Ramazan için ayrıntılı bir plan yapmam lazım, böyle geniş bir zamanda yapıcam onu. Kaçış noktalarımız olmamalı ve her türlü ayrıntıyı düşünmeliyiz. Bir ay bir aydır ne kadar zararla kapatsak kardır. Hatta bunu kara bile dönüştürebilir miyiz, asıl onu araştırıyorum şu an hehehe
günaydin millettt
kolay gelsin herkese
sabah tartildim 96,8 ciktim 700gr gitmis selin ben bu saf proteini ne kadar süre yapabilirim en cok?????
dün hic zorlanmadim cok kolay gecti hatta dün misafirlerim vardi pastalar börekler vardi agzima sürmedim hic canimda istemedi
Serapcım çok da önemli değil bozulmuş gibi hissetme ama gördüğüm için yazma gereği hissettim salam yok, benim yazdığım liste hariç hiçbir şey yok, hatta kuzu eti bile yok, saf protein sadece yazdıklarımda varmış hayatım. Zor bir gün geçmiş gibi hissettim, Allah yardımcın olsun. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz.
günaydin herkesee,
2 dk önce tartildim ben maalesef gecen cumartesiden beri 1 kilo almisimhala regl dönemim ama bitti sayilir bugün yarin son aslinda neyse saglik olsun....yilmak yok diyete devam
günaydin millettt
kolay gelsin herkese
sabah tartildim 96,8 ciktim 700gr gitmis selin ben bu saf proteini ne kadar süre yapabilirim en cok?????
dün hic zorlanmadim cok kolay gecti hatta dün misafirlerim vardi pastalar börekler vardi agzima sürmedim hic canimda istemedi
selam kizlar evet dun bir gunluk detoksun sonucunda bu sabah 600gram kaybetmisim .. ha birde artik cumalari tariliyoruz dimi : bu sabah itibariyle 89.1 im :) birazdan tickerimi de degistireyim ..
bu sabah kocisimi tr ye ugurladim bu hafta normal diyet yapicam sebze meyve et seklinde haftaya belki hizlandirilmis bes gunluk detoks yaparim gene , kocisim iki hafta sonra donuyor biraz daha guzel gorunmek istiyorum :)
günaydin herkesee,
2 dk önce tartildim ben maalesef gecen cumartesiden beri 1 kilo almisimhala regl dönemim ama bitti sayilir bugün yarin son aslinda neyse saglik olsun....yilmak yok diyete devam
şu çizelqeyi yapmayı bi türlü öqrenemedimbilmiyorumkismile
Ben de aynen senin gibi çizelgeyi yaparken itelene itelene yaptım :))) Ama şimdi de değiştirmeye üşeniyorum iyi mi. Bir kerecik değiştirdim ondan sonra kaldı. bilmiyorumkismile
selincim çizelgeyi nasıl yapıyosunuz canım en azından deneyeyim becerebilecekmiyim bakayımCADIARZU