insan kilo verdikce yüzün sekli bile degisiyor. böyle cok daha güzel olmussun .insallah darisi basimiza.bizde zayiflayinca koyariz fotolarimizi
ayyy cok aci yemin ederim cok aci...tam genclik yaslarinda tam cevre edinecegin yasta böyle olman...offffffff offffffffff...heleki tahtaya kalkipta kazagini cekistirmen ..offf oglumu ben okulda hic düsünmek istemiyorum ...cokkk abes sisman görünmüyo ama yanindaki cocuklara ragmen baya kilolu..anam milletin cocuguda ufak tefek..biz kendimiz zaten iri yapiliyik baba tarafindan dolayi esimde öyle napiyim cocuklarda öyle iri kemikli...inaniyorumkiii genclik yasina geldiginde kendiliginden verir herkes öyle diyor ...o günleri görecekmiyimki ...
verir bencee merak etme, sen yeterki cola chips cikolata alma eve... yemesin... fast food da yemesin
selintepe diyecek yazacak bir kelime bulamiyorum
1.zara
2. darkolidve
3. selintepe
ücünüzede HELAL olsun benim idolümsünüz bende olucam bende vericem bu kiloyu! söz veriyorum
ben yapicam dedimmi yaparim bellicem bu kilolarin anasini babasini sülalesini filan falan iste :)
SELINTEPE
fark ettiysen ilk hafta cok güzel gidiyordu... nezaman su regl gecikti, ozaman cok rahatsiz oldum ve istahim acildi...
yavas yavas toparliyorum fark edersen...
ve su annemin kendi tutturdugu yogurtlari birakirsam iyi olucak, pek yaglida kaymakli felan ohaoldumsmile akannehir eyvahedigeldismile
olucak olucak inaniyorum ben
spor yapamiyorum cok sicakkk
anca yüzmeye gidicemm
kollarim bacaklarim yüzerek daha cabuk erir degilmi? hele ki kollar?
kızlar size bişey soracağım özellikle aylin hanım size şimdi ben 32 yaşındayım ve 64 kiloyum burdakiler gibi çok sıkı olmasada karbonhidrat diyetini uyguluyorum boyum 159 ama gelin görünki o kadar çok şişman görünüyorumki arkadaşlarım inanmıyorlar 64 olduğuma sen varsın bi 78-80 diyorlaracaba bunun nedeni ne olabilir ? aylin hanıma bakıyorum 80 lerde bile ne kadar fit görünüyor maşallah.ben neden böyle görünüyor olabilirim lütfen cevaplayabilirmisiniz
ahh aylin abla çok üzüldüm gerçekten bende farksızım sizin gene geçmiş zaman ama ben şuan yaşıyorum o yaşananları daha 17 yaşındayım ve 85 kiloydum şimdi 75 im ama çok zor gerçekten bende hiç tahtaya çıkmazdım biliyomusunuz ama şimdi çıkıyom sınıfım çok iyi şişmanlığımı hiç yüzüme vurmazlar hepte yanımda oturan arkadaşlarımda şişman oldu bende ama ben hep zayıfladım kilo aldım 7.sınıfa gidiyodum 78 kiloydum bi diyet yaptım 68 e düştüm sonra tekrar aldım 9.sınıfa başlıcağım yaz bi tartıldım 91 kilo hemen gene bi diyet 77 ye düştüm sonra gene aldım 85 3 kere daha diyet yaptım hep 77 ye düştüm tekrar çıktım 85 e bu sefer 85 ten 75 e düştüm ama 60 a düşcem en büyük hayalim seneye meğzun olurken liseden süper incecik olmak ve 38 beden elbise almak umarım o günleride görürüm bidahada kilo almam çok zor çokk
nemesis 18 ben de izmirliyim. izmirin sokaklarındaki o güzel incecik kızların yanından geçerken o kadar zordur ki fazla kilolu olmak. gerçekten azmettiysen kendi başına sakın diyet yapma. bir doktora git. bu iş kendi başına olmuyor. bir de spor yap. izmirde nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ucuz ucuz sürüyle yer var. ben tam gün ders olan bir lisedeydim. 4bucukta okuldan cıkardım koşa koşa fitness a giderdim. ilk bir kaç hafta kasıyor ama sonra öylesine gazlıyor ki insanı.
celine kiloların özellikle bir yerdemi toplanmış durumda. mesela basenlerin mi çok geniş, ya da üstün kalın bacakların mı ince? O da olduğundan fazla kilolu gösteriyor insanı.