Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

abla sanki kilo vermiyorum gibi hissediyorum... regl 1. günüm ondan mi ki?
biter bitmez SIK SIK yüzmeyi düsünüyorumm... izine 2 hafta kaldi... 5 gününü cikar regl... 5 gün felan gitsem yüzmeye 83 ü görebilirmiyimki yaa.......
sanki kilo veremiyorumm off

kaydirigubbakcemile3 sagol ablaam... 75 yeter bana, ama ben ilerisini de düsünüyorumm, evlendigimde dogum oldugunda ben yine 85 90 olmak istemiyorumm...
en fazla 70 ile evlenmek istiyorum seneye... insallah

allah canimi almasin heheh :KK1:

ayyy kiyamam yaa 14 de nasilmissin :KK43:( cocuklugunda ezildinmi peki kilondan dolayi...kac yasinda kiloluydun 8 9 yasinda?? birgün canin isterse neler düsündügünü yazarmisin neler duydun ..off off..cok zor ...ama süper görünüyosun inanki,..cok cok zaiyf görünüyosun

söyle bir pilanim var benimm..... ben 84 le bile gitsem tr ye.... 80 ile geri gelmek isterimm, askim da sevinirdii yaa...... ay insallahhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

Tülay cidden Monti'nin kitabını bi oku sen, yapabileceğine inanıyorum, hem bizim için de denek olmuş olursun :pPPPP

ayyy kiyamam yaa 14 de nasilmissin :KK43:( cocuklugunda ezildinmi peki kilondan dolayi...kac yasinda kiloluydun 8 9 yasinda?? birgün canin isterse neler düsündügünü yazarmisin neler duydun ..off off..cok zor ...ama süper görünüyosun inanki,..cok cok zaiyf görünüyosun

:gitme: :gitme: eski zamanlarim aklima geldi simdi :gitme:

benim ömrüm rejimlerle gecti kizlar..... hep zayif olmayi istedimmmm ama bitürlü olmuyordu... 7 sinde neyse 70.inde de odur derlerya... benim bazi huylarimdan dolayi ben kilo veremiyordum, aksina, aliyordum habire...

ilk rejimimi hatirliyorumda... 68 kiloydum ozamanlar 9-10 yasinda...
7 gün boyunca sadece patates hasladim yedim ve 5 kg verdim.
cok sevinmistim ve yine yemeye basladim.... iki katini aldim 1 ayda sanirim...
12 yasimda sanirim 78 civariydim... hep kiloluydum ben...
8. sinifta yani 14 yasimda ben hic farkinda bile degilim yani, 105 kg olmusum...
agzim kurumaya basliyordu artik, annem diyorduki, kizim sende sekermi var yoksa, bu böle devam etmezz kilo vericeksin felan...

hep uzun uzun kazaklar giyerdim bol bol halam verirdi kendisi sisman...
bulamazdimm yaa... carsi nedir, alisveris nedir bilmezdim.... benim zamanimda bide XXL bedenler satilmiyordu... mesela c&a da... bi magza... yoktu yaniii
ben 50 beden pantolon giyiyordum kizlar :gitme: o pantolonu bi bulsammm da göstersem dize yaa ama bulamiyorumm, saklamistim hatira diyee...
okulda tahtaya hiccc cikmazdimm... cok akilli bir ögrenciydimm, sirff kilom yüzünden, kendime OLMAYAN özgüvenimden dolayi bir kac not kaybetmisimdir yani... gülerlerdii, tahtaya birsey yazdigimda elim hep kazagimda, asagya cekelemektenn...

pantolon bulamazdimm, annemle carsi carsi gezerdik, yazik annem yaaa, ayaklarina kara sular inerdiii... biktim senden derdii :gitme: ay nasil gücüme giderdi, kadinda hakliii... bulamiyorduk yaa.... herrr kabine girdigimde giyinmeye denemeye, bi bacagimi sokmadan öänce derdim allahimmmm noluuur olsun pantolon noluuur dar olmasin derdim... annem kizicak diyee... inanirmisiniz ben hic kot giydigimi bilmem...
nezaman böle zayiflamaya basladim, ilk kot pantolonumu aldimm pazardan, ay nasil mutlu oldum nasillll....... hic cikarmiyordum yaa.... okuldakilerde fark ediodu, aylin yakismis diolardii........... 10. sinifta son sinifimda özgüvenim geldiii....... ve aylin güzel aylin olduu.... süper bir karneyle ciktim... arkadas edindim...

kizlarin yanindan bile gecemezdim yaa, hele erkeklerin......
tirnaklarimi koparirdim üzüntüden... tirnaklarimi uzatmaya basladim 15 yasimda... bakim yapmaya basladimm.....

zayiflamamin yardimcisi aslinda ASTROLOG..... o kadini hatirlamiyorum annem bilir... aydinin programiydii,,, astrolog demis kova burcu icin rejim günü diye, basaricaklar demis, okuldan geldigimde annem üstüme geldi kizim basla diye

o günü hic böle rejim psikolojisinde degildim nedensee... birden oldu hersey...

ilk günü sirf patates yemistim haslanmis...
sabah öglen aksam2 dilim ekmek felan yemistim sebzee felan filan ama sagliksiz yapmisim saclarim cok döküldüü.... sporsuz yaptim vicudum toprlanmasi lazim

simdide kiyafetlere para dayanmiyorr dolabim cöktü hattaa gelenler gülüyor bana... bahane olarak daa, gencligimi yasiyorumm susun diyorumm zemuszemus istedigimi aliyorum giyiyorummm......

herkes SÜKRETSIN haline.......

zara sende oogluna dikkat et yemesin benim gibi olmasinnn kiyamam ben onaa...
kötü oluyor,... hele ARKADASSIZLIK :gitme:

ay roman yazmisim sryy :sinifsinif:

Hani kız bende link çıktı sadece, sizinkinde fotolar çıkıyo ben de öyle istiyodum :KK43:(((

16132897.jpg

62761277.jpg

SELINTEPE

Aylin, yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, ağlayacaktım az kalsın. Aşkım ben senin yerinde olsam o 14 yaşımdaki fotom ile 80 kiloluk fotomu yazıcıdan çıkartıp yanımdan ayırmazdım hiç, çok motive eder seni. 37 yaşımdayım. Annem gibi di mi önceki?

Aylin, yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, ağlayacaktım az kalsın. Aşkım ben senin yerinde olsam o 14 yaşımdaki fotom ile 80 kiloluk fotomu yazıcıdan çıkartıp yanımdan ayırmazdım hiç, çok motive eder seni. 37 yaşımdayım. Annem gibi di mi önceki?

olumunekankayizsmile
sagliksiz da olsa verdim o kilolariiii
biraz saclarimdan oldum ama olsunn
bacaklarim selulit oldu ama olsunn
napalim...

burdan bakiyorum zaten defalarca....
80 beni cokkk mutlu ediyor... karnim bile cikmiyorr yaa
ama 85 in yukarsi cok rahatsiz ediyorr...

basaricam ablamm ve özellikle senden cokk destek istiyorumm hemde cokk :kedi:
cok güzel bir gelin olmak istiyorumm
sözlümün istedigi gibi biri olmak istiyorumm, benden sogumasin istiyorumm
hak veriyorum ona, sisman kadini kim severr..... zayif olmak kimbilir nekadar güzell....
annem istanbuldan abiye alicak, kadin zayif. takmiyor kafasina beden yoktur demiyor...
38/40 giyiyor bulur. ya ben :gitme: 44 ancaa veya 42... nasil bulacaksam...
nereye gitsek ay acaba bedenim varmidir ki diyorum BIKTIMM

Aylin yaşın o kadar genç ki bunu şimdi farkedip şimdi uygularsan çok daha rahat kilo verirsin. Yaş ilerledikçe inan daha zor. Biraz azim ve kararlılık gerekli, ben yapabileceğine inanıyorum, az dişini sıksan var ya inan 70'i de görürsün.

Aylin yaşın o kadar genç ki bunu şimdi farkedip şimdi uygularsan çok daha rahat kilo verirsin. Yaş ilerledikçe inan daha zor. Biraz azim ve kararlılık gerekli, ben yapabileceğine inanıyorum, az dişini sıksan var ya inan 70'i de görürsün.

fark ettiysen ilk hafta cok güzel gidiyordu... nezaman su regl gecikti, ozaman cok rahatsiz oldum ve istahim acildi...
yavas yavas toparliyorum fark edersen...
ve su annemin kendi tutturdugu yogurtlari birakirsam iyi olucak, pek yaglida kaymakli felan ohaoldumsmile akannehir eyvahedigeldismile :KK3:

olucak olucak inaniyorum ben
spor yapamiyorum cok sicakkk
anca yüzmeye gidicemm

kollarim bacaklarim yüzerek daha cabuk erir degilmi? hele ki kollar?

insan kilo verdikce yüzün sekli bile degisiyor. böyle cok daha güzel olmussun .insallah darisi basimiza.bizde zayiflayinca koyariz fotolarimizi

:gitme: :gitme: eski zamanlarim aklima geldi simdi :gitme:

benim ömrüm rejimlerle gecti kizlar..... hep zayif olmayi istedimmmm ama bitürlü olmuyordu... 7 sinde neyse 70.inde de odur derlerya... benim bazi huylarimdan dolayi ben kilo veremiyordum, aksina, aliyordum habire...

ilk rejimimi hatirliyorumda... 68 kiloydum ozamanlar 9-10 yasinda...
7 gün boyunca sadece patates hasladim yedim ve 5 kg verdim.
cok sevinmistim ve yine yemeye basladim.... iki katini aldim 1 ayda sanirim...
12 yasimda sanirim 78 civariydim... hep kiloluydum ben...
8. sinifta yani 14 yasimda ben hic farkinda bile degilim yani, 105 kg olmusum...
agzim kurumaya basliyordu artik, annem diyorduki, kizim sende sekermi var yoksa, bu böle devam etmezz kilo vericeksin felan...

hep uzun uzun kazaklar giyerdim bol bol halam verirdi kendisi sisman...
bulamazdimm yaa... carsi nedir, alisveris nedir bilmezdim.... benim zamanimda bide XXL bedenler satilmiyordu... mesela c&a da... bi magza... yoktu yaniii
ben 50 beden pantolon giyiyordum kizlar :gitme: o pantolonu bi bulsammm da göstersem dize yaa ama bulamiyorumm, saklamistim hatira diyee...
okulda tahtaya hiccc cikmazdimm... cok akilli bir ögrenciydimm, sirff kilom yüzünden, kendime OLMAYAN özgüvenimden dolayi bir kac not kaybetmisimdir yani... gülerlerdii, tahtaya birsey yazdigimda elim hep kazagimda, asagya cekelemektenn...

pantolon bulamazdimm, annemle carsi carsi gezerdik, yazik annem yaaa, ayaklarina kara sular inerdiii... biktim senden derdii :gitme: ay nasil gücüme giderdi, kadinda hakliii... bulamiyorduk yaa.... herrr kabine girdigimde giyinmeye denemeye, bi bacagimi sokmadan öänce derdim allahimmmm noluuur olsun pantolon noluuur dar olmasin derdim... annem kizicak diyee... inanirmisiniz ben hic kot giydigimi bilmem...
nezaman böle zayiflamaya basladim, ilk kot pantolonumu aldimm pazardan, ay nasil mutlu oldum nasillll....... hic cikarmiyordum yaa.... okuldakilerde fark ediodu, aylin yakismis diolardii........... 10. sinifta son sinifimda özgüvenim geldiii....... ve aylin güzel aylin olduu.... süper bir karneyle ciktim... arkadas edindim...

kizlarin yanindan bile gecemezdim yaa, hele erkeklerin......
tirnaklarimi koparirdim üzüntüden... tirnaklarimi uzatmaya basladim 15 yasimda... bakim yapmaya basladimm.....

zayiflamamin yardimcisi aslinda ASTROLOG..... o kadini hatirlamiyorum annem bilir... aydinin programiydii,,, astrolog demis kova burcu icin rejim günü diye, basaricaklar demis, okuldan geldigimde annem üstüme geldi kizim basla diye

o günü hic böle rejim psikolojisinde degildim nedensee... birden oldu hersey...

ilk günü sirf patates yemistim haslanmis...
sabah öglen aksam2 dilim ekmek felan yemistim sebzee felan filan ama sagliksiz yapmisim saclarim cok döküldüü.... sporsuz yaptim vicudum toprlanmasi lazim

simdide kiyafetlere para dayanmiyorr dolabim cöktü hattaa gelenler gülüyor bana... bahane olarak daa, gencligimi yasiyorumm susun diyorumm zemuszemus istedigimi aliyorum giyiyorummm......

herkes SÜKRETSIN haline.......

zara sende oogluna dikkat et yemesin benim gibi olmasinnn kiyamam ben onaa...
kötü oluyor,... hele ARKADASSIZLIK :gitme:

ay roman yazmisim sryy :sinifsinif:

ayyy cok aci yemin ederim cok aci...tam genclik yaslarinda tam cevre edinecegin yasta böyle olman...offffffff offffffffff...heleki tahtaya kalkipta kazagini cekistirmen ..offf oglumu ben okulda hic düsünmek istemiyorum ...cokkk abes sisman görünmüyo ama yanindaki cocuklara ragmen baya kilolu..anam milletin cocuguda ufak tefek..biz kendimiz zaten iri yapiliyik baba tarafindan dolayi esimde öyle napiyim cocuklarda öyle iri kemikli...inaniyorumkiii genclik yasina geldiginde kendiliginden verir herkes öyle diyor ...o günleri görecekmiyimki ...

X