Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ramazan için ayrıntılı bir plan yapmam lazım, böyle geniş bir zamanda yapıcam onu. Kaçış noktalarımız olmamalı ve her türlü ayrıntıyı düşünmeliyiz. Bir ay bir aydır ne kadar zararla kapatsak kardır. Hatta bunu kara bile dönüştürebilir miyiz, asıl onu araştırıyorum şu an hehehe

aman zarasız kapatalım da kar mar istemeyizkaydirigubbakcemile3

bugun dedigim gibi protein detoksu yapmaya çalisiyorum
sabah 10 da 2 tane haslanmis yumurta bir dilim salam
oglen teflon tavada yagsiz tavuk gogsu bir kasik light yogurt
simdi saat bes firinda tavuk butlari kizariyor derilerini çikartip yerim artik
insallah yatana kadar kaçamak yapmam Allah'im bana irade nasip et ya rabbim amin :)

Serapcım çok da önemli değil bozulmuş gibi hissetme ama gördüğüm için yazma gereği hissettim salam yok, benim yazdığım liste hariç hiçbir şey yok, hatta kuzu eti bile yok, saf protein sadece yazdıklarımda varmış hayatım. Zor bir gün geçmiş gibi hissettim, Allah yardımcın olsun. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz.

uzun zamandir girmiyordum ne güzellll yazismissiniz yine :)) ben hala 71 deyim....ne aldim ne verdim ...sizleri okuyunca kendimi cokkk sisman hissettim simdi hah...offfff.....yapin giz ne güzel yeter artik kurtulun yaglardan ceketsiz cikin disariya hopp diye...yok suram cikiyo buram cikiyo demeden t shortlarinizi cekistirmeden...karsisizda erkek size dogru yürüdügünde benim gibi yalandan cocugunuzla ilgilenmeden ..ahh ahh ben neler yasamisimda haberim yok.....yapinnn zayiflayinnn...demin camdan bakiyodumda bir arkadas gecti nasil bagiriyo beni gördü diye...safiyeeeee nerelerdesin gizzz diyo sandimki izine gittin yok dedim gitmedim burdayim...hem yürüyo hem bagiriyo deli :))) kac kilo oldun iyice zayifladinmi naptin dedi heee 71 kilo oldum dedim :))) adiii dedi devam yürüdü yolu :KK66:)

günaydım kızzzlarrrr sitemzi hizmetinize bu saat itibariyele açılmış bulunmaktadır gece yarısına kadar sürecek olan bu hizmetimizden sınırsız ve ücretsiz yararlanabilirsiniz hepimize bol proteinli ve karbonsuz bir gün diliyorum haydiiii topiqeeeeeee:sm_cool:

günaydin millettt

kolay gelsin herkese
sabah tartildim 96,8 ciktim 700gr gitmis selin ben bu saf proteini ne kadar süre yapabilirim en cok?????
dün hic zorlanmadim cok kolay gecti hatta dün misafirlerim vardi pastalar börekler vardi agzima sürmedim hic canimda istemedi

günaydin millettt

kolay gelsin herkese
sabah tartildim 96,8 ciktim 700gr gitmis selin ben bu saf proteini ne kadar süre yapabilirim en cok?????
dün hic zorlanmadim cok kolay gecti hatta dün misafirlerim vardi pastalar börekler vardi agzima sürmedim hic canimda istemedi

tebrikler canım aynen böyle devam..

selam kizlar evet dun bir gunluk detoksun sonucunda bu sabah 600gram kaybetmisim .. ha birde artik cumalari tariliyoruz dimi : bu sabah itibariyle 89.1 im :) birazdan tickerimi de degistireyim ..
bu sabah kocisimi tr ye ugurladim bu hafta normal diyet yapicam sebze meyve et seklinde haftaya belki hizlandirilmis bes gunluk detoks yaparim gene , kocisim iki hafta sonra donuyor biraz daha guzel gorunmek istiyorum :)

günaydin herkesee,

2 dk önce tartildim ben maalesef gecen cumartesiden beri 1 kilo almisim :KK43: hala regl dönemim ama bitti sayilir bugün yarin son aslinda neyse saglik olsun....yilmak yok diyete devam

Serapcım çok da önemli değil bozulmuş gibi hissetme ama gördüğüm için yazma gereği hissettim salam yok, benim yazdığım liste hariç hiçbir şey yok, hatta kuzu eti bile yok, saf protein sadece yazdıklarımda varmış hayatım. Zor bir gün geçmiş gibi hissettim, Allah yardımcın olsun. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz.

zor bi gun degildi de aksamlari esimle genelde cay ve yaninda cerez olmadi kavun karpuz meyve falan yerdik film açipda patlamis misir dondurma falan .. aksamlari evde ke'yif yapardik boyle , neyseki sadece yesil cayla geçistirdim :)) benim en çok korktugum su aksam kaçamaklari iste :1rolleyes:

günaydin herkesee,

2 dk önce tartildim ben maalesef gecen cumartesiden beri 1 kilo almisim :KK43: hala regl dönemim ama bitti sayilir bugün yarin son aslinda neyse saglik olsun....yilmak yok diyete devam

aylincim sende bir kilo çizelgesi yapsana senide takip edebilelim kaydirigubbakcemile5

günaydin millettt

kolay gelsin herkese

Zorlanmamana sevindim canım, en en çok 10 gün yapılıyor ondan sonra kesinlikle
+ sebze yiyorsun.
Ama şöyle, ister bir gün sebze ve saf protein ertesi gün saf protein yapıyorsun, ya da istersen 5 günlük periyodlar halinde 5 gün sebze+saf protein, 5 gün saf protein. Yani yine yoğun karbonlar yok hayatım :) Vermen gereken tüm kilolar böyle böyle gidiyor. Vay be seni 96 kiloya kadar düşmüş görmek ne güzel. Ne hissediyorsun kızzz?

selam kizlar evet dun bir gunluk detoksun sonucunda bu sabah 600gram kaybetmisim .. ha birde artik cumalari tariliyoruz dimi : bu sabah itibariyle 89.1 im :) birazdan tickerimi de degistireyim ..
bu sabah kocisimi tr ye ugurladim bu hafta normal diyet yapicam sebze meyve et seklinde haftaya belki hizlandirilmis bes gunluk detoks yaparim gene , kocisim iki hafta sonra donuyor biraz daha guzel gorunmek istiyorum :)

Serapcım tebrikler sana da :)
Normalde Cuma günleri tartılıyoruz ama sadece saf protein diyetinde (kilo verme garantisi olduğu için) her gün tartılınıyor. Böylelikle psikolojik olarak kilo takılmaları önleniyor. Yani sadece saf protein diyetini yapanlar tartılmalı, 1 gün yapanlar ertesi gün, 5-7-10 gün yapacaklar ise her gün korkmadan tartılabilir.
Allah kavuştursun hayatım, döndüğünde daha ince bir Serap bulacağından eminim. Şimdilik sebzeyi de kat araya, gelmesine yakın saf proteini tekrar yaparsın artıkın.

günaydin herkesee,

Günaydın canım, bence kilo almadın çünkü regl dönemi bittikten bir ya da iki gün sonra vücut biriktirdiği suyu atıyor vücuttan. Benim dün sondu mesela ama hala ödem var vücudumda, tartılmak için yarını bekliyorum. Tut ki aldığını farzedelim, neredeyse bir haftada bir kilo çok az, artık elimizde çok güzel silahlarımız var bu savaşta biliyosun, moral bozmak yok.

Ben de aynen senin gibi çizelgeyi yaparken itelene itelene yaptım :))) Ama şimdi de değiştirmeye üşeniyorum iyi mi. Bir kerecik değiştirdim ondan sonra kaldı. bilmiyorumkismile

selincim çizelgeyi nasıl yapıyosunuz canım en azından deneyeyim becerebilecekmiyim bakayımCADIARZU

tickerfactory.com'a giriyosun. KK'da böyle bir topic var kızlar ayrıntılı yazmış oraya bi göz at derim, ben de unuttum valla, onlar tek tek yazmışlar.

selincim kilo verdikce inanmazsin belki ama korkuyorum
korkuyorum kendimi yari yolda birakmakdan korkuyorum azmimin biteceginden
bi yandanda inanmiyorum bu kadar kg verdigime diyorumki böyle böyle giderse baya baya kilo vermis olucam diyorum sonra yine bi süphe oluyo icimde araya birsey girecekmi diye.

selincim çizelgeyi nasıl yapıyosunuz canım en azından deneyeyim becerebilecekmiyim bakayımCADIARZU

tickerfactory . com a gidiyorsun
mavi yaziile ortalarda weight loss yazio ona tikliyorsun
bitane ruler seçiosun ve next yapiosun
bitane slider seçiosun ve next yapiosun

password/pin : bitane sifre giriyorsun
track: weight 'i seçiyorsun
seight units : kilograms seçiosun
your target weight hedef kilonu yaziosun
your starting weight basladigin kiloyu yaziosun
your current weight bugun tartida kaç çikdi onu yaziosun
altinada tarih yaziosun yani bugun için ay gun sene yani 08062010 yaziosun

sonra bmi bolumune geçip