Tamam..... verdiğin bilgilere çok teşekür ederim..kaydirigubbakcemile5
selam kızlar, 3 haftadır 69.7 deyim, ara ara kaçamaklarım oluyor ama akşam yemeklerini genelde et ızgara yada tavuk ızgara gibi geçiriyorum 3 günde bir dondurma yiyorum hiç bir değişme yok, tatildeyim şu anda bakalım hayırlısı daha vermem gereken 10 kilom var...
tebrik ederim seni sunshine .. bende bu sabah ilk defa 8 li rakamlari gordum ama hain tarti illa 89.9 gosterdi :) en azindan psikolojik 90 in altindayim , neyse benim tartilma gunlerim persembe , yarin bakicaz tam olarak bu hafta kaç gitmis gecen persembe 90.8 deydim simdilik 900 gram olmus oleyyy
herkese selamlar uzuuuuun zamandır giremiyordum tatile gidip geldim.. 2 kilo almışım bile ne yazıkki. ama sabahtan beri giremediğim günleri okudum. kilo verenlere çok çok sevindim.. bende hemen kendimi toparlayıp tekrardan düzene gireceğimi umuyorum fakat önümüzdeki günlerde bir taşınma faslı başlıcak bakalım ramazanda nasıl taşınıcam bilmiyorum..
topicte ara ara boşluklar olmuş ama yaz olunca herkes bi yerlere gidip geliyor inşallah eylülde okullar başlayıpda h0erkes evinde işinde olduğu zaman daha güzel ve yoğun günler geçiririz burada
hosgeldin rubiii, hosgeldin selin abla :)
28.7 97,5kg nasil ama iyi demi arkadaslar :) bu demek oluyoki kilolar eriyoooooo ciddi ciddi kilo veriyorum hedefim 90kg du ama o beni simdiden tatmin etmiyo hedefi yüksek tutalim :)))
Kız Suzi, dün sana uzun bir tebrik yazısı yazdım sonra bilgisayar bi gitti, bugün tekrar yazayım dedim, 4,5 kilo için bir tebrik ediyim dedim, bugün olmuş 5 kilo. Görünce nasıl sevindim anlatamam. Bu işte, anlatmaya çalıştığım günde bir kilolar yarım kilolar, motora takılmış halindesin anladığım kadarıyla, suya devam şekerim, süpersin.olumunekankayizsmile
selin gel oku bunlarii gellllll kiz zayiflatiyosun beni hakketen yavrummmm :)
Tamam. denicem..Birşey sorucam..atıyorum karbonu fazla kaçırdığımız zaman spor mu yapmamız gerekir...Yoksa o kadarda önemli değilmi? aşırı olmamak şartıyla.
herkes ne guzel kilolar veriyor ben se yerimde sayiyorum, artik moral bozuklugundan karbonda saymiyorum . kac haffta oldu verdigim 3 kiloyla kaldim belkide simdi onuda geri almisimdir, kucuk bir kaza gecirdim ,hareket kisitliligim var , yuruyus dev yapamiyorum. ergin sen a menulerini yazmaya baslasan da bizde okusak olmazmi,
selin de yok ortalarda vazgecmekten korkuyorum....
erginsena :)canim mercimekk en yasak olan corba sebze corbasi ic bence :)
selam kizlarr bugun benim tartilma gunum altinci haftam bitti 96.8 den 89.8 e dustum bu sabah yani tam yedi kiloo ay çok mutluyum
bide soyle bisey var , insan zayifladikca eski kiyafetlerini test eder , ben bu sabah yuzuklerimi test ettim :)) bi senedir falan takmiodum bugun denedim oldu .. alyansim hala biraz sIKIYO ama onada az kaldi oleyyy
evet erginsena sonunda 8 li rakamlardayim sende yedilere yaklastin selin ablanin dedigi gibi motora takmis gibi devam kilolari vermeye :))
selincim yazdıkların beni çok motive etti.yarın tekrar başlıyorum.biraz hastayım ama yine de başlayacağım.desteğin için çok teşekkürler
aysebru nerelerde onu merak ediyorum.
kızlar lys ygs tercihleri başlıyor yarın biraz yoğun olurum ama paylaşıma devam edeceğim inş
selam kızlar, 3 haftadır 69.7 deyim, ara ara kaçamaklarım oluyor ama akşam yemeklerini genelde et ızgara yada tavuk ızgara gibi geçiriyorum 3 günde bir dondurma yiyorum hiç bir değişme yok, tatildeyim şu anda bakalım hayırlısı daha vermem gereken 10 kilom var...
günaydın arkadaşlar bu sabah tartıya çıkınca büyük bir şok yaşadım kilom tam 3 gündür 81.9 du gram oynamıyordum bu sabah tekrar tartıya çıktım bu arada kızlar ben her sabah mutlaka tartılıyorum bide ne göreyim 81.9dan 80.5 e düşmüşüm sempatiksalakcinni inanamadım defalarca basküle çıktım SELİNİM nasıl bir anda 1.900 kilo gider canım anlayamadım senin bir bilgin varmı birde daha önce topiqe yazmıştım karbon aldıqım günler yani hamur işi (ama sabahtan alıyorum sadece) ogün daha çok kilo veriyorum bu mantıqı çözemedim canım bilgilendirirsen çok mutlu olucam birde şekersi fanta çıkmış 0.küsür karbon yazıyor sen light yazanları için demiştin ama bunda şekersiz yazıyor içebilirmiyizbilmiyorumkismile
herkes ne guzel kilolar veriyor ben se yerimde sayiyorum, artik moral bozuklugundan karbonda saymiyorum . kac haffta oldu verdigim 3 kiloyla kaldim belkide simdi onuda geri almisimdir, kucuk bir kaza gecirdim ,hareket kisitliligim var , yuruyus dev yapamiyorum. ergin sen a menulerini yazmaya baslasan da bizde okusak olmazmi,
selin de yok ortalarda vazgecmekten korkuyorum....
selam kizlarr bugun benim tartilma gunum altinci haftam bitti 96.8 den 89.8 e dustum bu sabah yani tam yedi kiloo ay çok mutluyum
bide soyle bisey var , insan zayifladikca eski kiyafetlerini test eder , ben bu sabah yuzuklerimi test ettim :)) bi senedir falan takmiodum bugun denedim oldu .. alyansim hala biraz sIKIYO ama onada az kaldi oleyyy
Canım biliyorum ama ben şöyle düşünüyorum vüzudumuzun her besine ihtitacı var ben kışın kadın ve aile merkezinde genel muayenelerimi yaptırdım yaşım 35 dr. hanım bana özellikle bakliyat ürünlerini bir bayanın haftada en az 2 kez tüketmesi gerektiqini söyledi ben aslında özellikle mercimek çorbası yada şunu yiyeyim demiyorum ogün evde ne yapmışsam onu yemeqe çalışıyorum son 4 günlük menüme bakarsan içinde kek kurabiye çikolata ve mercimek çorbasıda var ve ben 4 gunde 1.900qr verdim demekki yanlış bişey yapmıyorum her şeyden kesersek saqlıqımız bozulur Selin ne diyor pilav bile yiyorum arada diyor gunluk sınırı geçmemek kaydıyla her şeyi yiyorum canım yarın mantı yapıcam mesela oqlumun doqum gunu ve özel isteqi yanınada pasta yani yarın kendime izin vericem ama yinede dikkatli yicem bence olay bu ne kadar yiyeceqini bilmek..cokacimcoook
arkadaslar bende tatilden geldim bir bucuk kilo almisim .moral bozuklugum var. motivasyonlarinizi bekliyom 86 da dayim.80 lil kilolarimi görmek istiyom... midem ne kadar sis su anda .