Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sen yazmıştın ya, annen tv'de izlemiş kova burçları için diyet zamanı diye. Neyse hayatım sen de tartıl, her gün tartılanlara seni de yazıyorum, sonra bana neden kilo veremedim abla deme ama. Ben nedenini şimdiden söylüyorum sana çünkü.

Ben de portakallısını içiyorum doğadan form çayın. Tadı sadelerine göre oldukça güzel. Fakat bende öyle muazzam bir etkisi olmadı. Liptonun limonlusunu içiyordum sanki o daha etkiliydi. Ama buradaki marketlerde epeydir bulamıyorum. Doğadan almaya başladım.

hayir yazmaaa
tartilmicam
yarin mecbur ama

evini güle güle kirlet şekerim zemuszemus güzel menü tebrikler rakibemm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

çok sağol izloşum..temzilemesi bi dünya hikaye ama kirlenmesi anlık bacım kaydirigubbakcemile3
yarına görüşürüz güzel rakibem sempatiksalakcinni

hemen eklememi yapıyorum ..
+ 16 puandan sonra 5 puanlık bi neskafe içtim günü kapadım.
1buçuk saat yüzme hihoyyyt 2 litreden fazla su şakkıdı

Bigün bizde böyle olurmuyuz acaba boshayallersmile

Yo, ben dalga olayını hemen hissederim, örneğin geçen gelen arkadaşta hala ısrar ediyorum, öylesine gelmemişti, sadece iyi yazma rolü yaptı sonrasında, zaten baştan hazırlamıştı ne yazacağını bizim vereceğimiz tepkilere göre. Altıncı hissim çok kuvvetlidir. Sende sadece haklı bir gurur var, biraz bende de var engel olamıyorum napim :) E o kadar şımarmayı da hakettiğini düşünüyorum, çünkü geçmişinde neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum. Ben eskiden daha da şey gibi yiyordum, bu konuda beni geçebilecek yoktur aranızda, hatta size yine bir diyete başlamadan önceki son menümü yazayım hemen. Ertesi gün karar vermişim diyete başlayacağım, Ankara'nın en ünlü kebapçılarından birine gittim oturdum masaya, masayı kapladım. Garson beni görünce gülümsedi, bizi en çok lokanta sahipleri ve çalışanları sever çünkü. Hoşgeldiniz beş gittinizden sonra ben siparişi verdim. ılk önce koca bir tas ezogelin çorbası içtim, en sevdiğim çorbadır bu arada. Çorbayla birlikte koca bir çoban salata, nohutlu, yoğurtlu bir karışım, ezme ve iki küçük kıymalı patlıcan dolması getirdiler. Ve kocaman şişmiş, fırından yeni çıkmış sıcacık puf diye kabarmış yuvarlak ekmek var ya adını hatırlayamadım şimdi. Herneyse çorbayla hepsini bitirdim, bu arada önceden çorba biter bitmez yiyeyim diye karışık 1,5 porsiyon ızgara söylemiştim, hemen onu getirdi. Üzerinde iki küçük lahmacun, bütün ızgara çeşitlerinden birer porsiyon, tavuk şiş, kanat, adana köfte, acısız adana köfte (bunun da adını unuttum), kuzu şiş, kuzu pirzola, yanında bulgur pilavı, soğan, domates, biber, yeşillik. Bir puf ekmek daha istedim ki kafamdan büyük, onların hepsini de yedim, bu arada hiç unutmuyorum bir tane tavuk şiş kalmıştı, tıka basa doluyum ama onu da yedim ertesi gün rejime giricem diye. Aklım kalmasın diye :))) Bitirdim ama bu kez de canım tatlı çekiyo. Ne kadar da yesem tatlı yiyebilirdim o dönem, sanki midemin bir köşesinde tatlı için ayrılmış bir yer daha vardı, Künefe söyledim hemen porsiyon mu olsun yoksa küçük tepsileri var onların, ondan mı dedi. Tepsiyle dedim, onu da yedim :) Sonra bir çay söyledim kendime şekersiz.:))) ıçtim ve kalktım. O gün hafızamdan hiç silinmez. Ertesi gün rejime başlamıştım evet ama yine bir ya da iki gün falan sürmüştür aklımdan silinmiş.
Burda ben şunu yedim bugün diyeti bozdum diyen kızların bu yazdıklarımı okumasını istiyorum. Aslında diyet diye birşey yok, biz sadece bunu hayat tarzı yapmaya çalışıyoruz. Sen Zara'cım bence bu senin hayat tarzın olmuş artık, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Bana gelince ben artık lokantaya gittiğimizde tek bir çeşit et türünden birini seçip sadece bir ya da iki parçasını yiyince doyuyorum, önden çorba içemiyorum, salatayı didikliyorum sadece. Tatlı için midemde yer yok artık. Bunları istemediğim için yemiyorum, inan canım çekse hepsinden yiyicem ama istemiyorum. Eğer ben o günlerden bugünlere gelebildiysem, yemin ediyorum herkes istediği kiloya inebilir. O yüzden az sabır, az dirayet arkadaşlar diyorum.

ızlemcim, 5 kiloyu çok rahat verirsin ayın 17'sine kadar. Listelerin çok güzel gidiyor çünkü. Hızlandırılmış bölümde ilerliyorsun, kilo vermemen için hiçbir sorunun yok. Pazartesi verdiğin toplam kiloya göre daha doğru bir tahmin yapabilirim ama Hatun'u hatırla mesela bir ayda falan verdi 9 kiloyu. Bence verirsin diyorum hayatım.[/QUOTE]akannehir akannehir akannehir

yazını okuyunca durup düşündüm. benim lokantaya gidipte porsiyonumu bitirdiğim tarihte görülmemiştir . Ama işte bendede çikolata ve aburcubur hastalığı var--- dı taki 7 ay önceye kadar .kendimi bunlarıda az yemeye alıştırdım galiba :1ninca:

ın verirsin izlemim.. Sonrada bize tatildeki fıstık resimlerini eklersin delikafadulden

hayir yaa karistirmiyorumm
hadi ayin sonunda 29. da felan geldi desem o da degill. yine gecikmis oluyorr

gelmedi istee
bi belirtide yokk
belim de agramiyor gögüslerim de acimiyor anlamadimm

başın dönüp midende bulanıyormu aylincim aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

butterflyy böle birsey olamaaz evlenmedennn iliskiye girmemmm
ayyy cok acik yazdim bende kaydirigubbakcemile3
basim dönmüyor, sadece aniden kalktigimda gözüm karariyor, o da bu sicaktan oluyor.
migdem hic bulanmadi
ay ne diyorum ben offfffff

ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaslar hepinize soruyorm insallah sorabilirim sizde anlarsiniz

sizi kilo vermeye iten son nokta ne oldu herkes yazsin!
neden bu karari verdiniz size STOP dedirten olay ne!
ben kendimi diyim ilk ba$ta benim nisan ayinda öyle feci belim tutuldukii anlatamammm anam agladi resmen bide kücük bebegim var yani cektigim acilarii sormayin doktora gidemedim utancimdan sismansin kilo vermen lazimj dicek diye.. düsündüm ya ben napyorum dedim sagligim elimden kayiyo dedim valla billa. birde cok tesadüfen kendimi aynada gördüm birden ama okadannn igreneeigreneebaktimki kendime ben kendimden tiksindim yeter ulan dedim ve basladim iykide basladim cok mutluyum

selinnn senin daha önceki diyet öncesi menünü eşimle okuduk daa yok yaa biz bile böle yemiyorduk deyip birbirimize bakıp gülümsedik

bende anlitim eşim silifkeli birgün izmirden silifkeye gidiyoruz arabamızla konyadan geçerken etli ekmek yemeden olmaz dedik bebeğimiz 3aylık filan eşim dedi 1buçuk porsiyon etliekmek bibuçuk porsiyon mevlana dedi, bende daha yeni tadıcam tabii dedimki benim neyim eksin hatta fazlam var bende bibuçuk porsiyon istedim hemen gözüm aç anacım bu arada 86 kilo filanım, bir geldi ki 6 posiyon etli ekmek ve mevlana allahhhh kocaman tıka basa yedik bitiremedik acıkınca yeriz diye paket yaptırdık birde allahım yaa şu an yarım porsiyon yiyebilirmiyim bilmiyorum acayip, 1 paket petibör bisküvi yerdim ya ben akşamları akannehir çayla her akşam en büyük zevkimdi off offf şimdi hiç aklıma bile gelmiyor
zemuszemus

herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı

akannehir

Son düzenleme:
bugun 18 puanla günü kapattım sanırım :) aslında 8 puanlık yedim. ama annem elmalı pasta yapmış dayanamadım 1 tanecik yedim sadece onada yaklaşık 10 puan dedim . yalnız bende kabızlık sorunu war ( o yuzden hiç kilo veremiyo gibiyim şu çörek otunu nası kullanıosunuz kızlar ya bana da bi tarif etseniz?
bu arada selin ablaaa ben şu karbonhidratla proteini bir arada alma konusunu tam anlayamadım mesela ben sabahları sosis yiorum yada yumurta yiorum yanında da 1 dilim ekmek yiorum ama kb ve pro yanyana gelmiş oluo???
bide mesela aynı anda peynir sosis-salam türü şeyler ve yumurta yani sonuçta hepside protein bunları aynı anda yemenin bi sakıncası olurmu ?

darkolive,
süper zayıflamışsın harika!! bunu bu diyetlemi başardın? ve ne kadar zamanda? yardımcı bi ilaç fln kullanmadınmı?

izlem ablaa (darkolive) basenlerin bayaa varmis senin, ve göbek, valla birsey kalmamiss süperrrr
öptüm seni

YUMURTAM PATLADIIIIIIII
yuppiiiiiiiii, karin agrisiyla kalktimm, tüh ya kardesimle yüzmeye gidecektikk olmadi olsun sevindimm patladi istee hehe
600gr artidayim. iyi iyi bugünden itibaren SIKI basliyorum kacamaksiz

pazartesiye kadar kilom inmesi lazimmm

YUMURTAM PATLADIIIIIIII
yuppiiiiiiiii, karin agrisiyla kalktimm, tüh ya kardesimle yüzmeye gidecektikk olmadi olsun sevindimm patladi istee hehe
600gr artidayim. iyi iyi bugünden itibaren SIKI basliyorum kacamaksiz

ayyy aylin ne güldüm yaa yumurtam patladi lafina...yumurtami patliyomus regl oldugunda ..)) ne tuaf duyuluyo

ayyy aylin ne güldüm yaa yumurtam patladi lafina...yumurtami patliyomus regl oldugunda ..)) ne tuaf duyuluyo

tabbiii yumurtalik dan yumurta geliyoorrr yaklasiyooor sonra patliyorr kan geliyorr
böyle ögrendim ben okulda yumurta patliyor kaydirigubbakcemile3
hehe

bu yarismada pazartesi tartiliyoruz galiba bilmiyorumki
ben bide 80-89 topikte oldugum icin tartildim

kizlar ben 1 yumurta ve yarim dilim ekmek yedim. yanina protein almioduk demi?

roggenmischbrot, yarim dilim 9p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…