Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü yedilerimi
29.06.2010
sabah 2 rafadan yumurta 5 zeytin 1p
12-13 kiraz 8
öğle 4 burger
akşam peynir çay 2 yumurta
biraz et sote 6 p desem
toplam 15 p
yeşil çay ve 2 litreye yakın su
kızlar muhabbetiniz bol olsun ben kaçar misafir var

yee kız yeee, 1 haftacık dene ne kaybedersin, en fazla 1 kilo kazanırsın nolceekk sempatiksalakcinni

hayatta yemem ...sizler yaziyosunuz burda 3 4 tane burger yedim diye ben onlari okudukca kafalari yiyorum...ben görmem lazim nasl birsey sizin aldiginiz...

o nası bi ses yani nie öle ses geliyo anlamadım

kiler markette var canım.
sizin orada varmı bilmiyorum?
ben 3 er 3 er paketleyip buzluğa atıyorum.
tavuk sonuçta bozulmasın.

Valla Ebru'nun söylediği burgerler açıkta mı satılıyo bilmiyorum, henüz görmek nasip olmadı. Kiler'deki adam beni her gördüğünde 'aha burger sapığı geldi' diyodur eminim. Tavşan'ın eczaneye gidip havuç istemesi gibi her gün soruyorum burger var mı diye :)) Kasap reyonundaki adam bana burger tarifi verdi bugün acıdı mı ne :)) Bu arada merak edenlere vereyim tarifi, köfteyi yaptıktan sonra üstüne kavanoz kapağıyla vurursanız aynı olur dedi, gülmemek için kendimi zor attım marketten. Yarın başka bir Kiler bayine gitmeyi düşünüyorum :)))))

hayatta yemem ...sizler yaziyosunuz burda 3 4 tane burger yedim diye ben onlari okudukca kafalari yiyorum...ben görmem lazim nasl birsey sizin aldiginiz...

canım aylin90 varya giriyor sürekli o da almanyada o yiyor sanırım almancasını söyler sana girdiğinde sorarız ona
olumunekankayizsmile

tamam iste bizim burdakilerinden anlatiyosun..hayret yaaa ..nolursunuz benim bu hayretlerimi magdur görün emi...sanirim ben cok hayretler edicem burda...demek 0 kb hemi o..helal valla..

heheheh yazık yaaa adamcağıza, kız al valla süper oluyor böyle diyete ne var ayol, önceden marul kemiriyordum, şimdi burger yiyorum hahahahaha sempatiksalakcinni

Venhar, köfteye et koymayınca bi sert gibi, bi içiçe geçmiş gibi, acayip bişey oluyo, Isırınca hart gibi, hışt gibi bi ses çıkıyo. Dene tam tarif edemedim :))))

tamam iste bizim burdakilerinden anlatiyosun..hayret yaaa ..nolursunuz benim bu hayretlerimi magdur görün emi...sanirim ben cok hayretler edicem burda...demek 0 kb hemi o..helal valla..

canım sıfır değilse bile çok az, benim 100 gr 6 yazıyor ama vücut onu görmezden geliyor sanırım, ebrucum sen açıkta satın aldığın için kb değerini bilmiyor olabilirmisin canım 2-3 değerdir ondanda bişiy olmaz sanırım kaydirigubbakcemile2

canım aylin90 varya giriyor sürekli o da almanyada o yiyor sanırım almancasını söyler sana girdiğinde sorarız ona [/COLOR][/B]olumunekankayizsmile

almancasina gerek yok almanlardan almicamki ..bizim burda türk bakkallarinda cokk satiliyo burgerler sizinkilerle aynimi degilmi demek istedim..markasi ney mesela sizin ??

ZARA, senin bugünkü yediklerini hesaplayamadım, çünkü bir anda herkes yazınca senin sayfan geride kaldı, bulamadım bi daha :))) Ne yemiştin bi daha yaz da Ebru'nun rekoru elden gitmiş mi bakalım bi.

kavanoz kapağıyla basınca köftenin karbonhidratı kaç olur artatmı acaba diye sorsaydın keşke delikafadulden
adam dumur olurdu heralde kaydirigubbakcemile3

ZARA, senin bugünkü yediklerini hesaplayamadım, çünkü bir anda herkes yazınca senin sayfan geride kaldı, bulamadım bi daha :))) Ne yemiştin bi daha yaz da Ebru'nun rekoru elden gitmiş mi bakalım bi.

ben
sabah bir dilim ekmek salamli 3 zeytin

saat 13 de 5 kasik patlican yemegi az yagli ette var icinde 4 kasik yogurt

ara kahve

aksamda hic birsey :)) nasil giz puanim..ben puan bilmemde

ne seker yedim ne cikolata ..
buyur canim

kız selin ben gönüllüyüm hergün tartılma konusunda sempatiksalakcinni şu eşim yüzünden yaa hadi tartıl hadi tartıl diye diye hergün wc den sonra kendimi tartının başında buluyorumm kaydirigubbakcemile3

ama içinde ekmek yok baharat var sadece zaten tadındanda belli, sanmıyorum kb olduğunu canım.

ınat ettim, alıcam o burgerlerden. 1. guruptaki arkadaşlar birgün önceden burgerleri bitiriyo ki biz alıp kilo veremeyelim diye. Bu arada Ebru sen de mi Boğa burcusun, ben deeee.
Okuduğum bir yazıda şişmanların yarıdan fazlası Boğa, Aslan, Balık, Akrep ve Yengeç burçlarından çıkıyomuş. Damak zevkimiz kuvvetli biz napalım di mi :))

Zaracım, sabah yediğin bir dilim ekmek senin rekor kırmanı engellemiş malesef, Ebru rekor hala sende kızz, gözün aydın.

bende ikizlerr :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…