Waaaw, Erginsena, 10 kilo çok güzel duruyor, Allah tamamına erdirsinolumunekankayizsmile
ben taktım şimdi valla merak ettim selincim :))))
günaydım kızzzlarrrr sitemzi hizmetinize bu saat itibariyele açılmış bulunmaktadır gece yarısına kadar sürecek olan bu hizmetimizden sınırsız ve ücretsiz yararlanabilirsiniz hepimize bol proteinli ve karbonsuz bir gün diliyorum haydiiii topiqeeeeeee:sm_cool:
selincim bugün bu saf proteinim 2ci günü ve bugün halsizlik hissettim ba$imda döndü baya fark varmi$ normal kb diyeti ile... ama kafama koydum 5gün yapicam. boguluyorum bu kilolarin icinde sanki biri bogazimi girtlakliyo az kaldi cok az....
Venhar, Allah canını almasın gülmekten öldüm. :))))))) Bu duş olayını ayrıntılı bi daha yazıyım dedim, sonra içimden dedim ki Venhar şimdi Selin duşa taktı son olarak der :))))))))))))))))))))) hatta yazdım geri sildim hahahahaha.
Selincim aslında 80 eqilde 79.8 di ama hem yediqim 2 tabak mantı(geçen hafta) hemde reql oluşum beni 80.6ya çıkardı bu sabah baktım 80.0 gösteriyor baskülüm 1-2 gun içinde 79 larda olurum cnm:hulya:
günaydin arkadaslar az evvel tartildim 96,2 300gr gitmis.
aaylin ben 1.gün sahanda yumurta yedim
2.gün 1catal yumurtadan aladim güzelolmamis tuz yerine baharatli tuz kullandim midem bulandi
öglen tavuk yedim arada yogurt kasikladim
aslinda pekacikmiyorum
masallah erginsena ( bu arada gerçek ismin ne sena mi ? :) ) catir catir veriyorsun kilolari ne zaman basladin sen , bide kaçmaklarin çok oluyormu ?:icecream: