bende bu hafta ilk defa kilo veremedim .. duraklamadi ama biraz aldim sonra geri verdim sonuç olarak yinede 90.8 deyim sonra oturdum dusundum bu haftaki yanlislarimi
1. ustuste hergun kaçamak yaptim
2. ilk haftalar gunluk 30 dayken 50 60 lara çikdi gunluk kb degerim
3. hergun leslie ile yarim saat yapiodum bu hafta hiç yapmadim
4. en onemlisi OGUNLERDE OTURUP YEMEDIM VE ATISTIRARAK DOYMADIM
ayrica
-kabizlik çekiyorum --> daha fazla su içmeye basladim + yesil cay ekledim
-regl olucam
bu hafta bunlari telafi etmeye çalisicam hayirlisiyla
su icmeyi unutmada en az 2,5litre hadi kolay gelsin bol tavuklu yumurtali günler :)
slm cnm ben çok qüzel başladım bu diyete ve tatile çıkmama raqmen 89.9 dan 82.4 e düştüm ve 15 yaşında bir tanıdıqımızın ölüm haberi yıktı beni o gün akşama kadar diyetim çok güzeldi ama akşam bu haberi alınca hırsımı yiyeceklerden çıkardın ertesi gün kilom 83.1 olmuştu dikkat ettim o gün diqer gün 82.5 oldu rahatlamıştım ama sadece bir ceviz buyukluqu kadar sandviçle 1 adet çiq köfte yedim ektradan ve ertesi gün kilom 82.9 du ertesi gün ve bugün yine 82.9 kafayı yicem ya neden takıldım kaldım psikolojim bozulmaya başladı SELİN nerdesin gel artık yaa hani vınn alıcaktın yoksa ben uçucam yanına vınn diyeeekaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba. ben de başladım bugün bu diyete. bir erkek arkadaş 6 ayda 45 kilo vermiş doktor kontrolünde. ben de bi deneyeyim diyorum. boy 1.70 kilo bugün itibariyle 79.
73 civarı olana kadar sürdürmek istiyorum. sonra normal diyetle devam edicem. meyvesiz yapamam ben:) maksat biraz disipline olmak. bir de şunu sormak istiyorum yağla ilgili bi bilgi gözüme çarpmadı. yani yağdan uzak duruyor musunuz çok katı bi şekilde? yoksa omleti hemen 1 yemek kaşığı yağa kırıyor musunuz?
ay kimse cevaplamamış daha. oysa ben bi soru daha sormaya geldim:))
bir tabak zeytinyağlı taze fasulye ne kadar eder? (içinde domates var) bi yerde porsiyonu 7 diyordu ama bu bana az geldi.
bende bu hafta ilk defa kilo veremedim .. duraklamadi ama biraz aldim sonra geri verdim sonuç olarak yinede 90.8 deyim sonra oturdum dusundum bu haftaki yanlislarimi
1. ustuste hergun kaçamak yaptim
2. ilk haftalar gunluk 30 dayken 50 60 lara çikdi gunluk kb degerim
3. hergun leslie ile yarim saat yapiodum bu hafta hiç yapmadim
4. en onemlisi OGUNLERDE OTURUP YEMEDIM VE ATISTIRARAK DOYMADIM
ayrica
-kabizlik çekiyorum --> daha fazla su içmeye basladim + yesil cay ekledim
-regl olucam
bu hafta bunlari telafi etmeye çalisicam hayirlisiyla
Önceki sonraki hallerin ohaoldumsmile Beni nasıl motiive etti bilemezsin..Maşallah maşallah
selam arkadaşlar bişey kafama takıldı selin tatilde gerçi ama bilgili arkadaşla cevap verebilir belki
ebru akının listesinde bitter çikolata 100 gr 24, 1 keşme şeker 12 diyor yani bu 100 gr bitter yiyebiliriz dmemek mi oluyor sempatiksalakcinni yoksa bir yanlışlık mı var bilmiyorumkismile
selin hala vinnn almadinmi yawrum ya offf
neyse gelelim bana sabah uyandim $i$ gibiyim dur bi tartiliyimde soklara giriyim dedim
anam tartiya ciktim vallaaa sok oldum niyemi :) cünkii 98 i gördüm oha dedim kendi kendime ben böyle $i$ken acaba inik nasilim kacim dedim ... selinim gel oku beni ya of yaa gel yaa :)))
kızlar mersinin sıcağı insanı zayıflatıyo, şu an itibariyle 59,5 kiloyum..hergün düzenli yürüyor ve yüzüyorum.. migrosta satılan tahsildaroğlu kahvaltılık lor çok işe yaradı, ayrıca iyi markaların hindi ve tavuk jambonnları da süper tok tutuyo,sabah uno denge lightın üzerine lor sürüp 2 dilim de jambon koyuyorum, açık çay, 1 domates-salatalık, 5 tane de zeytin, müthiş lezzetli ve doyurucu... bi de haşlanmış taze fasulyeyi 1 kaşık becel ve 1 adet duğranmış kuru soğanla kavurup , ham kokusu gidince üzerine 2 yumurta kırıp tuz ve karabiber ile tatlandırdım, nefis bi akşam yemeği..kuzu yesem bu kdar doymam herhalde...aklıma geldikçe tarif yazarım.. topicteki herkese kolay gelsin.. 38 bedene düşün inşallah!
selinim canim girince okursun :) eminim benden daha cok sevinceksik
bu sabah itibari ile tartim 98,8 gösterdi üstelik regl oldugum halde benden daha cok svinceksin eminim
simdi gelelim soruma ben 3hafta direnisden sonra kilo vermeye basladim bunun kerameti benim sabrimdami? su icmemdemi? yada bu neyde??
ya benim kilo vermem durdu,biraz bunu yapmak istiyorum ekmek dilimleri ne kadr olacak mesela kahvaltida ?
7.5 kilo oldu toplamda canım ama canımı sıkan bişey oldu bugün dün ceviz büyüklüğünde sandviç ve 1 tane çiq köfte yemiştim bugün 500 qr artmış kilom Selin 1 günlük kaçamaklar kilo aldırmaz demişti çok üzüldüm
arkadaşlar bu diyette bol bol su içmezseniz ölüme bile götürebiir Allah korusun.parçalanan yağ asitleri vücuttan ancak böyle atarsınız. aklınızda bulunsun mutlaka
selin ablacığım ben bu hafta yarımkg verebildim çok iyi gidiyordum yatılı misafir gelince düzenim bozuldu kendime bitürlü yemek hazırlaymadım yoksa iyi gidiyordum neyse ki yarın gidiyorlar düzene giricem tekrar inş.
selin abla ben bisey sormustum sana ama silinmis ve bunu merak eden tek ben deilmisim , simdi seni yakalamisken sorayim .. : en son ne zaman mercimek corbasi içtin , veya ne zaman bir tabak makarna yedin .. ve yaptigin en buyuk kaçamak ne , ne zaman yaptin .. evet soz sende :)
Bu sabah tartıldım fakat sonuç gene aynı 90,5 gibi anlamıyorum sorun ne neden bu kadar durakısama yaşadım bilmiyorum, yorum yürütecek bir kişi varmı selinn nerelerdesin.
merhaba uzun zamandır yazmıyordum.ben bıraktım ama tekrar da başlayamıyorum.kilo 1 kilo kadar aldım .geçen gün tavuk haşlayıp başladım tekrar ama midem bulandı.devam edenler tebrik ediyorum sizi.
Kızlar ben 2 ay önce doğum yaptım.Yediklerime dikkat ederek kilo vermeye başladım.Emziriyorum,diyet değil sağlıklı beslenmek için uğraşıyorum.tatlıyla zaten aram yok tuz da sevmem.Bana kilo yapan hamur işi ve abur cuburlar. Bana da yardımcı olur musunuz.Şİmdiden teşekkürler...
Düşük karbonhidratla yarın sabah 4. haftam doluyor. 4 haftada 5.8 kg verdim. eşim 3 haftada 5.5 lilo verdi. inanılmaz mutluyum. kilo vermenin bu kadar kolay olduğuna kendim bile inanamıyorum. önümde daha 15 kilo falan var ama öyle bir motive oldum ki zerre gözümde büyümüyor.
benim eşim yazık asla kilo ver demedi. ben diyete başlayınca bana destek olmak için o da başladı. onun da 10 kilo falan fazlası vardı. benimle beraber 6 kilo verince acayip gaza geldi. her gün sabah sevinçle tartıya çıkıyoruz. yalnız şu bir gerçek o bir anda 1 beden küçüldü. ben de aynı kiloyu verdim ama ben daha o kadar incelmedim. acayip kıskanıyorum.
55 kilo mevzuna gelince; bence yakışan kilonda zaten durman gerektiğini anlarsın. ben mesela zamanında 54 kiloyken hortlak gibiydim. bana yakışan 58-60 arası oluyor. o yüzden sen de baktın ne zaman fıstık gibi oldun o zaman durursun.
selin bu sabah itibari ile bendeniz 98 kilodayim $ey gibi su iciyorum anlarsinya
kendim calip kendim oynuyorum nan selin bak sen bu sayfanin nefesiymi$in
Arkadaşlar bende uyguluyorum bu diyeti...15 gün oldu...özellikle midem rahatladı..ben mid rahatsızı olan bir kişiyim....Şişkinliklerimden eser kalmadı...Fakat kepek ekmeği çok kaçırıyorum doymuyorum kahvalıda....Ama öbür öğünler puana dikkat ediyorum..Ekmek yemem soru yaparmı?..
abla 1 günde 1kilodan fazla vermissin vay süpeeeeeerrrr alkisalkisalkis durdun durdun ama sonunda kilo vermen hizlandi
benimde tartilma günüm sali ama belki yarin tartilirim ama bu hafta hic tartilmak istemiyorum cünkü coook kacamagim oldu :sinifsinif: artik yarinki duruma bagli