. 15 kilom kaldı. İnşallah 1 -2 ay içinde hepsi gitmiş olacak.Öncesi ve sonrası fotolarımı sizin için ekleyeceğim.
Hepinizi çok öptüm.
merhaba kizlar,
selin abla cok güzel bir yazi olmus..cokcok tesekkür ederimopuyorumnanaktan....
benimde aklima takilan su...yemek yedikten sonra, ister sahur olsun ister iftar, cok fazla hareket edemememiz.Bu bizi cok etkilermi? Artik evde biseyler yapmaya caliscam ama yinede biraz korkuyorum. Annemle pazarliga girdim. Davetlere gelmiyorum, sahur ve iftarlarima karismiyorsunuz yok az yedin yok sununda tadina bak. Bende onun yerine bütün ramazan ayi yemeklerinizi yapacagim diye:)
Sahuru normal kahvalti gibi yapmayi düsünüyorum. Aksamlarida izgara tavuk, et ve haslanmis brokoliye agirlik verecem. Yaninda tabiki kücük bir kase yogurt ile. Cünkü ben ciddi ciddi simdiki gibi kilo vermeye devam etmek istiyorum . Kilomu korursamda iyi olur ama mutlu olmam. Insallah yapabilirim.....
kakao orani yüksek cikolata dedinizde. Gecen markette (suan ALmanya'dayim) %85 kakao oranli cikolata gördüm biraz arkasindaki degerleri okudum ettim. 25 gram cikolatada sadece 2 gram seker var. Cok mutlu oldum :) ama eve geldim bir tadina bakim dedim.KIzlar yok böyle bisey ya insan resmen cikolatadan soguyor.....cikolatayla yakindan uzaktan alakasi yok :))öyle aci bir tadi varki sanki bir kasik kuru nescafeyi agziniza atar gibi bisey. artik yinede canim cok istediginde onu yicem belki böylece gitgide cikolataya karsi olan nefsimi köreltirim