Sen yazmıştın ya, annen tv'de izlemiş kova burçları için diyet zamanı diye. Neyse hayatım sen de tartıl, her gün tartılanlara seni de yazıyorum, sonra bana neden kilo veremedim abla deme ama. Ben nedenini şimdiden söylüyorum sana çünkü.
evini güle güle kirlet şekerim zemuszemus güzel menü tebrikler rakibemm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Selamlar herkese .. Bugün evde temizlik vardı giremedim o yüzden ama gece tüm geçmii okıyıcam emin olun . selinim yazılarını kaçırmak istemiyorm =)
KAlkınca
1 tatlı kaığı keten tohumu ve çörek otu karışımı (bunu kendim keşfettim olurmu bilmiyorum ama ikisininde faydalaı olduğunu söyleniyor kabıza .ikisi arasında kalmaktansa karıştırdım aynı miktarda ikisinden iiyorum bende =)
2 bardak ılık su
SaBah
Haşlanmış yumurta 0p
peynir 1p
3 zeytin 1p
Öğlen
1 kase kramalı mantar çorbası 5p(üzerinde 250 gramında 5 kh. olduğu yazıyor .harika ben hazır çorba sevmeyen ama kremalı mantara bayılan biri olarak çok tuttum bu çorbayı .artık sık sık görürsünüz menülerimde )
tavuk 0p
Ara=
kiraz 8p
Akşam=
açıkmadığım için sadece bika sosis yedim.spordan sonra daha ok aıkmayım diye .1p
Soran arkadaş için = 3 uzun sosis 100 gram yani 1p aynı şekilde 6 parmak sosiste 1oo gram ve 1p
+16p
akşama 9 puanlık ya meyve yada yemiş yerim olmadı en şekersizinden bi neskafe içerim =)
selin ve diger arkadaslar diyecekki belki bu kiz dalga icin burda ama inaninki o bisküviler beni cok üzdü hala bogazimda o tatlimsi tadi hissediyorum...ben hic acikmamki öylesine yiyorum bu yazilanlari aciktim diye degil..ben böyle oldum iste yoksa böyle degildim :)) sey gibi yerdim ...
hayir yaa karistirmiyorumm
hadi ayin sonunda 29. da felan geldi desem o da degill. yine gecikmis oluyorr
gelmedi istee
bi belirtide yokk
belim de agramiyor gögüslerim de acimiyor anlamadimm
Tamam Suzancım, bu belirli bir dönem sonra etkisi görülen bi diyet ama sen bilirsin. Daha önce deneyip de memnun kaldığın şey beni de memnun eder, hedefimiz sadece kilo vermek çünkü. Yine de ara sıra gel, özleriz seni.
bak öyle diyince dayanamam yaparim devam birakamam yinede bir ümit var hele bi pazartesini bekliyelim ;P
:1hug:
butterflyy böle birsey olamaaz evlenmedennn iliskiye girmemmm
ayyy cok acik yazdim bende kaydirigubbakcemile3
basim dönmüyor, sadece aniden kalktigimda gözüm karariyor, o da bu sicaktan oluyor.
migdem hic bulanmadi
ay ne diyorum ben offfffff
YUMURTAM PATLADIIIIIIII
yuppiiiiiiiii, karin agrisiyla kalktimm, tüh ya kardesimle yüzmeye gidecektikk olmadi olsun sevindimm patladi istee hehe
600gr artidayim. iyi iyi bugünden itibaren SIKI basliyorum kacamaksiz
ayyy aylin ne güldüm yaa yumurtam patladi lafina...yumurtami patliyomus regl oldugunda ..)) ne tuaf duyuluyo