Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Yemin et, hayret bişey ya, ben evin yerini mi değiştirsem napsam, ne tavuk burger var buralarda, ne magnum light. Bu arada bugün yine sordum markete yine bitmiş, sabahın köründe herkes market önünde bekleyip açılır açılmaz et reyonuna koşup burger alıyo sanırım. Yarın sabah erken kalkıp sıraya girecem :) Hamburger köftesi aldım ben de 14 lira bayıldım resmen.

eşim bu akşam marketten 3 kilo burger almış delikafadulden ayy utanmadınmı bu kadar burgeri alırken dedim, kilosu 2,90 a düşmüşte ondan almış.
ne utanıcam hatun bunlarla zayıflıyor derim dedi...
kendine yağda kızarttırdı 3 tane, yanına z.yağlı taze fasulye, bol karpuz ekmek götüğrdü valla.laelaelaelaelae

Zara, cidden söylerken şaka yapıyosun zannetmiştim, bişey yememişsin ki sen, ben yediğimi yazmaya utanırım gayrı.

Sağol Kalliste, kitabın adını versene biz de inceleyelim. Ben meraklıyımdır bu tür herşeyi okur araştırırım, kızlara bir faydası olur muhakkak.

tabiki faydası olur bu diyetten hiç bir farkı olmayan atkins diyet kitabı... mantık aynı yiyecekler aynı puanlama aynı...

Yemin et, hayret bişey ya, ben evin yerini mi değiştirsem napsam, ne tavuk burger var buralarda, ne magnum light. Bu arada bugün yine sordum markete yine bitmiş, sabahın köründe herkes market önünde bekleyip açılır açılmaz et reyonuna koşup burger alıyo sanırım. Yarın sabah erken kalkıp sıraya girecem :) Hamburger köftesi aldım ben de 14 lira bayıldım resmen.

yarın köfte yapıcam kısmetse.ama ekmeksiz nası olcak bilmiyorum annatın bakim nası oluyo.kendime gıcık oluyorum bu arada onu da söleyim:)

bir şey daha yazıp çıkayım bu diyetle verilen kiloların 100% yağ kaybı oluyormuş yani kas su vs kaybı yokmuş bu da en iyi haber olsa gerek :))

haydi huzurlu geceler zayıf rüyalar...

eşim bu akşam marketten 3 kilo burger almış delikafadulden ayy utanmadınmı bu kadar burgeri alırken dedim, kilosu 2,90 a düşmüşte ondan almış.
ne utanıcam hatun bunlarla zayıflıyor derim dedi...
kendine yağda kızarttırdı 3 tane, yanına z.yağlı taze fasulye, bol karpuz ekmek götüğrdü valla.laelaelaelaelae

anlaşıldı abi, bugünkü burgerleri de senin eşin bitirmiş :)) Ben 500 gr'ına 14 lira verdim, sen 3 kilosuna 9 lira, adalet mi buuuu? Bi ara verin de ben de alıyım, yazıktır günahtır.:2:

Tamam canısı, haftaya kaç kilo verdiğini paylaş bizimle.

Rubicim, senin menünü herkese örnek göstermiştim, kaçırmışsın sanırım. Cidden harika, anlatmaya çalıştıklarımı anlamışsın diye düşünüyorum.
ay çok şükür kavrayabildik :)) valla dumur olmuştum artık doğrusunu nasıl ayarlıcam diye

Venharcım, ekmeksiz de köfte oluyo hatta sivas köftesi falan hep ekmeksiz bildiğim kadarıyla. Sadece et ve baharatı karıştırıp biraz donması için buzluğa koy, sonra şekil vermesi kolay oluyo. Patlıcanlı köftenin tarifine bakarsan google'dan onda da hiç ekmek yoktu hatırladığım kadarıyla. Ama yerken hart diye bi ses çıkıyo haberin olsun, ben sevmiyorum ekmeksiz köfteyi, yoğun kepek kat bir dilim de olsa bişeycik olmaz emin ol.

yarın köfte yapıcam kısmetse.ama ekmeksiz nası olcak bilmiyorum annatın bakim nası oluyo.kendime gıcık oluyorum bu arada onu da söleyim:)

gıcık olma olma...
gayret et canım topla kendini.
ekmeğini çok azda koyabilirsin ben yarım kilo kıymaya bir ince dilim ekmek bir orta boy soğan koydum. baharatı yumurtası..
mesela ekmek 10 kb olsa soğan 10 kb
eee yarım kilo kıymada 20 kb toplam. bir sürü köfte çıkıyor çok bişey tutmaz yani birde fırında pişir derim güzel oluyor.

tabiki faydası olur bu diyetten hiç bir farkı olmayan atkins diyet kitabı... mantık aynı yiyecekler aynı puanlama aynı...

Teşekkürler canım, duymuştum atkins diyetini demek aynı tarzdaymış hm. Kitabına bakayım hemen yarın çarşıya çıkıcam zaten.

anlaşıldı abi, bugünkü burgerleri de senin eşin bitirmiş :)) Ben 500 gr'ına 14 lira verdim, sen 3 kilosuna 9 lira, adalet mi buuuu? Bi ara verin de ben de alıyım, yazıktır günahtır.:2:

sana yolliyim bendelikafadulden
söylemesi ayıp dolapta 3 kilo var -tatlicadiarzu-

sizin orda tavuk burgerleri aciktami satiliyoki??? bizim burdakiler degildir onlar görde bak sen bizdeki mekkafood un veya anur marka 36 tane icinde buzlukta satiliyo..bizimkilerin icinde yüzde yüz birsürü katki maddeleri vardir..sizinkiler öylemiki?? bir resmini görsem su burgerlerin öyle yerimki..görmeden inanmam yemem valla..hayatta yemem...

ebrucum bende keskinoğlunun alıyorum halaa açık bulamadım sırayla bütün marketlere bakıyorum sempatiksalakcinni deepfrezde mi saklıyorsun normal dolaptamı, 3-4 parça burgerim var orda o da bozulmasın kaydirigubbakcemile3

heheeee... selin üzme kendini şimdiden geçmiş olsun canımdelikafadulden

Bizim ekipte sağlam adamlar var, asıl siz bittiniz. Geçen sezonun birinci ve üçüncüsü bizde, sutem ve rubi de bizde. Bir de zara var ki zaten bişey yemiyo, biz ipi göğüsleriz bu hafta aha da çiziyorum şuraya.

ben cvp veriyim.hayır yok:)

f5'e basıyomuşuz öğrendim :))

ben böyle yerim iste yaa...yanlis ama biliyorum...dalgami geciyon sen bizle falan demeyin ha valla..böyle yiyen olmaz bizim grupta diyosaniz cikarim aranizdan sorun degil valla..uymaliyim aslinda yediklerimle sizlere dogru...

Zara sakın gitme, sen bizim guruptasın, hehe. Kiloda birinci olamasak da karbonhidrat değerinde birinci oluruz sayende sempatiksalakcinni

sizin orda tavuk burgerleri aciktami satiliyoki??? bizim burdakiler degildir onlar görde bak sen bizdeki mekkafood un veya anur marka 36 tane icinde buzlukta satiliyo..bizimkilerin icinde yüzde yüz birsürü katki maddeleri vardir..sizinkiler öylemiki?? bir resmini görsem su burgerlerin öyle yerimki..görmeden inanmam yemem valla..hayatta yemem...

yee kız yeee, 1 haftacık dene ne kaybedersin, en fazla 1 kilo kazanırsın nolceekk sempatiksalakcinni

burda hem açık hem de paket var canım.
içinde sadece baharat var tadı biraz acımsı birazda tuzlu.
açık satılan daha ucuz marketlerin kasap reyonlarında satılıyor.
nasıl tarif etsem sana yuvarlak salam düşün onunbir parmak kadar kalını üzerinde sos yada galeta unu yok. makinam bozuk olmasa resmini çekip ekliycem ama malesef çalışmıyor....

X