Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

insan kilo verdikce yüzün sekli bile degisiyor. böyle cok daha güzel olmussun .insallah darisi basimiza.bizde zayiflayinca koyariz fotolarimizi

benim resmimede bakta yorum yap giii :)))) ismime tiklada :)) buraya koymayi bilemedim...bugün kücük oglum 3 yasinda kerem o sisman halimdeki resmimi gördüde pc de anne bu senmisin dedi evet dedim cok komik görünüyosun dedi :)) yau cocuk bile bildi haaa cok güldüm ve cokta üzüldüm ..

verir bencee merak etme, sen yeterki cola chips cikolata alma eve... yemesin... fast food da yemesin

selintepe diyecek yazacak bir kelime bulamiyorum

1.zara
2. darkolidve
3. selintepe

ücünüzede HELAL olsun benim idolümsünüz bende olucam bende vericem bu kiloyu! söz veriyorum
ben yapicam dedimmi yaparim bellicem bu kilolarin anasini babasini sülalesini filan falan iste :)

verir bencee merak etme, sen yeterki cola chips cikolata alma eve... yemesin... fast food da yemesin

2 haftada bir hafta sonlari yiyoruz yemek disarda mesela döner gibi ama mc don yemiyok....cikolata falanda bir parmak kirip veriyorum..anlamiyo yoktan anlamiyooo...ama bu diyete basladik baslayali degisti cocuk gibime geliyo ...istemiyo bir kac gündür bise niyeyse...kücük oglum var o zayifca hic yedirmiyorum ona kendi yedigi kadar yiyo yemesse hemen kaldiriyorum tabagi..kutayimi ben yaptim böyle ben...yedikce yedirdim manyak kafam...

kiz suzan bu selintepe nolmus yaaa allah allahhhh...soke oldum koltuga yaslandim valla...tövbeestafurullahhhhh

SElin inanmıyorum sana ..Yemin ederim tek kelime abartısız muhteşem olmuşsun yaa .. kilo insana bu kadarmı haksızlık ediyor yaa ..resmen o senin annen sanarım bilmesem .maşallah sana maşallahh...

banada ben sismanken kizkardesimle beni carsida gören kizinmi derlerdi ...yani ben kardesimin annesiymisim...ayyyyyyyy diyecek verecek cevap bulamiyodum...oha diyodum yani..

evet zara oha oldum ben resmen bende bukadarmi degisirim acabaa :) hayali bile imkansiz gibi geliyo

geil ne :)

nan ben sana bo$una seksi kari dememisim bu resimde daha cok net cikmissin ilk resimden ne yapiyosun? nere bakiyosun? kim cekmis seni?? acaba ne yesemmi diye düsünüyosun? :)))) helal olsun kilo verenlere bu derece degisenlere hayret ya valla. kiz merak ettim kilo verince ayaklarin 1 nr kücüldümü`? varmi öyle bisey??? :hulya:sempatiksalakcinniguclubacismile

aylin 90 lütfen olacağına inan.
Seninle o kadar benzeş bir çocukluk hikayemiz var ki. Ailemde bir tek kilolu insan yoktur. Annem 55 yaşında 38 beden. Ama bebeklikten itibaren hani çocuktur yemesi iyi güzel bir şeydir diye öylesine beslemişler ki anlatamam. bir bebeklik fotoğraflarım var 3 aylıkken 6 aylık gibiyim. ilkokulda sınıf arkadaşlarımın ablası gibi duruyordum. lise 1 de 82 kiloydum.o 82 kilo ergenlik çağının hantallığıyla 90 falan görünüyordu. ama yok rejim yapamıyordum. bütün okul benimle dalga geçerdi. ailem o diyetisyen bu diyetisyen dolaştırıyordu.1 sene sonra lise 2 deydim babam bana bir gün "bir zayıflayamadın. kızım demeye utanıyorum" dedi. o anı hiç unutmam. böyle içime taş gibi oturdu. ertesi gün diyete başladım. haftada 3 gün de fitness a gidiyordum. tabi mide yıllarca genişlemiş. doyuyormuyum diyetteki yemeklerle zinhar, oturup açım diye ağladığımı bilirim. okulda öğlen ben salataya talim ederken kankalarım patates kızartmalarını, profiterolleri yerdi.1sen sonra 62 kiloya indim. Sonra lise sonda üniversite sınavı vardı diyeti hafiflettim. diyetten çok sağlıklı beslendim. üniversiteye 58 kilo başladım. boyum 1.71 inan bana manken gibiydim. üniversiteyi öyle bitiridim. İş hayatına başlayınca yoğun tempodan farkında olmadan daha da zayıflamışım. mezun olduğum lisenin mezunlar buluşmasına hiç unutmam 54 kilo gittim. hayatımda ilk defa 36 beden kıyafetler almıştım. böyle acayip üstü saran bir elbise giymiştim, lise arkadaşlarım resmen şoka girmişti. zamanında benimle dalga geçenlerin resmen nutku tutuldu. fakat zamanla kendime o kadar aşık oldum ki, kilom takıntım halini aldı. her gün tartıya çıkıyordum. yarım kilo alsam deliriyordum. kendimi resmen açlığa mahkum etmeye başladım. önce gastritim başladı. sonra hipoglisemi belirtileri.tiroidlerim çalışmaz oldu. önce hiç doğru dürüst bir şey yemediğim halde 60 kiloya çıktım. o sıralar evlendim, şehir ve iş değiştirdim. istanbulun koşuşturmasından sporu bıraktım. zaten artık devamlı açlıkdan kendini kıtlıkda zanneden bir vücudum olduğundan su sayacı gibi kilo almaya başladım. aralarda diyet yapıp 6-7 kilo veriyordum ama bırakınca yine fazlasıyla geri alıyordum. bir de arada anti depresanlar kullandım. lustral denen bir ilaçla resmen şiştim balon oldum. öyle öyle geçenlerde 78 kiloya dayandım. 44 beden pantolon aldım geçen gün ve eve gelip hüngür hüngür ağladım. tekrar bir diyetisyene gittim. powerplate e başladım.bu sefer inanıyorum ki yine eskisi gibi zayıflayacağım.1 haftadır özellikle işime giderken 3 durak önce inip biniyorum yürüyüş olsun diye.ben 30 un üstünde bu kadar inanıyorsam sen haydi haydi inan. yaşın daha çok genç. benim 1,5 katım kalori yakıyorsun neredeyse.
İnan yeter ki inan. ben bu sefer o kadar inandım ki, acıkmıyorum bile. o sıcakta yürüken terden sırılsıklam oluyorum onu bile hissetmiyorum.
Bir de bir şey soracağım. diyete başlamadan doktora gittin mi? Hormonların, yumurtalıkların ve tiroidin kontrol edildi mi?

kızlar size bişey soracağım özellikle aylin hanım size şimdi ben 32 yaşındayım ve 64 kiloyum burdakiler gibi çok sıkı olmasada karbonhidrat diyetini uyguluyorum boyum 159 ama gelin görünki o kadar çok şişman görünüyorumki arkadaşlarım inanmıyorlar 64 olduğuma sen varsın bi 78-80 diyorlar acaba bunun nedeni ne olabilir ? aylin hanıma bakıyorum 80 lerde bile ne kadar fit görünüyor maşallah.ben neden böyle görünüyor olabilirim lütfen cevaplayabilirmisiniz

bir de bayanlar bir şey söylemek istiyorum. son 2 yılda gittiğim 3 diyetisyen de ısrarla light cola ya da zero içme dedi. içindeki kafein ve sodyum vücutta su tutuyormuş. ayrıca muazzam derecede selülit yapıyormuş.
bu yollardan daha önce geçmiş biri olarak da kendim bir tiyo vereyim. şu an sıcak biliyorum ama olabildiğince korse giymeye çalışın. zayıflarken sarkmayı inanılmaz engelliyor. şuradan da örnek vereyim, liposuction yaptıranlarda gevşeme ve dalga dalga olmasını engellemek için de en az 1 ay korse taktırıyorlar. aynı mantık kilo verirken de geçerli.

celine kiloların özellikle bir yerdemi toplanmış durumda. mesela basenlerin mi çok geniş, ya da üstün kalın bacakların mı ince? O da olduğundan fazla kilolu gösteriyor insanı.

ahh aylin abla çok üzüldüm gerçekten bende farksızım sizin gene geçmiş zaman ama ben şuan yaşıyorum o yaşananları daha 17 yaşındayım ve 85 kiloydum şimdi 75 im ama çok zor gerçekten bende hiç tahtaya çıkmazdım biliyomusunuz ama şimdi çıkıyom sınıfım çok iyi şişmanlığımı hiç yüzüme vurmazlar hepte yanımda oturan arkadaşlarımda şişman oldu bende ama ben hep zayıfladım kilo aldım 7.sınıfa gidiyodum 78 kiloydum bi diyet yaptım 68 e düştüm sonra tekrar aldım 9.sınıfa başlıcağım yaz bi tartıldım 91 kilo hemen gene bi diyet 77 ye düştüm sonra gene aldım 85 3 kere daha diyet yaptım hep 77 ye düştüm tekrar çıktım 85 e bu sefer 85 ten 75 e düştüm ama 60 a düşcem en büyük hayalim seneye meğzun olurken liseden süper incecik olmak ve 38 beden elbise almak umarım o günleride görürüm bidahada kilo almam çok zor çokk

menüm 02.07.2010 selincim bugün rahatsızım çok geç kaldım o yüzden kusuruma bakma ne olur acıkk ishal olmuşumda sempatiksalakcinni

sabah 2dilim domates yarım salatalık çok az peynir maden suyu= 4

öğlen yarım porsiyon taze fasülye 1 kepçe cacık=5

4tane leblebi =4vereyim bunada(annem zorla yedirdi ishalim diye)

1 tane şeftali =12(bu da iyi geliyor diye yedim vallahii sempatiksalakcinni )

2 kaşık domates salatası= 2

piliç burger 2 tane= 4

31 oldu sanırım

geçmişi çok okuyamadım herkese resmimime yaptığı yorumlardan dolayı teşekkür ederim tek tek cevap vericem bir kaç soru sormuşsunuz şu yazıyı yazarken bile 2 kez tuvalete gittim ben kaçtım yarına iyileşirim inşallah

selincim muhteşem görünüyorsun bu arada süpersin yaaa kaptanım kraliçem bayanssulusmile

nemesis 18 ben de izmirliyim. izmirin sokaklarındaki o güzel incecik kızların yanından geçerken o kadar zordur ki fazla kilolu olmak. gerçekten azmettiysen kendi başına sakın diyet yapma. bir doktora git. bu iş kendi başına olmuyor. bir de spor yap. izmirde nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ucuz ucuz sürüyle yer var. ben tam gün ders olan bir lisedeydim. 4bucukta okuldan cıkardım koşa koşa fitness a giderdim. ilk bir kaç hafta kasıyor ama sonra öylesine gazlıyor ki insanı.

evet herkes fıstık gibi ben buca taraflarında oturuyorum ya yürüyüş yapıyorum ben ama doktora gitcem zaten kafamda o en yakın zamanda

celine kiloların özellikle bir yerdemi toplanmış durumda. mesela basenlerin mi çok geniş, ya da üstün kalın bacakların mı ince? O da olduğundan fazla kilolu gösteriyor insanı.

evet canım yaa basenlerim göbeğim vede yan yağlarımda toplanmış durumda benim kilolarım ama yinede bu kadar fazla görünmemesi lazım değilmi tamam ben zayıfım demiyorum ama bana bakan en az 10-20 kilo fazla söylüyor

oooooo selin abla muhteşem görünüyorsun.darısı başıma
menümü yazayım yatcam garii
sabah 2 rafadan yumurta 5 zeytin 1p
öğle tavuk
ara peynir çay 2p
akşam burger mayonez biraz gözleme 15 p
biraz da dondurma oğlum damlatıyordu yaladım 5 p desek
toplam 23p

bide ben spor yapamıyorum çok şaşırtıcı ama neden bilmiyom ben spor yaptığımda vucudum su tutuyo tuvalete çıkamıyom yorgunluktan tartıda fazla çıkıyom herkesde tam tersi ama bide geçen sene voleybola gittim benim ellerim çok kötü durumda parmaklarım çatlıyo kanıyo böyle bişeyi tutamıyom hemen çatlıyo anca yürüyüş yapabiliyorum ben ayakkabı giyerken ellerim kanıyo ondan elle bişey yapmıyom ben voleybol oynamaya çalıştım 4 hafta ellerim kalmadı yaradan otobüse biniyom böyle o şeyleri tutarken kanıyo ellerim yani elimle hiç bişeyi elleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…