canım Selin bize öncelikle tam buqday ekmeqini önerdi daha önce hiç yememiştim hemen aldım çok lezzetli bir ekmek ama malesef beni acıktırdı bnm sana tavsiyem öncelikle tam buqday ekmeqi ye eqer seni acıktırmazsa devam edersin ben şimdi uno denqe light yiyorum hem bir dilimi 7.5 karbon hemde beni süper tok tutuyor ve kesinlikle sadece sabahları yemelisin en fazla öqlen öqününde ye ama Selin bize sadece sabahları yiyin diyor zaten acıkmıyorusun birde mutlaka gunde 2-3 bardak yeşil çay tükey bu çok önemli ve 2-3 litre su içmeyi sakın unutma ben 89.9 la başladım 6 hafta oldu şuan 81.9um azimle qayretle devam et cnmopuyorumnanaktan
Ewet kahvaltıda yeşil çay içiyorum..eskiden fincanda 3 şekerli içerdim..şimdi şekersiz diye çay bardağı kullanıyorum.kaydirigubbakcemile3..hee iyi hatırlattın eskiden su içömezdim şimid suyuda bol içiyorum...bu diyet suda içiriyor sanırsam........Öyle kahvaltıda 1 dilim ekmek kesmiyor beni...:kedi:...Neyse senin yediğin ekmekten alım bakıım...teşekkür edrim cevabın için..
sagol aylincim canim durdum durdum basladi heralde artik benimde kilo vermem anam veriyimde tek ister 1 kg ister yarim kg sonucda damlaya damlayaa göl oluyo :) yaw 13 kg insani bu kadanmi degisik gösterdir ya
aaylin canim bak kacamak yapinca deki kendine bütün günüm bütün azmim bütün cabalarim bi anlik zevk icin bosa gitti de.... yada pisman olmican canim benim
ciklota yedim pisman olmadim :)))))
Tamam. denicem..Birşey sorucam..atıyorum karbonu fazla kaçırdığımız zaman spor mu yapmamız gerekir...Yoksa o kadarda önemli değilmi? aşırı olmamak şartıyla.
Tamam. denicem..Birşey sorucam..atıyorum karbonu fazla kaçırdığımız zaman spor mu yapmamız gerekir...Yoksa o kadarda önemli değilmi? aşırı olmamak şartıyla.
herkese selamlar uzuuuuun zamandır giremiyordum tatile gidip geldim.. 2 kilo almışım bile ne yazıkki. ama sabahtan beri giremediğim günleri okudum. kilo verenlere çok çok sevindim.. bende hemen kendimi toparlayıp tekrardan düzene gireceğimi umuyorum fakat önümüzdeki günlerde bir taşınma faslı başlıcak bakalım ramazanda nasıl taşınıcam bilmiyorum..
topicte ara ara boşluklar olmuş ama yaz olunca herkes bi yerlere gidip geliyor inşallah eylülde okullar başlayıpda h0erkes evinde işinde olduğu zaman daha güzel ve yoğun günler geçiririz burada
slm canım hoşgeldin seni tekrar aramızda qörmek çok güzel tatil bitince bende rahatlamıştım insan eve dönünce kendi düzenine dönüyor hadi cnm birazn önce taşında o yükte kalksın üstünden sonrasında bol bol sohbet ederiz inşallah bu arada izmirin neresindensin ben her yaz geliyorum izmire 1 ay önce ordaydık opuyorumnanaktan
hosgeldin rubiii, hosgeldin selin abla :)
günaydın cnm mesela ben biraz evvel iki dilim light ekmekten yapılmış kaşarlı tost ve bir buyuk kurabiye yedim ve şimdi yeşil çay içiyorum bugün tekrar karbon almam sende aldıqın zaman sabahları al akşama kadar bişey kalmazben daha spora başlamadım çünkü tesettürlüyüm havalar çok sıcak eylulde başlıcam inşallah ama gun içinde her zamankinden çok hareket etmeye çalışıyorum bu şekilde 6 haftada 8 kilo verdim spor derken bol bol yürü çok faydalı çünkü bu diyet çok kilo verdiriyor sarkmalar olabiliyor imkanın varsa en azından haftada3-4 gun düzenli yürüyüş yap ama bunun karbou fazla kaçırmanla ilgisi yok rütun olarak yapmalısın ben mesela hala anlamış deqilim ogün kurabiye yada börek yediysem nedense daha fazla kilo vermiş oluyorum günlük 200qr giderken karbon aldıqım gunler 600qr :uhm: çıkıyor Selin canım buna bir açıklama qetirirsen sevinirim bendemi bir tuhaflık var delikafadulden
selam canım sen iyisin bakıyorum kilolar gitmiş :)))
taşınma işi biraz zaman alacak önce benim gideceğim evden çıkacaklar sonra o eve bakım yapılcak da ben öyle taşınıcam. bu süreç taşınmaktan daha zor. elim hiç bir işe gitmiyor(
artık izmirde değilim ne yazıkki ama oradayken hatayda oturuyorduk..izmiri çok özlüyorum ve de çok seviyorum.
bende artık yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum ama insan hemen unutuveriyor ya puan olayını. bi bakmışım farkında olmadan götürüyorum :))