Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ewet kahvaltıda yeşil çay içiyorum..eskiden fincanda 3 şekerli içerdim..şimdi şekersiz diye çay bardağı kullanıyorum.kaydirigubbakcemile3..hee iyi hatırlattın eskiden su içömezdim şimid suyuda bol içiyorum...bu diyet suda içiriyor sanırsam........Öyle kahvaltıda 1 dilim ekmek kesmiyor beni...:kedi:...Neyse senin yediğin ekmekten alım bakıım...teşekkür edrim cevabın için..

Bu arada unuttum erginsena...Kilon için kutlarım seni...yerimseniben.....Durmak yok yola devam...(Iyyy bu sloganıda hiç sevmem ):jeyyar:...

cnm ben kahvaltıda 2 dilim uno light ekmekten kaşarlı tost yapıyorum onu yiyorum tok tutuyor deneyebilirsincokacimcoook

Tamam. denicem..Birşey sorucam..atıyorum karbonu fazla kaçırdığımız zaman spor mu yapmamız gerekir...Yoksa o kadarda önemli değilmi? aşırı olmamak şartıyla.

ay hic sorma abla valla hiiic pismanlikda duymuyorum aslinda bakma surat astigima sempatiksalakcinni ama neden cünküüü cikolatalar en fazla 2 parca bide %75 kakaolu.... :) Dünde arkadasim cagirdi tiramisu yapmis bana....yaa el insaf sanki bilmiyo rejimde oldugumu ama naptim evi 2-3 km uzaklikta yürüdüm bende en azindan yakarim yedigimi diye

Tamam. denicem..Birşey sorucam..atıyorum karbonu fazla kaçırdığımız zaman spor mu yapmamız gerekir...Yoksa o kadarda önemli değilmi? aşırı olmamak şartıyla.

bende bu spor konusuyla alakali bisey paylasmak istiyorum....biraz internetde arastirdim ve bu protein agirlikli diyetlerde vücüdün daha cok asitlendigini okudum (metin almancaydi umarim dogru ifade ediyorumdur)...bu nedenlede bu vücütdaki asiti dengelemenin bir yolu da terlemekmis yani biz terleyince vücütdaki asitide atmis oluyoruz...ve hakikaten rejime baslayalida terim daha farkli kokuyo yani önceden bukadar igrenc gelmezdi bana...bu yüzden mesela haftada 2-3 kere spor yaparsak kesinlikle yararini görürüz diye düsünüyorum

aa bide gecen gün ne oldu bir bilseniz...resmen $ok oldum...alisverise gittik her cumartesi oldugu gibi ama bu sefer kardesimde geldi ekmek reyonunda ekmeklere bakiyorduk hangisini alsak diye benimde elim herzaman aldigim o simsiyah ekmege gitti. Kardesimde birden dur dedi bak ne göstercem sana dedi, aldi paketi elimden ve bana bak dedi bunun icinde seker pancari pekmezi var dedi. Inanamadim ya yani her sabah ben recelden baldan kaciyorum derken ekmegin icindeki seker pancari pekmezini yiyormusum bilmeden...bunun üzerine tabiki hemen ekmegi degistirdim.
Bilmiyorum artik ama bu gidisle paketleri inceliyorum derken alisveris herhalde bi 2 saatimi alacak bundan sonra :)

günaydın cnm mesela ben biraz evvel iki dilim light ekmekten yapılmış kaşarlı tost ve bir buyuk kurabiye yedim ve şimdi yeşil çay içiyorum bugün tekrar karbon almam sende aldıqın zaman sabahları al akşama kadar bişey kalmazben daha spora başlamadım çünkü tesettürlüyüm havalar çok sıcak eylulde başlıcam inşallah ama gun içinde her zamankinden çok hareket etmeye çalışıyorum bu şekilde 6 haftada 8 kilo verdim spor derken bol bol yürü çok faydalı çünkü bu diyet çok kilo verdiriyor sarkmalar olabiliyor imkanın varsa en azından haftada3-4 gun düzenli yürüyüş yap ama bunun karbou fazla kaçırmanla ilgisi yok rütun olarak yapmalısın ben mesela hala anlamış deqilim ogün kurabiye yada börek yediysem nedense daha fazla kilo vermiş oluyorum günlük 200qr giderken karbon aldıqım gunler 600qr :uhm: çıkıyor Selin canım buna bir açıklama qetirirsen sevinirim bendemi bir tuhaflık var delikafadulden

günaydin herkeseee !!!
cok mutluyum bu hafta 2 kilo verdim zemuszemus ay bide okadar kacamagim var diye üzülmüstüm
bende simdi 6.ci haftama giriyorum ve toplamda 7.5 oldu kaydirigubbakcemile2

selam kızlar, 3 haftadır 69.7 deyim, ara ara kaçamaklarım oluyor ama akşam yemeklerini genelde et ızgara yada tavuk ızgara gibi geçiriyorum 3 günde bir dondurma yiyorum hiç bir değişme yok, tatildeyim şu anda bakalım hayırlısı daha vermem gereken 10 kilom var...

herkese selamlar uzuuuuun zamandır giremiyordum tatile gidip geldim.. 2 kilo almışım bile ne yazıkki. ama sabahtan beri giremediğim günleri okudum. kilo verenlere çok çok sevindim.. bende hemen kendimi toparlayıp tekrardan düzene gireceğimi umuyorum fakat önümüzdeki günlerde bir taşınma faslı başlıcak bakalım ramazanda nasıl taşınıcam bilmiyorum..

topicte ara ara boşluklar olmuş ama yaz olunca herkes bi yerlere gidip geliyor inşallah eylülde okullar başlayıpda h0erkes evinde işinde olduğu zaman daha güzel ve yoğun günler geçiririz burada

slm canım hoşgeldin seni tekrar aramızda qörmek çok güzel tatil bitince bende rahatlamıştım insan eve dönünce kendi düzenine dönüyor hadi cnm birazn önce taşında o yükte kalksın üstünden sonrasında bol bol sohbet ederiz inşallah bu arada izmirin neresindensin ben her yaz geliyorum izmire 1 ay önce ordaydık opuyorumnanaktan

selam canım sen iyisin bakıyorum kilolar gitmiş :)))

taşınma işi biraz zaman alacak önce benim gideceğim evden çıkacaklar sonra o eve bakım yapılcak da ben öyle taşınıcam. bu süreç taşınmaktan daha zor. elim hiç bir işe gitmiyor (

artık izmirde değilim ne yazıkki ama oradayken hatayda oturuyorduk..izmiri çok özlüyorum ve de çok seviyorum.

bende artık yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum ama insan hemen unutuveriyor ya puan olayını. bi bakmışım farkında olmadan götürüyorum :))

hosgeldin rubiii, hosgeldin selin abla :)

hoşbulduk canım nasılsın görüşmeyeli ??

gidiyor kilolar dimi??

ya bu aldığım 2 kilo bile beni hemen nasıl rahatsız ediyor.. birde o kadar zaman pilav makarna yemeyince sonra az da olsa yemeye başlayınca midem bir tuhaf oldu.. ben 3 hafta boyunca o kadar karnım doyduğu halde hiç rahatsız olmamışım gerçekten..

en kısa zamanda normale dönmem lazım.. kb li günlere

Tamam..... verdiğin bilgilere çok teşekür ederim..kaydirigubbakcemile5

28.7 97,5kg nasil ama iyi demi arkadaslar :) bu demek oluyoki kilolar eriyoooooo ciddi ciddi kilo veriyorum hedefim 90kg du ama o beni simdiden tatmin etmiyo hedefi yüksek tutalim :)))

selin gel oku bunlarii gellllll kiz zayiflatiyosun beni hakketen yavrummmm :)

iyim abla, kilolar bir iki gidiyor cok mutluyum 5 haftada 7.5 kilo gitti ...ama simdiden icimi bir korku sardi ramazana az bisey kaldi umarim ozamanda kilo verebiliriz

sutem abla süper gidiyorsun alkisalkisalkis insan kilo verdikce kilo veresi geliyor

evet canım qerçekten taşınma işi zordur dediqin qibi bekleme süresi geçmez bitürlü ama rahat ol cnm herşeyin hayırlısı bi bakmışsın olup bitmiş arada anlamadan kaçırıyorum demişsin bnm içime öyle işlemişki karbon deqerleri ilk önce o aklıma qeliyor bnmde içim 1-2 gündür okadar sıkılıyorki napıcamı bilmiyorum patlıcak bomba qibiyim şu yaz mevsimi bitsede kursa falan gitsem bari vakit geçer:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…