selintepe ben dün bütün gün tartilmadim bugünde iste ögledensonra bi tartiliym dedim
cok üzgünüm ya
yarin yüzmeye gidesim varrrr, güneslenesim varrr
ins yumurta patlamazzz
acayip yüzesim geldi
bende sarkikim bendeeee..bir amaliyat olsam aldirsam varya en azindan bir 10 kilo ölü deri gider ahh ahhh...ama olsun korsa giyniyorum tüm beden heryerimi skiyo cok güzel görünüyorum..rahatsiz olmuyorum ama olmasa daha iyi ,,
şimdi ben toparlayabilirsem ne yediğimi yazcam
6 sosis 1 krbn
yarım gözeleme 15 krbn
4 kaşık makarna salatası 15 krbn
yarım dilim kek 10 krbn
2 dilim light ekmekle yapılmış köfte oda olsun 6 krbn
bir küçük dondurma 7 krbn
100 gr kiraz 8 krbn
azcık salata (maydonoz ve kuru soğanlı) 4 krbn
66 hesapladım belki eksik verdiklerim olabilir:dilcikar:
eveettt kutay anneee aciktim diyo....napiyim ben ?? offfffffff
sosis yedirr
peynir yediiir
kac sosis :))
Tekrar tekrarr tek tek parmaklarini öpyüroummm, ellerine saglikk. nekadar güzel anlatmissin.... kendime stres yapiyorumm evettt... ayy 3 hafta kaldi daha, istee 83 olamicamm, nasil basaricamm falan filan diyip duruyorumm, kollarimi cok takiyorumm, durmadan papagan gibi konusuyorum dertleniyorumm. tartiyi baska biyere kaldiricam artikk tartilmamak icinn valla yaa.... tek tük kacamaklar oluyor maleseff regl gelmedi diye moralim bozuluyor dogruu, ama söz simdi kendime geldimm daha cok dikkat edicemm... tsk ederimm... menümü tekrar yaziyorumm güncelledim, yorum yaparsan sevinirim ablam
sabah:
peynirli 2 yumurta 1p
öglen:
3 tavuk burger 1,5p
1 yk mayonez 1p
azz peynir
meyve suyu sekeri cok az olan 2p (söz bidaha icmicem evde baska su yoktu soguk)
ara:
5 cilek 4p
2 üzüm 1p
3 tane kücücük ceviz cikolatasi mi desem nasil desem... 5p mi desem neyse dedigin gibi kacamak, dünyanin sonu degil, relaxim stres yapmiyorumm bunu görmüyorum bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
cola light
aksam
4 tavuk burger 2p
1 kasik mayonez 1p
1 salam
1 peynir
20 puan???? neyse yine iyiyim yanii
canim süperrrr
senin mününü görünce de gaza geliyorum
sen benim grupdasin dimi????
kac kiloydun cizelgen yok????
abooo bu ne gii iyi yemissin hah :)) afiyet olsunnn
8.00 1 nescafe tatlandirici
1 süt dilimi 9,4 kb
11.30 yarim simit bi parca acma kücük ama
yarim domates
3 zeytin
2 kupa cay tatlandirici ile
4 catal sahanda yumurta
17.00 yaklasik 300gr haslanmis tavugu dittim teflon tavada kavurdum yagsiz tabi ben haslanmis tavugu pek sevmiyorum civik civik yumusak gibi
bu saat oldu bise yemedim ac degilim daha dogrusu ama bi kac bardak zero ictim :) selincim yorum lütfen bekliyorum hüüühhhüüüüü
şimdi ben toparlayabilirsem ne yediğimi yazcam
6 sosis 1 krbn
yarım gözeleme 15 krbn
4 kaşık makarna salatası 15 krbn
yarım dilim kek 10 krbn
2 dilim light ekmekle yapılmış köfte oda olsun 6 krbn
bir küçük dondurma 7 krbn
100 gr kiraz 8 krbn
azcık salata (maydonoz ve kuru soğanlı) 4 krbn
66 hesapladım belki eksik verdiklerim olabilir:dilcikar:
selin ablacım harikasın gerçekten insana moral veriyorsun.. umarım sende istediğin kilolara hiç zorlanmadan ulaşırsın.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook evet karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum etle sütle pek aram yoktur o yuzden baya bi zorlanıyorum. 40-50 puan arası yawaş kilo verirsin demişsin benim 10 gunde 3-3.5 kilo verebilmem için yani yaklaşık olarak günde kaç puan yapmamı önerirsin? çok soru sorduysam kusura bakma :gitme:eyvahedigeldismile
ay selin abla yapmaaa busefer de regl istemiyorum yüzesim varrrr
belkide inadina yapiyorummm psikolojikmen gelmiyorya regl, yarin inadina gelsin diye hehe