Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Waaaw, Erginsena, 10 kilo çok güzel duruyor, Allah tamamına erdirsinolumunekankayizsmile

Selincim aslında 80 eqilde 79.8 di ama hem yediqim 2 tabak mantı(geçen hafta) hemde reql oluşum beni 80.6ya çıkardı bu sabah baktım 80.0 gösteriyor baskülüm 1-2 gun içinde 79 larda olurum cnm:hulya:

ben taktım şimdi valla merak ettim selincim :))))

canım öncelikle hoşgeldin tekrar aramıza .. duş konusu şöyle cnm 2 dakika soquk suyla duş almak 60 kalori yakmamıza neden oluyomuş Seline gelince Selin işteee durmadan bizi duşa sokuyoodelikafadulden

selam kızlar, selam selincim, tatilim bitti bol bol yüzdüm birazda kaçamaklarım oldu yemek dondurma filan bu hafta regli de oldum 400gr artıdayım, gene devam edicem düzenli bir şekilde bakalım artık il hedef 65 sonrada 60 desteğini bekliyorum selincim öpüyorum...

selincim bugün bu saf proteinim 2ci günü ve bugün halsizlik hissettim ba$imda döndü baya fark varmi$ normal kb diyeti ile... ama kafama koydum 5gün yapicam. boguluyorum bu kilolarin icinde sanki biri bogazimi girtlakliyo az kaldi cok az....

günaydım kızzzlarrrr sitemzi hizmetinize bu saat itibariyele açılmış bulunmaktadır gece yarısına kadar sürecek olan bu hizmetimizden sınırsız ve ücretsiz yararlanabilirsiniz hepimize bol proteinli ve karbonsuz bir gün diliyorum haydiiii topiqeeeeeee:sm_cool:

buna çok güldüm yaa, emeklerinin karşılığını bol bol kilo vererek alırsın inşallah canım opuyorumnanaktan

selincim bugün bu saf proteinim 2ci günü ve bugün halsizlik hissettim ba$imda döndü baya fark varmi$ normal kb diyeti ile... ama kafama koydum 5gün yapicam. boguluyorum bu kilolarin icinde sanki biri bogazimi girtlakliyo az kaldi cok az....

suzancım selam canım, tatildeydim döndüm bende, geçmişi okuyordum protein detoksunu gördüm bozmadan devam et bakalım başarılı olursun kesin, bende 69 da takıldım 3 haftadır 69dayım kahrolası, şu reglim bitsin 2 gün bende yapim bu işi olumunekankayizsmile

Venhar, Allah canını almasın gülmekten öldüm. :))))))) Bu duş olayını ayrıntılı bi daha yazıyım dedim, sonra içimden dedim ki Venhar şimdi Selin duşa taktı son olarak der :))))))))))))))))))))) hatta yazdım geri sildim hahahahaha.

aa yok cnm ben hiç dermiyim öle şey.keşke bahsetseydin tekrarkaydirigubbakcemile3

Selincim aslında 80 eqilde 79.8 di ama hem yediqim 2 tabak mantı(geçen hafta) hemde reql oluşum beni 80.6ya çıkardı bu sabah baktım 80.0 gösteriyor baskülüm 1-2 gun içinde 79 larda olurum cnm:hulya:

masallah erginsena ( bu arada gerçek ismin ne sena mi ? :) ) catir catir veriyorsun kilolari ne zaman basladin sen , bide kaçmaklarin çok oluyormu ?:icecream:

kizlar beniim aklima birsey takildi. Simdi ben bu hafta kilo veremedim ya hemen nette bi arastirma yaptim acep nedendir diye. Bazi yerlerde sunu okudum...simdi biz nekadar protein agirlikli beslensekde bi sekilde, ben kendim icin konusayim, kaloriyide düsük tutuyorum. Bu nedenle metabolizma gittikce yavasliyor ve kalori az olsa da o az kaloriyle vücut idare ediyor. Iste bende bi yerde okudumki metabolizmayi sasirtmak icin haftada bir kere yada iki haftada bir kere "ne istersen ye günü" yapiliyormus. Tek sarti o gün alacagimiz yag miktari 15grami gecmicek...yaniii istedigimiz kadar seker mesela jelibon yada normal cola tüketebilirmisiz, yada makarna, pilav patates yiyebiliriz. Gelelim benim soruma sizce bu yöntem bizim diyet icin uygunmudur ki?

Son düzenleme:
ablam ya ben dün yaptim sadece bi gün. bu sabah 1 kilo aldigimi görünce yapmadim :KK43: ama karbonhidrat adina bi dilim ekmek yedim sadece diger ögünler daha cok yogurt bide brokoli yedim... senin nasil gidiyor cok zorlaniyormusun ??

aylincim bugün benim 2ci günüm gayet iyi ben 5gün yapmaya karar v erdim
cikiyorum canim sabah yazarim kilomu :)

kızlar maşallah iyi gidiyorsunuz .katı bir şekilde protein aldığınızda teriniz daha kötü kokabilir ve kabızlık da başgösterebilir dikkat ama sizin bünyeler alışık proteine.ama çok etkili 5 günde 5 kilo gider inşallah.
ramazan geliyor mübarek ay heyecanlıyım .inşallah geçen seneki gibi veririm kilo.biz iftarda sadece çorba içiyoruz eşimle çok iyi oluyor.

tamam sutem abla yarin sabah sabirsizlikla bekliyorum...bendemi 5 gün yapsam ya ramazan baslamadan ufffff bide sutem abla sen ne yediklerini yazsana merak ettim valla peynirde bile 1g karbonhidrat oluyo yani tam olarak nasil 0 olcak bilemedim....yarin görüsmek üzere:)

guide abla.... ter ve kabizlik konusunda sana katiliyorum.bastan beri benim terimin bi tuhaf koktugunu fark ettim normalde deodorant kullaninca hic rahatsiz olmazdim simdi ama kullansamda kokusu geliyo rahatsiz oluyorum....kabizlikta öyle hele su son 1 haftadir cok fena...kabizliga karsi ilac almayi bile düsündüm ama bagirsaklarimi tembellestirmek istemiyorum. bi aliskanlik olursa fena olur valla...sabahlari sicak su iciyorum kahvaltidan önce sanki azda olsa biraz ise yariyor gibi.

günaydin arkadaslar az evvel tartildim 96,2 300gr gitmis.

aaylin ben 1.gün sahanda yumurta yedim
2.gün 1catal yumurtadan aladim güzelolmamis tuz yerine baharatli tuz kullandim midem bulandi
öglen tavuk yedim arada yogurt kasikladim

aslinda pekacikmiyorum

günaydin kizlar
sutem abla cok iyi gidiyorsun masallah tütütü nazar degmesin, Bende bugün gec kalktim ekmek yemeyeyim dedim sahanda yumurta yaptim böylecede güne 0 KH ile basladim....devamini getirmeye caliscam gecen gün pek dikkat edememistim..hedefim ramazan baslayana kadar bunu denemek...

sutem abla selin abla devlet dairesinde calisiyo galiba dogru hatirliyorsam bugün cumartesi ya ondan calismiyordur

anaam ben günleri unutmusum ya tmm aylincim sagol tatlim :) yoksa cook beklerdim selini daha

günaydin arkadaslar az evvel tartildim 96,2 300gr gitmis.

aaylin ben 1.gün sahanda yumurta yedim
2.gün 1catal yumurtadan aladim güzelolmamis tuz yerine baharatli tuz kullandim midem bulandi
öglen tavuk yedim arada yogurt kasikladim

aslinda pekacikmiyorum

sutem abla bes gunun sonunda ne kadar kaybediceksin çok merak ediyorum ben bir gun yaptim 600g kaybettim , ama bes gun yapmaya cesaretim yok .. o yuzden seni heycanla takip ediyorum .. insallah bi kaç kilo kaybedersin , ve bende sana imrenirim motive et beni sutem abla :))kaydirigubbakcemile3

masallah erginsena ( bu arada gerçek ismin ne sena mi ? :) ) catir catir veriyorsun kilolari ne zaman basladin sen , bide kaçmaklarin çok oluyormu ?:icecream:

sena diyebilirsin canım tam olarak 13 haziranda başladım bu diyete 90la başladım 6 haftada 80e indim ama bu süre içersinde tatildeydim dikkat edemediqim zamanlar oldu son 10 gundurde mantı kaçamaqım oldu fazla kaçırmışım 80.6 ya çıktım dün tekrar 80i gördüm artık kaçamaklarıma daha çok dikkat ediyorum ders oldu bana kaçamaklarım şöyle oluyor börek yiceksem sabah çok erken ve sadece 1dilim yiyorum ogun tekrar karbon almıyorum ve 1 hafta süreyle hamur işi tekrar yemiyorum

X